IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

SkitsoaPerjantai 31.10.2008 19:26

Karkasin koulusta jo 12 aikaan, ku en jaksanu oottaa, ku psykan tunti vasta iltapäivällä joskus. Kaupan kautta himaan, suoraan nukkumaan. En mä kyl kauaa kerenny nukkua ku mummu soitti ja skitsos jtn ku Lempääläs ollu kolari, jossa kuoli 3 n. 20 v. ihmistä, 2 miestä, 1 nainen. "ONKO SE MEIÄN SATU NYT KUOLLU KU EI SE VASTAA PUHELIMEEN?!?". Sit vitutti. Aina Satu kuolee joka paikas, ja kaikkeen mahdolliseen kuulemma. Millon itsari ja millon auto-onnettomuus. Parempi Satu pysyä elos nyt vaan !

Nåjjjaaa, tässä koittanu pistää itteeni taas ihmisen näköseks ku menin nukkumaan meikit päällä yms. ni oli kaunis olo herätessä. Tohikseen illalla istumaan iltaa tyttöjen kans. Tällä kertaa vähän eri porukka ku yleensä, mut naajjs ! <;

Pitäs siivota tääl ku joka päivä tullu tyylillä kotiin, vaatteet lentäny kaarella minne millonki. Viikon vaatekerros sohvan päällä. No Julia tykkää, nytki nukkuu mun siel kukkulan pääl. Se on iha sekasi nykyään ku ei oo ikin ennen ollu noin hellyydenkipeä ! Koko aja pakko tulla syliin ja jos mä vaikka tiskaan ni kiertää ympyrää mun jalkojen ympärillä. Sit vielä kiva ku siitä muutenki irtoo tota karvaa ni mulla kivat valkoset karvat jalois sen kiertelyiden jälkee..

Mut laitto jatkuu, mm. tukka ku karhun perse .. >

GUBBEN. <3Torstai 30.10.2008 22:53

Nanna tuli, Nanna jäi, Nanna ei mene. Leivottii joulutorttuja ja pipareita ja lämitettii glögiä. (: Namm. Mut ne piparit oli aika persoonallisia, siel oli mm. Gubben, Angstipaska ja muita epämäääräisiä henkilöitä / asioita / eläimiä. Nyt Idols ja sit heitän ton blondin pihalle syömään pipareita ! :D No en mä nyt niin ilkee ole sentään. Mut vähän ilkee pitää olla et pärjää.

Olin tänää käräjillä, oli hauskaa. Mielenkiintonen juttu menos.. :D harmi ku ei voitu jäädä kattomaan loppuun..

Ja nyt vituttaa vielä enemmänKeskiviikko 29.10.2008 23:04

Ihana kasa laskuja putos tänään toholahdentie 34:n postilaatikkoon, varustettu nimellä Sanna Sipiläinen.

Äitii, hjälp ! ;<

-.-'Keskiviikko 29.10.2008 18:07

"Miehillä on selkeesti jotain kommunikaatio-ongelmia"

:eKeskiviikko 29.10.2008 14:19

Mukava alku päivälle. Herätys soi 6.45, nousen, pistän valot päälle, aamupesut ja sit tuli yhtäkkiä sellanen outo olo, ja olin et "ei helvetti", jatkoin hetken puuhiani, ja sit olin et "ei saatana" ku en enää nähny kunnolla ees. otin buranan ja takas sänkyyn. Rakas ystäväni Migreeni käy kylässä vähän liiankin usein. Jo toinen kerta tässä kuussa. Noo, heräilin tos 11 maissa ja vieläki pää kipee, mut muuten aika ok. Sit menin ja söin pullan ja vitutti. ;<

Pitäis siivota tääl vähä ku Kartsa tulee jossai vaihees käymään, ja sit illemmalla häippäsen tallille. Vois tehä jtn fiksua, kouluun ei enää jaksa mennä. Eikä mulla oliskaa ku 1 tunti.. Ihan turhaa. Mut elämä on, aina välillä.
Äiti katto sunnuntaina silmät pyöreenä ku mun kalenteris luki torstain kohal "käräjille". Joo siis muthan on haastettu oikeuteen pedofiliasta ( tykkään pikkupojista ;))) ). No jos ei kuitenkaa. Mennään yh3 kurssin kautta seuraamaan käräjiä, kun kyseessä on kuitenki lakitiedon kurssi, ni nähään sit ihan käytännön lakihommia.
Tänään ollu busy day, tulin kotiin kaupan kautta, tein ruuan, söin ja läksin Nannalle. Oli kunnon terapiaistunto siin.. :D Ja leikin koko sen ajan ku siel olin ni kelmurullalla. Kokeilin jopa et uppoaako mun huulikoru siihen jos kovin painan ( jäi siihen reikä !! ). Äsken vasta tulin kotiin ja tottakai nyt salkkarit pitää kattoa ja sit vasta koulujuttuja, paitsi et Pako alkaa 21.00, sit viimeistään menee kirjat laukkuun..

llenkkMaanantai 27.10.2008 20:45

Oli ihanaa käydä kävelemäs Tiinan kans, vedettii sellanen reilun tunnin lenkki, ja puhuttii kaikesta mahdollisesta. Päätettiin ottaa tavaks maanantaisin tollanen. Ihanaa, ei oo niin läski olo. Mut sit ku jeppikseen karkaan pysyvästi ni raahaan Riinan mun kans salille ja joka paikkaan. ;>> Vuosi aikaa treenata ja sit lähtee Sanna poliisikouluun ! Oh my god, nyt tää suuri salaisuus paljastu. :D Ja kaikki ajattelee "MITÄ VITTUA ?!??". Haistakaa jotain, enkerroenempää. Poliisiks, kylläjuuuu !

:FMaanantai 27.10.2008 17:01

Alkaa jo vituttaan toi ku ei saa koskaan nukuttua. Taas viime yön tein kaikkea muuta ku nukuin, kuten mm. luin lukiolehden, pelasin jtn ihmepeliä kännykällä, mietin joululahjahommeleita yms. Julia riehu koko ajan mut sit se oli ihana ku nukahin joskus aamuyöstä, ja herätys ku soi ni se nukku sillai ihanasti mun kainalos. Ja taas vaihteeks nukuin sohvalla, en osaa sanoa miks, tuli vaan sellanen fiilis. Ja ihan naajs, just eilen tein sellasia alustavia viikonloppusuunnitelmia ni jeppikseen vasta 5 viikon päästä. Äiti ja Riina tosin tulee tääl käymään 3 viikon päästä ku on se vanhempainpäivähompskuukkeli, ni saa tuoda mulle kaikkea kivaa kaapintäytteiks.. :D
Mä oon selkeesti liian aikuinen ku äiti ja Riina kyseli et mitä haluun joululahjaks, ni kaikki mitä mun suusta tuli liitty jollain tapaa sisustukseen / omaan kämppään. :] Joku 4 kk muuttoon. Tillback till Jakobstad.. Menis aika nopeempaa. En tiiä miks, mut on vaa sellanen fiilis et haluun pois täält jo. Mut sit en kuitenkaan halua, ku miettii et mitä kaikkea tänne jää.. :<

;zSunnuntai 26.10.2008 22:11

"En tiedä muuta kun että suhteis ei oo turvaverkkoa
ja kun sä putoot, niin sä putoot maahan asti,
ja jos sä tiput korkealta, se sattuu saatanasti.
Keräät ittes mut uskallatko nousta enää,
kun pitäs toimii varovasti ettei loukkaa ketään
tai varsinkaan ittee, ettei tarvi taas itkee."

Back to R-lampiSunnuntai 26.10.2008 20:49

Lähettiin tos 12 maissa ajeleen lammille päin, ja tottakai perus hesemässäilyt hirvaskankaalla. Mä sit ajoin loppumatkan ja äiti tykkäs mun ajotyylistä. "Älä aja noin lujaa !", "Himmaa nyt jo pikkuhiljaa tota kaasua, tosta alkaa 60 rajotus", "ÄLÄ TUU TÄNNE PÄIN ME OLLAAN PIAN OJAS !!". Lammilla oltii ennen viittä, ja aloin heti purkaa kaikkia kamoja ja äiti ja Riina lähti sit melkeen suoraan ajeleen takaspäin. Ihanaa kyllä olla taas kämpillä, ja ku Juliaki mukana. Mut silti jotain puuttuu..