IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Sanapaimen

Sanapaimen

tunteellinen höpsö

Uusimmat blogimerkinnät

Minussa soi...Keskiviikko 10.05.2006 19:42

laulu - tekee mieli laulaa. Olen hiljaa koska atk-luokassa on muitakin. Mutta toisaalta, mitä se estää? Miksi joskus tuntuu että ihmisiä, jotka ovat vapaita ilmaisemaan itseään katsotaan oudosti? Miksi toinen kaupassa oleva ihminen katsoo jotenkin paheksuvasti, kun nauran jollekin lehdestä bongaamalleni jutulle? Miksi ihmiset ihmettelevät, jos itken juna-asemalla? Miksi kahvilassa pitää puhua kauniisti ja kauniita asioita, miksi siellä ei saa huutaa tai miksi sieltä ei ole hyvä lähteä itkien pois? Miksi kaikki eivät ilmaise tunteitaan vapaasti? Onko se kiellettyä? Miksi atk-luokassa ei kannata laulaa?
--
Vain kaksi tuntia koulua - ihanaa! Sai nukkua aamulla pitkään, loikoilla sängyssä ja katsoa leffaa ( "Jos se vain olisi totta" tms - yllättävän hyvä, ihana ja mielenkiintoinen elokuva, okei, ei ny tietty koko ajan) Soitin kolme puhelua - kahteen kouluun ja yhteen kauppaan, jonne hain kesätöihin. Kouluihin soitot meni hyvin ja onnistuin esim. vaihtamaan valintakoepäivän. Jes! :) Mut, mä en saanu sitä kassapaikkaa. Harmitti vähä mu toisaalta, ny vaan uutta kesätyöpaikkaa katsomaan. Kyl niitä löytyy!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.