IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

Perus koeviikko..Sunnuntai 30.03.2008 18:18

Väsyttää, pitäs kieltää lailla tuollaiset viikot..

Päätin olla edes yhden päivän ahkeraLauantai 29.03.2008 13:39

Siivosinmelkee koko kämpän ja kävin peräti lenkilläki. Antiläs. ^^ ja nyt alan lukeen uskontoa. 8)

LäskilaiskaangstPerjantai 28.03.2008 20:54

Ei jaksa lähtee vetään lenkkiä, ei jaksa syödä, ei jaksa ei jaksa. Laiskistun himas. Yksin. Minkäs teet-

"Voi vittu. Mun pitää pestä verhot.."Keskiviikko 26.03.2008 23:17

Tähän ajatukseen on hyvä herätä keskellä päivää

Ehkä maailman ihanin kissaKeskiviikko 26.03.2008 16:46

Herätti mut yöllä heittämällä huulirasvan ikkunalaudalta mun sänkyyn, kopsahti päähän. Sit se tuijotti silmät pyöreenä mua ja sit vilkuili ulos. Voi luoja mikä myrsky ! Ja mulla oli tosi kylmä yöllä, ni juulia oli ajatellu mua selkeesti. Heräsin aamulla ni se oli tuonu mun villasukat sänkyyn. Illalla ne oli vielä lattialla, mihin ne jätinki..

Back to lampiTiistai 25.03.2008 19:38

Aika hehkeetä oli joo illalla. Ressin Riinalle koko aja ku ei voinu mennä nukkumaa ku piti puhua puhelimes miljoona tuntia. No heräsin sit aamulla 4.40 ku äiti tuli herättään. Pikkasen väsytti ku nukkunu vajaa 5 h. Junassa sit nukuin jonki aikaa ja pidin omaa hauskaa loppumatkan. lauleskelin siel ku istuin yksin ja pikkasen sit nolotti ku havahduin siihe ku konduktööri käveli ohi. :DDDDD Olin kyl sellasessa kopissa, ku oli kissa mukana, mut ei se ny mikää äänieristetty kuitenkaa ollu. Se sit vaa hymyili se konduktööri. Käveli muutamaan otteeseen ohi. Mut ku oli mp3:lla hyvä kappale ni väkisinki rupes laulaan mukana ! ;D Olin kotona joskus ennen yhtä, ja menin vielä kouluun pariks tunniks ku en jaksanu olla kotona. Suunnittelin et oisin menny suoraa nukkumaa ku kotiin pääsen mut ku minkäs teet ku ei saanu unta. meen sit vaa aikaseen nukkumaa tänää ni ehkä pääsen huomenna sängystä ylös. Kartsan mielestä varmaan nyt maailman kirjat sekasi ku tein tänää kanaruokaa. Ku aina perus jauheliha tms. mitä pakkasesta löytyy, ku äiti aina pukkaa mukaan kauheet kasat jtn lihoja enkä mä ees tiiä mitä ne kaikki möllykät mun pakastimessa on. O.o No ehkä se sit joskus selviää.. Nyt suihkuu. Hiustenvärjäysprosessi käynnissä.

Hähii !Sunnuntai 23.03.2008 22:16

Ihana. Rakastan. <3 <<;

Hankala ?Lauantai 22.03.2008 20:38

Minä, sinä, hän ? Ei kukaan, vaiko kaikki ? Vai oonko se vaan mä joka täs on hankala ? Elämä osaa olla ylättävän vaikeeta. On niitä, jotka ei jaksa enää, ja sit taas niitä jotka koittaa kuoren läpin tunkeutua aina vaan syvemmälle ja syvemmälle, eikä kenenkään sana paina siinä vaiheessa. Parempi vaan koittaa ite pysyä kasassa ja miettiä mikä merkitsee ja mikä ei. Mut se on aika vaikeeta ku päässä pyörii kaikki asiat ja sekottaa entistä enemmän. Ei täs ees enää tiedä mitä ylipäänsä pitäs ajatella mistäki asiasta.

[Ei aihetta]Lauantai 22.03.2008 13:42

No ei irtoo mitään. Paska päivä ? Sry.