IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

No tää on taas just tätä näinSunnuntai 31.08.2008 22:30

..

pikkuhappoSunnuntai 31.08.2008 20:54

;f

"SÄ OOT NIIN EPÄTURHA !"Sunnuntai 31.08.2008 00:55

VenetsialaisetSunnuntai 31.08.2008 00:54

"Syökää tytöt!", mökillä sukuloimassa, ja nyt kyllä rannalle jäätymään ja katteleen raketteja yms. Enää puuttuu mies, sit kaikki hyvin. Pitänee soitella pian. Tiivistä tekstiä. No niin on kyllä elämä muutenki.
Harmillista, pääsen lammille vasta keskiviikkona, ja vielä enemmän harmillista et sil yhel on kahen viikon sairasloma.. <; Ja vielä harmillisinta täs on se et pian on pestuut ja saan henkilökohtaisen lämpöpatterin kämpille pariks päiväks. <3

PIKKUSISKO TIETÄÄSunnuntai 31.08.2008 00:28

Sanna: "Kato ny noita Jonin hiuksia, kunnon kultakutri.."
Riina: "Nii, iha ku se muija joka heitti lettinsä alas sielt tornist ja sit se prinssi kiipes niitä pitkin ylös ja pelasti sen sieltä "
Sanna: "Mikä sen nimi ny olikaa.."
Riina: "Pähkinäinen"

..


Sanna: "Meinaat varmaa Tähkäpäätä ? "

OhhoooiPerjantai 29.08.2008 16:33

"HARMILLISTA" ! Mut sellast sattuu. Pornodagen. Kiva muuten olla vieläki kipeenä, välillä tuntuu et oikeesti tukehun ku nii tukkonen olo. Pitäis suihkuunki raahautua ja lähteä kaupungilla käymään ku pitää hakea ajokortti ja sellasta. Mut nyt kyllä tekis mieli vaa kääriytyä peittoihin ja mennä Riinan sänkyyn nukkumaa vähäks aikaa. Ja pikkuveljiä on ihan jees käyttää hyväks aina silloin tällöin, annoin jonille mun lompakon ja sanoin "Hae mulle sipsua ja juissia" ni sehän lähti ( okei lupasin sille palkaks et saa ostaa itteelleenk jtn ) . Väsyttää, olis pitäny nukkua vielä vähän pitempään tänää... :DDDDDD

Vitun härskiä.. :DDTorstai 28.08.2008 19:52

Mut elämä on

TokiTorstai 28.08.2008 18:26

Tottakai parempaan päin menossa tän flunssan kans joo ! Eilen tulin jeppikseen kun oli liian kuollu olo yksin sienestää kämpillä, mut täällä saan sentään ruokaa jne. <; Eilen taas ihan paras ilta, ja iso muutos elämään. <: <3 Riinalla tais olla hauskaa kun mun puheenaiheet aika rajattuja, ja koko illan sille höpötin kaikkea mukavaa ja sit se kerto jostain unista jne.

"1, olen unessa. 2, olen unessa. 3, olen unessa..... 49, olen unessa. 50, olen uneton"

Tänään piti taas käydä hakemas se mun ajokortti mut liian sieni olo, huomenna kerkiää kyl ! Mut Riinan kamera on kiva. ;D Okei on Riinaki.

Tää on just tätä näinKeskiviikko 27.08.2008 02:24

Sanna sanoo:
kuules sisko

Satu sanoo:
kerro homo
Heräsin aamulla ku kello soi puol 7, mut jäin sit makaan vielä sänkyyn ja nukahin, sit kello soi taas, ja se oli puoli 7... :DD Painoin torkulle ja jatkoin unia. Ja se soi, ja näytti 6.30. No en mä jaksanu sit nousta ku oli nii kipee olo ni pistin terkkarille viestin etten tule kouluun jne. ja sit jatkoin uniani. Meni oikeesti kyl hermot ku heräsin taas siihen et se kello soi ja näytti 6.30, et mä en tiiä oonko nukkunu vai ollu hereillä missäki vaiheessa, tai sit on vaan kiva kuume noussu.. ;D Katoin mä puhelinta mut en mä mitää viestiä ollu kellee pistäny, ni menin sit takas nukkumaan ja heräsin tällä kertaa oikeesti 9 maissa ja sillon pistin sen viestin terkkarille.