IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Sanapaimen

Sanapaimen

tunteellinen höpsö

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 09.05.2006 19:32

Piitkä koulupäivä, 8 tuntia kuvataideterapiaa. Tehtiin yksi hiilityö (palloja, pientä epätoivoa tyyliin miten hitossa mä saan näiden viivojen avulla muka tähän jonkun pallon..) ja yks, no, maalaustyö. Jälkimmäinen oli ekaa vaikeampi ja alko jo kyllästyttää koko homma. Värit levis, lopputulos ei näyttäny samalta kuin mun idea aiheesta ja tuli semmonen olo et nyt tää meni pilalle.. Mutta, kappas kummaa, ku kaikki tarkasteli kaikkien nimettömiä töitä mun taidepläjäyksestä pidettiin :) Se oli kuulemma jännä, kiinnostava, erikoinen ym. + vielä syvällisempiä kommentteja - ja, mikä tässä outoa & kiehtovaa oli, että kun ihmiset kertoi mun työstä (tietämättä vielä kuka sen oli tehnyt) tuntu et ne kuvaukset kuvasi mua ja ns. sitä tilannetta joka mulla on päällänsä. Taikaa..? Terapeuttista..? Kivaa! :)
--
O nälkä, päähän koski ainakin äsken ja yhä koulun koneella! Mietin mennäkkö tänään vai torstaina katsomaan Evita -musikaalia HKT:iin. Se on kiinnostanu mua jo kauan. Tykkään mm. musikaaleista ja Vuokko Hovatta pääosassa - vau! Katsoo vaa ny et jaksaako tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.