IRC-Galleria

Sanapaimen

Sanapaimen

tunteellinen höpsö

Uusimmat blogimerkinnät

LevotonKeskiviikko 24.05.2006 18:49

En ole varma miksi haluan mennä teatteriin

En tiedä miksi kaipaan kesätöihin

En ole varma miksi olen päivisin levoton

En tiedä mitä teen jos en pääse Kokkolaan opiskelemaan

En ole varma miksi ajatus siitä että asuisin jossain muualla kuin Helsingissä tuntuu vieraalta

[Ei aihetta]Tiistai 23.05.2006 21:52

Alan tottua tähän kesälomalla olemiseen. Menen ajoissa nukkumaan, herään välillä ja syön + luen lehtiä, menen taas nukkumaan ja aamulla herään joskus siinä vähän ennen yhdeksää siihen kun yläkerrassa tehdään remonttia. Ylös puoli kahdentoista maissa. Näin meni viime nukkumiset.

Käväisin yhdessä kesätyöpaikkahaasttelussa ja sanoin että otan sitten yhteyttä ehkä elokuussa (mulla on jo yksi paikka). Älkää sitte tutut ihmetelkö jos soitan että ostakaa multa nyt vielä tää Me Naiset tai Image tai joku lehti että mä saan edes jotain palkkaa.. :) Nooh, itse asiassa en tiedä mitä teen elokuun alussa. Näkee sitte.

Haastettelun jälkeen Teakkiin. Oli jotenkin, yllättävän ahdistavaa olla siellä. Porukkaa viimeisessä hakuvaiheessa. Kukaan ei näyttäny mitenkään erityisen hermostuneelta mitä nyt kaukaa näin. Osa sen oloisia kuin tietäisivät pääsevänsä. Päätän, tahdon: Jos musta joskus tulee näyttelijä (toivottavastí joskus tulee :) )tahdon pysyä tällaisena, en tahdo olla liian varma, liian ylpeä, liian itseäni täynnä mitä osa tämän päiväisistä hakijoista näytti olevan (okei, okei, mistä mä nyt tiedän, toki ne voi olla ihan kivoja ja mukavia jne..)

JumitanKeskiviikko 17.05.2006 14:25

Olen opistolla enkä malta lähteä pois.. Pelottaa se Kokkolaan meneminen. Haluan sinne ja toisaalta, se on niin pahuksen kaukana. Kaikki pakkaaminen kotona, tehtävät. Apua! Okei, okei, jos mä seuraavaksi menisin syömään (täält on hyvää ruokaa) ja sitte..

Väsy ja alkava flunssaMaanantai 15.05.2006 16:46

Koulussa. Meinaan nukahtaa tähän koneen ääreen.. Pari viime yötä meni levottomasti, vaikka siihen ei oo oikein mitään syytä. Ehkä mä hermoilen sitä Kokkolaan menemistä. Mulla on tio-koulutuksen pääsykokeet torstaina. Pitää treenata ja syventyä siihen ennakkotehtävään. Jännittää. Mitä jos tuntuu että aika niiden tehtävien suhteen loppuu kesken? Aika o suhteellista. Tänään ei koulussa ollu mitenkään sellaista fiilistä että tää on nyt vika viikko ja perjantaina loppuu. Torstai ja kokeet on lähempänä ja siel pitää olla hyvä. Mä yritän, mä harjoittelen vielä.
--
Torstaina olin katsomassa Evitaa HKT:ssä. Upea musikaali ja upea Vuokko Hovatta! Koskettavat laulunsanat ja ne melodiat. Ihana! Vois mennä jossain vaiheessa katsoo uudestaan, ehkä, en tiedä. Lippu vähän turhan kallis mut oli se sen arvoista. Kotona kirjastosta lainattu parhaat biisit tms. levy. Kuuntelin sitä viime viikon lopulla aika innokkaasti ja lopulta laulut alkoi soida mun päässä.

Rasti ruutuunTorstai 11.05.2006 17:59

Katselen näitä Päiväkirjat -sivulta ja teen joskus. Ihan kivaa :)

[x] Tiedän ainakin yhden kaimani
[x] Tiedän missä on Kälviä
[ ] Olen kaksikielinen
[x] Olen ainoa lapsi
[x] Minulla on villakoiria sänkyni alla
[x] Asun omassa kämpässä
[ ] Asun opiskelija-asuntolassa
[x] Olen ainakin yhden bändin fani
[ ] Olen lukenut kaikki Harry Potter -kirjat
[ ] Seuraan Kauniita ja rohkeita
[ ] Omistan MicMacin tai Miss Sixtyn vaatteita
[ ] Seuraan muotia
[ ] Meikkaan
[x] Pidän lapsista.
[x] Tiedän, mikä minusta tulee isona
[x] Olin viime kesänä kesätöissä
[ ] Olen käynyt Hartwall-areenalla
[x] Asun pääkaupunkiseudulla
[x] Olen ratsastanut hevosella
[x] Pidän saunomisesta
[x] Minulla on ajokortti
[ ] Poltan
[x] Olin uutenavuotena selvinpäin
[ ] Olen käynyt discossa viimeisen puolen vuoden aikana
[x] Olen riidellyt viimeisen kuukauden aikana
[ ] Minulla on paljon kavereita
[x] Olen itkenyt viimeisen 24 tunnin aikana
[x] Tykkään jäätelöstä
[x] Minulla on lemmikkieläin
[ ] Todistuksessa minulla oli käytös 10
[x] Olen allerginen jollekin ruoka-aineille
[x] Pelkään pimeää
[x] Asun kerrostalossa
[ ] Minulla on kannettava tietokone
[ ] Elokuvien lopputekstit ärsyttävät
[ ] Minulla on digikamera
[ ] Juon teetä
[x] Olen iltavirkku

Olen:

[ ] Blondi
[x] Brunetti
[ ] Punapää
[ ] Jokin muu

[ ] Alle 150 cm
[ ] 150-160 cm
[ ] 160-170 cm
[x] 170-180 cm
[ ] Yli 180 cm

[x] Pitkähiuksinen
[ ] Lyhythiuksinen
[ ] Puolipitkähiuksinen

Pidän:

[ ] O.C:stä
[x] 24:stä
[ ] C.S.I :stä
[x] Huippumalli Haussa -ohjelmasta
[x] Salkkareista
[ ] Diilistä
[ ] Selviytyjistä
[ ] Everwoodista
[x] Titanicista
[x] Notting Hillistä

[x] Kissoista
[x] Koirista
[x] Hevosista
[x] Kaloista
[x] Marsuista

[x] Keväästä
[x] Talvesta
[x] Syksystä
[x] Kesästä

[x] Hiihtämisestä
[x] Luistelusta
[x] Jalkapallosta
[ ] Kilpajuoksusta
[ ] Pituushypystä
[x] Laulamisesta
[x] Tanssimisesta
[x] Lukemisesta
[x] Pianonsoitosta
[x] Kirjoittamisesta
[x] Piirtämisestä

Mielestäni:

[ ] Musta väri vaatteissa tekee ihmisestä synkän ja surullisen näköisen
[ ] Keltainen on ihanan pirteä väri
[x] Punainen on nätti väri
[x] Sininen väri antaa rauhallisen olon
[ ] Harmaa on ruma väri
[ ] Oranssi on kaikkein hienoin väri

Olen horoskoopiltani:

[ ] Kauris
[ ] Vesimies
[ ] Kalat
[ ] Oinas
[ ] Härkä
[ ] Kaksonen
[ ] Rapu
[ ] Leijona
[ ] Neitsyt
[ ] Vaaka
[x] Skorpioni
[ ] Jousimies

Luonteeltani olen:

[x] Puhelias
[x] Ujo
[x] Seurallinen
[x] Tulinen
[ ] Rauhallinen
[x] Optimisti

Olen:

[x] Sinkku
[ ] Varattu

Tää oli piitkä!

Näin :)Torstai 11.05.2006 17:18

Jos tekee mieli laulaa/nauraa/kysyä vastaantulijalta kelloa/jumpata bussipysäkillä/lähteä teatteriin/mennä ulos ottamaan aurinkoa/lähteä bussilla kotiin vaikka pyöräkin on pihassa/syödä jäätelö tunnilla/huutaa/selata kaupassa lehteä/puhua tunnin puhelu vaikka pitäisi tehdä läksyjä/syödä koko päivä roskaruokaa/näyttää jollekin ihmiselle että pitää hänestä/mennä Lintisillä kaikkiin laitteisiin joihin pääsee/itkeä julkisella paikalla/juosta halaamaan tuttua/poseerata ratikassa kaverille/kysyä tuntunoloisen ihmisen nimeä/ajaa huvin vuoksi ratikalla/olla avoin ja aito OLE, TEE, ÄLÄKÄ PELKÄÄ.

Älä satuta ketään.

Tunne ja näytä se.

Pysähdy kun orava tulee pihalla vastaan

Minussa soi...Keskiviikko 10.05.2006 19:42

laulu - tekee mieli laulaa. Olen hiljaa koska atk-luokassa on muitakin. Mutta toisaalta, mitä se estää? Miksi joskus tuntuu että ihmisiä, jotka ovat vapaita ilmaisemaan itseään katsotaan oudosti? Miksi toinen kaupassa oleva ihminen katsoo jotenkin paheksuvasti, kun nauran jollekin lehdestä bongaamalleni jutulle? Miksi ihmiset ihmettelevät, jos itken juna-asemalla? Miksi kahvilassa pitää puhua kauniisti ja kauniita asioita, miksi siellä ei saa huutaa tai miksi sieltä ei ole hyvä lähteä itkien pois? Miksi kaikki eivät ilmaise tunteitaan vapaasti? Onko se kiellettyä? Miksi atk-luokassa ei kannata laulaa?
--
Vain kaksi tuntia koulua - ihanaa! Sai nukkua aamulla pitkään, loikoilla sängyssä ja katsoa leffaa ( "Jos se vain olisi totta" tms - yllättävän hyvä, ihana ja mielenkiintoinen elokuva, okei, ei ny tietty koko ajan) Soitin kolme puhelua - kahteen kouluun ja yhteen kauppaan, jonne hain kesätöihin. Kouluihin soitot meni hyvin ja onnistuin esim. vaihtamaan valintakoepäivän. Jes! :) Mut, mä en saanu sitä kassapaikkaa. Harmitti vähä mu toisaalta, ny vaan uutta kesätyöpaikkaa katsomaan. Kyl niitä löytyy!

Kadun aurinkoisella puolellaTiistai 09.05.2006 22:02

Kaunis, aurinkoinen ja lämmin päivä :) Ihmisiä, lintuja, vihreyttä ja vehreyttä, vettä. Mulla on viha-rakkaus suhde tähän kaupunkiin. Perjantaina, no, jätetään väliin, unohdetaan, heitetään pois (tai ei ainakaan uusiksi mitään yhtä järjetöntä kui oli makasiinien polttaminen). Tänään tää on miellyttävä, en tahdo pois. Ja toisaalta, jos mä nyt satun pääsemään jollain hemmetin hyvällä tuurilla (ja taidolla :) ) sinne Kokkolaan, oon ainakin vuoden. Vuoden pystyy olemaan lähes missä tahansa. Ja kunhan sais opiskella ja tehdä teatteria!

Kutsu pääsykokeisiinTiistai 09.05.2006 19:35

Mä sain viime perjantaina kutsun Kokkolan tio-koulutuksen pääsykokeisiin. Innolla olen menossa (okei, mitä ny jännittää ja on vähä paineita pärjäämisestä) mut miks se on mun päättäjäispäivänä .. Oiskohan sitä aikaa mahdollista vaihtaa? Yritän

[Ei aihetta]Tiistai 09.05.2006 19:32

Piitkä koulupäivä, 8 tuntia kuvataideterapiaa. Tehtiin yksi hiilityö (palloja, pientä epätoivoa tyyliin miten hitossa mä saan näiden viivojen avulla muka tähän jonkun pallon..) ja yks, no, maalaustyö. Jälkimmäinen oli ekaa vaikeampi ja alko jo kyllästyttää koko homma. Värit levis, lopputulos ei näyttäny samalta kuin mun idea aiheesta ja tuli semmonen olo et nyt tää meni pilalle.. Mutta, kappas kummaa, ku kaikki tarkasteli kaikkien nimettömiä töitä mun taidepläjäyksestä pidettiin :) Se oli kuulemma jännä, kiinnostava, erikoinen ym. + vielä syvällisempiä kommentteja - ja, mikä tässä outoa & kiehtovaa oli, että kun ihmiset kertoi mun työstä (tietämättä vielä kuka sen oli tehnyt) tuntu et ne kuvaukset kuvasi mua ja ns. sitä tilannetta joka mulla on päällänsä. Taikaa..? Terapeuttista..? Kivaa! :)
--
O nälkä, päähän koski ainakin äsken ja yhä koulun koneella! Mietin mennäkkö tänään vai torstaina katsomaan Evita -musikaalia HKT:iin. Se on kiinnostanu mua jo kauan. Tykkään mm. musikaaleista ja Vuokko Hovatta pääosassa - vau! Katsoo vaa ny et jaksaako tänään.