IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

No angstMaanantai 30.06.2008 00:05

Pitkän ajan jälkeen vihdoinkin saa ittensä kasattua, ja kuvittelee että kaikki on hyvin. Mutta kuitenkin sortuu tekemään sen virheen, että vilkaisee taaksepäin. Ei, ei vain vilkaise, katsoo kunnolla, pitkään. Sillon sitä tajuaa kuinka sokea oikeestaan onkaan ollut. Täysin sokea asioille, joita ei halua nähdä, joita ei halua enää sekoittamaan päätä. Joskus kuitenkin on hyvä, että voi tuntea elämän palanneen raiteilleen, jolta se suistui joko omien, tai muiden tekemien virheiden takia. Aika kyllä parantaa haavat, mutta ei ne muistot koskaan mihinkään katoa. Ja mitä enemmän muistelee menneitä, hyviä aikoja, sitä enemmän niitä myös ikävöi. Ja se tosiaan sattuu helvetisti kun tietää ettei joitakin asioita ehkä ikinä saa korjattua. Eikä ajassa pääse taaksepäin, vaikka kuinka toivoisi. Ei siinä vaiheessa jää muuta vaihtoehtoa kun kävellä eteenpäin. Askel kerrallaan, hitaasti tai nopeesti, kunhan etenee, ja jättää asioita taakse, eikä kanna kaikkea mukana. Se käy raskaaks pitemmän päälle. Mutta se onkin sitten asia erikseen jos ei halua päästää tiettyjä asioita käsistään..
On meillä sirkkeliki, ja sorkkarauta, ja rautakanki..!

kkhampPerjantai 27.06.2008 17:32

Kävin aamulla kampaajalla, jotain ihan uutta tällä kertaa. (; Pitutta lähti ihan kivasti... :D
Taas viime yönä tullu nukuttua paljo yhtää.. Vielä puolen kolmen maissa hereillä, kuuntelin musiikkia, sängyssä kyllä möhösin hela tiden. Kahvin avulla liikkeelle aamulla, oli vielä aikanen herätys ku ajotunteja heti aamusta. Ja huomennaki aikaseen ylös ja kampaajalle, tällä kertaa jotain ihan uutta tukalle. Tänään joo taas kaupunkiin tos vähä myöhemmin, kahville. Ja saa nähä kuinka kauan ees jaksan olla kaupungilla tms. ku nyt jo tekee mieli mennä peiton alle ja nukkua koko päivä..

AutoTiistai 24.06.2008 19:06

Haluan
Etsin

Ostan kun löydän

Paras päivä. (;Maanantai 23.06.2008 15:46

"Susta lähtee pia hiilihapot jos et oo hiljaa!" Maailman ihanin uhkaus maailman ihanimmalta pikkusiskolta

Ajo-opettaja:
"Mun tekee niin mieli lyödä sua nyt!"
"Me ollaa keskusteltu Miken kans et mitä me sun kans tehään, mut ei me tiedetä.."
"Mä rupeen ilkeeks ja sanon noille muille ettet sä osaa ajaa, että tarvit 20 ajotuntia lisää, ni pääsen kiusaamaan sua. Sit saat kortinki joskus joulun aikoihin. Ottaisko päähän ?"
"Ens kerralla vien sut jonnekin sellasen paikkaan missä pistän sut pelkäämään"
"Sä oot kyllä syntyny voittajaks. Sähä oot hyvä kaikessa mitä sä teet, ja vielä hyvännäkönenki. Oijoij, en mä olis noin saanu sanoa, nyt sä pidät mua jonain namusetänä, voihan perkele."
"Käänny oikeelle, mennään tonne metsään"
"Lähetkö uimaan illemmalla?"
"Varo tota mummoa. Varo mummoa. VARO ! No se päättiki näköjää vaihtaa suuntaa ku sut näki.."

17,93Maanantai 23.06.2008 01:50

jeij. (;

2 asiaaSunnuntai 22.06.2008 18:05

1) Lämpimät ilmat, että pääsis rannalle
2) Nanna jeppikseen, että pääsis rannalle

Olipas juhannusLauantai 21.06.2008 21:26

Tylsiä hetkiä oikeestaan ollukaan. Jennulla oltii alkuilta, sieltä koulupuistoon ja kaupunkiin. Porukka vaihtu koko ajan ja loppuillan istuin käviksellä Maken kans. 5 maissa kotiin.

Ilkeesti sataa tuol, oisin halunnu ehkäpä lähteä jonnee. ;/ Ei vaan inspaa kävellä vesisateessa. Mut huomenna on uus päivä, tää päivä möhötään.

JjaeaeaePerjantai 20.06.2008 20:30

Pitäs pian lähteä liikenteeseen, mut se on aika iso ongelma kun ei saa housuja jalkaan. Hidastaa vähä menoa. No kyllä niidenkin aika pian on. Ei tunnu yhtää juhannukselta... :<