IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

wuiduiTorstai 31.12.2009 22:25

Tiina tuli pelastaan mun uuden vuoden. (; Oon vielä sairaslomalla, olo ei mikään mahtavin, mut fiilistä löytyy. Ja kaapissa viinaa yli tarpeen. Saa nähdä jos illalla pystyykykeneejaksaa lähteä vielä jonnekin etiäppäin. Rahaakaan ei kyllä oikeen ole, mut paska mäihä.

Mut hyvää uutta vuotta nyt kaikille !

;fPerjantai 25.12.2009 23:05

Eikö tää olo vois jo pikkuhiljaa mennä parempaan päin ?

Mukava tulla kotioPerjantai 25.12.2009 02:07

"Sä näytät ihan joltai huoralta. Eiku narkkarilta !"

Musta ei oo kuulemma mitään jäljellä enää, oon nii riutunu. Tikkujalat ja perse kateis ninku tissitki, näin äitiä siteeraten. Sitä se sairastelu teettää. Nää yrittää lihottaa mua, mut aika heikolta näyttää ku en pystyny ees joulukinkkua syömään ton kurkun takia, ni jäi nyt suklaat yms. mässyt vetämättä. :c Ihan tylsä joulu ku on liian rajoitteista tää toiminta. Vedän siis peiton korviin ja meen sänkyyn angstaamaan.

kivaaaaMaanantai 21.12.2009 20:20

Menny kyllä ihan putkeen tää koko juttu. Joku lääkäri tota kurkkua sillon tökki "ei täällä onneks mitään paisetta ole". Vedin melkeen viikon niitä lääkkeitä ( mikä oli muuten jotain aika järkyttävää ku 3 eri lääkettä kolmesti päivässä jne.) mut ei ne tehonnu, joten takas lääkärille hakeen lisää sairaslomaa. Käytiin viime torstaina hatanpäällä, se lääkäri vilkas mun kurkkua ja suoraan lähete tayssiin. Parin tunnin päästä olin sit leikkaussalissa, ne perkeleet vei mun nielurisat. Sit mun piti olla siel lauantaihin asti, mut eheeeei, sain jonku vitun keuhkokuumeen ja tänään oli siinä ja siinä et pääsenkö lähteen vaiko en, mut sain ylipuhuttua ne, vakuuttelin et pystyn kyllä syömään ja juomaan jne. vaik oikeesti toi kurkku on nii helvetin kipee et pelkästään suun avaaminen sattuu.

Kipeenä, ylläriMaanantai 14.12.2009 18:00

Ihan kauhea olo .. Koko viikonlopun makasin kotona kauheissa tuskissa, ku kurkku nii turvonnu etten pystyny syömään, juomaan, en puhumaan, ja kaupan päälle vielä kuumetta. Lauantaina käytii taysissa, tulehdusarvot 337, määräs vaa penisilliiniä ja takas kotiin peiton alle. Sunnuntaina olin ihan kuollu, takas tays. Kivat reseptit kirjottivat, oon tänään ottanu n. puolet siitä määrästä mitä pitäis, ja on aika pöhnäs olo. Niinku kännissä olis, heittää päässä ja tuntuu välillä et oon ihan pihalla.

cfvjgkhljköKeskiviikko 09.12.2009 22:18

Kulutin tänään melkeen 100€ joululahjoihin, joita paketoin sit 2 tuntia. Oon nähny kauheesti vaivaa !

Ja koska noilla 4 tunnin yöunilla ei taas kovin pitkälle jaksa, ni kohta jo nukkumaan ja sit aamulla taas aikaseen ylös jeejee, ja sit tytöt tulee illalla. ;> <3

wäyKeskiviikko 09.12.2009 07:34

Mein piti herätä eilen aikasin, mut sit tulee sellanen erittäin suuri "mitä vittua????"-elämys, kun katsoo kelloa ja se on n. 18.30. Siin sit pari tuntia ylhäällä, tulin himaan, 12 jo takas sänkyyn, mut ehkä vähän liikaa eilen nukuttu kun oon nyt jo tääl ihan pirteenä. Yleensä menny näihin aikoihin vasta nukkumaan.. :D No mut ei täs, käyn postissa heti ku se aukee ja kymmeneks töihin, hyvinhä tää menee.

AhdistellaanLauantai 05.12.2009 17:54

Joku sofia lähetteee mulle viestejä, angstaa ku en hyväksyny kaveripyyntöä gallerias ja kyselee pieneks jääneitä vaatteita. Väittää mun olevan joku "Vilhe", ei se usko.

Ja mun numero on kuulemma sen vilhen antama, et pakko olla sen numero ku se sen anto. Ei voi olla väärä numero

yhhyh..Lauantai 28.11.2009 21:08

aina pakko olla kipeenä. Nyt jostai repässy jonku vitun nielutulehduksen. Kiva ku oli särkylääkkeetki loppu ni tehny kuolemaa tääl ku saanu ees nukuttua, joka paikkaa särkee.. ;e
Onneks toi yks ihana toi mulle kaikkea kivaa, pärjää tääl 4 seinän sisällä ainaki huomiseen. Musta kyl vähän tuntuu ettei toi 3 päivän sairasloma oo tarpeeks.

Thii (;Keskiviikko 25.11.2009 03:51

"No tää on kai joka poikaystävän kohtalo tänä päivänä, et kai sit miekin :D"

Ei oo tossun alla, mut haluun vaan et se tulee kattoon Twilightin mun kans ! :D