IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

No kyllä menee taas vaikeeksTiistai 31.03.2009 20:13

Haista vittu tampereen sähkölaitos.
Haista vittu posti.
Haista vittu aktian rahotusjärjestelmä.
Haista vittu enkerrokuka.
En tiiä kenen pitäs haistaa ja mitä mut kuitenki ku ei mtn hajua miten saan mun kamat tänne.


Ei vaan suju.


Tarpeeks selkeä ?

Loppuu ideatTiistai 31.03.2009 16:50

Saisko sellasen keijukaisen tänne jolle saisin esittää toivomuksia ? Ja sit ne kaikki toteutuiski vielä ? Ja sit menis paremmin ? jooko ??

JesssTiistai 31.03.2009 00:17

Yks vaihtoehto vähemmän mun kamojen tuomisen suhteen, ku Satu sano ettei ne pysty niitä ainakaan tällä viikolla hakeen. Kämpän avaimet saan jo vissiin keskiviikkona, mut mitäpä teen tyhjässä kämpässä .. ? Haluun mun tavarat tänne.. :c Pöllin pia jostai ison auton ja lähen ite ajamaan ! Ei kyllä välttis mun ajokortti riitä mut pikkuvikoja. Mitäs on nii hankalaa.

Miks kaikkien asioiden on aina pakko kusta yhtä aikaa ? Tarpeeks vaikeeta muutenki, en tarvi enää ylimäärästä paskaa niskaan.

No nyt hajoo pääMaanantai 30.03.2009 16:07

Ei vaan pysty... ;e Pakko ettiä uus työpaikka.

(;Lauantai 28.03.2009 18:52

Ohhooooii, enkerro. ;DD <3

;pPerjantai 27.03.2009 17:13

Eilen oli liian hyvä päivä, joten tänään ollu joku kauhein. Töissä ylihankalia asiakkaita, yhtä mummoa lukuunottamatta. Se oli ihana ku kyseli kaikkea vekkulia multa ja alko selittään sen kevät suunnitelmista jtn ja kaikkea. Puhuin sen kans 45 min... :D Mut joo, jouduin karkaan töistä aikasemmin ku pää oli räjähtämispisteessä eikä tietenkään ollu mtn buranaa tms. mukan, ja vituttaa muutenki ku kauhee stressi pääl koko ajan mm. ton kämppähomman takia, ku joutuu koko ajan juosta ympäri kaupunkia.. Tänään kävin sen vuokrasopimuksen kirjottamas, sit mun pitäs käydä pankissa avaamas vuokravakuustili, hommata kotivakuutus, ja olis kiva jos sielt pankista soitettas siit lainasta jo pikkuhiljaa, ja sit ens viikon alussa noitten kaikkien pitäs olla kunnos, et pääsen hakeen avaimet, ja sit ku on avaimet ni joudun soittaan mm. sähkölaitokselle, ja pitää hommata tv-lupa ja netti ja asdfg vittu kaikkea mahdollista.. ;e Menee järki täs hommas.

Btw kiva kirjottaa puhelimel viestiä samaan aikaan ku väsään tätä, ja vielä facebookis pari keskustelua auki.. Ei oo helppoa ei. :p Businessnainen.

nam !Torstai 26.03.2009 20:21

Kiinteistövälittäjä soitti tänään, ja sano et sen rantaperkiön kämpän vuokraisäntä oli valinnu mut sen kämpän vuokraajaks. Oikeesti vittu tää ei voi olla totta ! ;DD Niin unelmakämppä. <3 olkkaris sellane überisoisoisonam ikkuna josta näkee koko tampereen ! :D

Paras puoli täs koko hommas on se, et ku on oma kämppä tampereella, ni näkee siskojaki useemmin. <3 (;

Kiitti paineist äitiKeskiviikko 25.03.2009 15:36

Voi olla visiitti lääkärille edes.. ;e

no asdfghjTiistai 24.03.2009 21:36

Väsyttää iha vitusti, eikä saa nukuttua ku kurkku on nii kipee et mm. puhuminen, nieleminen ja hengittäminenki sattuu. Sanna puhelinmyyjä, terve. Kiva käydä töis joo, ku työnä on puhua.. :p

Mut oli kyl iha jees päivä tänään. Ei ollu niin yksinäistäkää ku sai heti uusia tuttuja. <: Vaikka ei nyt kovin menestyksekäs päivä ollukkaa mut oli hauskaa. Ainaki siihen asti ku lähin sinne kämppäesittelyyn.. Ei ollu mikää kovin houkutteleva kämppä, ja jouduin käveleen iha vitusti ja sellasta.. Väsyväsyväsy. Onneks pia pääsee nukkumaa !