IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 00:26

Jotenki aika perus. Satu soitti, puhuttii vartin verran, ja sit se sano "Oli mulla jotain asiaaki, mut en mä nyt muista.. Soitan myöhemmin ku muistan". Soitti vajaan puolen tunnin päästä uudestaan, puhuttii 10 minuuttia ja taas puhelun lopussa "No en mä vieläkää muista sitä asiaa, ni soitan taas joskus!"

Joo, oliko ees villiä Nanen kans. Niinku meillä muka joskus ois tylsää (; Tultiin siihen tulokseen et Nanna on mua miehen mitan verran lyhyempi korkkarit jalassa, ja silti se mitta on huikean pitkä. Mut loppupeleis kaikki on kuitenki varmoja nakkeja, ja jätkät aina vaan pysyy maailman ihanimpina kusipäinä. Ja tissit on melko yleinen puheenaihe. Mut joillekin ne on pakkomielle. Kuten ystävällemme Nannalle. Se kuvas mun tissejä ku olin sen luona. ;< Oikee zoomaili. no okei, kuvas se kuollutta hyttystäki, et taso aika alhainen.. :D

Joo, tää on taas näitä päiviä ku tekstiä tulis vaikka kahen esseen mittaan, mut mä ehkä jätän sanomatta suurimman osan mitä päässä liikkuu, ei kaikki ehkä ymmärtäis mua, tai edes haluais kuulla kaiken maailman karuja elämän tosiasioita.

Tekee mieli puhua henkeviä jonkun kans.. O.o

Sannan mehuteoriaPerjantai 30.05.2008 21:56

"Jätkät on ku mehua, ja muijat vettä. Vettä pitää laittaa aina enemmän ku mehua, ku jos mehua laittaa enemmän ku vettä ni hyi saatana, menee aika väkeväks.."

Joo, keskusteltii nanen kans siitä kuinka helposti muijat leimautuu jakorasioiks jos on monta jätkää, mut jätkät voi vapaasti mennä vaan.. Ei ne saa mitään leimaa vaikka olis joka päivä eri muija ! No okei, playeri ehkä, mut ei se oo läheskää yhtä paha ku jakorasia. :D Nii ja jätkät on varmoja nakkeja. Eikä hävetä yhtään !

Olenko kaverilistallasi?Perjantai 30.05.2008 14:45

Vastaa tähän ja lisää tämä sitten päiväkirjaasi,
ja ylläty kenen listoilla oletkaan.

(;

Play one more for my radio sweetheart Perjantai 30.05.2008 14:25

Hide your love, hide your love

jjjauu !Perjantai 30.05.2008 14:24

Oli vähän turha päivä koulussa ku oli vaan ryhmänohjaus, kokeiden palautus ja oppilaskunnan hallituksen kokous. mut oli se kiva nähä tyyppejä ja istua niitten kans siel. Mut nyt ketuttaa ku mun päättäjäismekko ei tullu postissa. >;( Olis pitäny tulla tällä viikolla.. Nii et kiitti täst. Saa ny keksiä jotain muuta mitä laittas päälle. Eikun vaatekaapille. ;/ Mut olisin halunnu sen mekon ku se olis kuitenki ollu ihan überpro, vaikka en oo nähnykkää ku annoin Riinan tilata sen mulle.. :D

Mutta joo.. Terassi kutsuu, aurinko paistaa ja bikinit oottelee jo laatikos. <;

thorssTorstai 29.05.2008 18:07

Mä luulin jo et kello olis paljonki ku innostuin siivoomaan kämppää, mut ei se sit ollukkaa vielä mitää. Löysin ties kui paljon turhaa, pois heitettävää tavaraa täältä, ja nyt näyttää paljon paremmalta. Vähän sisustustaki parantelin... ^_^

Enkä oo vieläkään pakannu, mut ehkä siirrän sen jälleen kerran kuuluisaan ajankohtaan; huomiseen. Sinne on hyvä pukata asioita joita ei jaksa tehä.


Mielessä pyörii satoja kysymyksiä, mutta päällimmäisenä niistä; Mitä teen kesällä..?
Liian auki, pelottavaa. Ei sovi mulle tällainen elämäntapa. Oon joku vamo ku en osaa mennä virran mukana.. :D Pakko olla aina jotain suunnitelmia, vaikka tietää et ne ei oo pysyviä kuitenkaan ku kaikki menee aina tavalla tai toisella uusiks. Mut on se silti hyvä et on jotain mistä lähtee liikkeelle.

(;Torstai 29.05.2008 00:15

Oliko ees hauskaa.. :DD Mulla oma elokuvateatteri tääl. <<; laitoin kajarit tollei hienosti ja yhdistin telkkuun, ni nyt on hyvät äänet. ;D Ja sänky on mukava paikka leffan väijymiseen. Tosin yksin tää on vähän tylsänpuoleista, mut minkäs teet.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 17:42

En mä jaksanu mennä kokeeseen aamulla, pidän vapaapäivän. (; ja puhelu eräältä olis ainoa mitä tällä hetkellä toivon.. Mut joo, vois lähtee kauppaan.. :D

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 22:21

Ömm.. Luen..? Piti saada hyvyyksiä ku on ihan tyhmä päivä, ni jäi lukemiset vähän vähemmälle, ja mulla on vieläki kriisi.

Ja nää mun turhat merkinnät on tosi ihania. Joo, niin mä ajattelinki.

Mulle iski identiteettikriisi.. ;oTiistai 27.05.2008 18:49

Ja taidan olla vielä moraalisaarnanki tarpeessa..


Miks kukaan ei vastaa puhelimeen ?