IRC-Galleria

Sanatha

Sanatha

"tattadaa-tyttö"

Uusimmat blogimerkinnät

:sTorstai 31.05.2007 11:24

9 minuuttia ja alkaa viiminen koe. 1. vuoden viminen koe. Sit se on ohi.. Miks on aika menny näin nopeeta? Ihan vähän aikaa sitten vasta tulin tänne lukioon, sillon olin vielä pieni. :D 8 minuuttia. Tuntuu et oon porukat täältä tuntelu jo ikuisuuden! Se koe kyllä menee vituiks. Luin kyllä koko kirjan läpi eilen ja kattelin kaikkia laskuesimerkkejä yms. mut tuntuu et pää on ihan tyhjä. 7 minuuttia. Meen luokkaan jo, kertaamaan niitä asioita. 6 minuuttia.

ENSA HOITAA. <3<3Tiistai 29.05.2007 16:29

Siivousfirma ensa aloitti eilen yöllä toimintansa. Mun ja Ennin ihana firma, hyvin pyyhkii. Kaikki alko siitä ku Kartsa heitti viinirypäleitä Ennin maitolasiin, sit se laitto sinne vettä, mä laitoin sinne mokkapaloja, Enni kaato ne kukille, Kartsa heitti omat vetensä mun päälle ku mä olin kastellu sen, sit se sai multa ihanan märän halin. <3 Popitettiin ja tanssittiin kovasti yöllä ja kiusattiin Kartsaa ku se halus mennä nukkumaan. Eikä kellokaan ollu ku vasta 0.30! Ruokittiin Iitu sen huoneen edustan lattialla ja sit jäi kamala ruokatahra, joka siivottiin mm. hajuvedellä, pyykinpesuaineella, huuhteluaineella, kynsilakanpoistoaineella, tiskiaineella ja vessapaperilla. Kartsa valitti sitä hajua. Mutta siivousfirma toimii! Me pestiin keittiön ikkunakin fairylla ja lattiaharjalla, ja arvatkaa kuinka puhdasta jälkeä tuli?! Ikkuna ihan kiilteli. :DD Aamulla kiva herätys ku Kartsa huutaa siellä kovasti mm. kuinka tahmea se lattia on. ;D Se ei lämmenny ees meidän sydämelle, joka me tehtiin tomusokerista ja kaakaojauheesta sen oven eteen lattialle. <3

[Ei aihetta]Maanantai 28.05.2007 12:38

Oli kyllä taas aikamoinen viikonloppu. Letti lyheni rutkasti, valvottu koko ajan, ryypätty ja rällästetty ja oli hehkeetä. :D Ruttu sai pillua. Täh, saiko ruttu pillua oikeesti vai kuulostiko se vaan siltä? Inside hei. Härmälän rannas vietettiin lauantaiyö. Ja jatkot meillä.

KofeiiniyliannostusPerjantai 25.05.2007 12:42

Oli aika hilpee ilta ku luettiin sitä kemiaa Kartsan kans. Yhtäkkiä tuli kauhee väsy päälle ja hetken mielijohteesta päätettiin hakea kaupasta ediä. Sit vasta lujaa menikin. Käytiin yhessä koko kirja läpi eteisen lattialla. Ja hyvin jäi asiat mieleen. :DD Ja ajattelin et meen aikasin nukkumaan etten tänään oo niin väsy, mut koitas nyt siinä nukkua kun oot illalla vetäny frezza caramellin ja puol litraa ediä. :'D Kartsa sit tuli sinne mun ovelle kolkutteleen, " Sanna, nukut sie? Tuu auttaan!" Sit menin, ja vielä' kahen aikaan laskettiin liuoksien konsentraatioita. Niin.. Ja syötiin. Aika hilpeetä oli, mut aamulla ei meinannu päästä sängystä ylös. EI se koe ollut niin vaikee ku odotin, ja olin eka joka sieltä luokasta lähti, mut sain kaikki 6 tehtävää tehtyä, mutta yks käsite oli vaan vähän hakusessa. >.< Nyt pitäis venaa 2 tuntia ennen ku uskonnon pohjat alkaa. Sit pääsen opon kyydillä suonenjoelle ja sit tampereelle. <33

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.05.2007 23:50

Vähänkö oon ylpee itestäni! Oon lukenu tänään melkeen koko kemian kirjan, ehkä 20 sivua jäljellä. :D Jos ei tänään mee, ni viimeistään huomenna ku perjantaina koe. Ja lukemiset taas tosiaan vähän jäi ku lähin lenkille Kartsan kans. Oli hehkeetä ja herkkää ku kiivettiin rämäkälle ja muisteltiin mennyttä vuotta. Ja mietittiin kuinka haikeeta on sit ku ollaan kaikki valmistuttuja pitäis lähteä täältä! Onneks siihen on vielä paljon aikaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.05.2007 15:47

Haen kamat kuviksen luokasta ja kotiin lukeen kemiaa. Hienosti luion eilenkin. Oli mulla peräti se kirja auki ja otin aurinkoa. Ja nukahin parvekkeelle..

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.05.2007 15:39

Huono numero pamahti ruotsista ja nyt nolottaa. >.< Ope sano "Siellä oli sellaisia tyypillisiä pietarsaarelaisia virheitä.." En mä sille mitään voi et oon jeppiksestä!! ;D

Ja olen aktiivinen. Etin tietoa Johan N. Backmanista. Melkein löydänkin jotain. No on mulla puoli sivua kirjotettuna jo et ei välttämättä tarvi ees enempää.

Ui nam. <3 Pian perjantai. <3 Tampereelle. <3 Cruisaileen. <333

AsdasdangstasdTiistai 22.05.2007 13:55

Voi pylly! Oon jo tunnin ollu tyhjän panttina koululla ku oli hyppäri, ja nyt vielä toinen, jos kolmaskin tunti kun ruotsin kuuntelukoe on vasta tokalla pohjatunnilla. Ja kun mun ja Tiinaxin ei tarvi vaivautua pohjille, ni mitäs mä täällä jumitan. Ei kotiinkaan jaksais lähteä. -.- Kävin automaatillakin mutta se oli vammanen ku ei antanu 20€ seteleitä. Tyrkytti vaan 50€ seteleitä ja eihän mulla nyt oo kun 40€ kun satu ja äiti on varkaita. >:D Voi homodemus.. Pitäisköhän käydä kaupassa ja polkasta kotiin.. Mut on niin pitkä matka. Huoh. Ei jaksa, ei pysty, liian hapokasta. Jos vaan jumitan täällä niinku tähänkin mennessä. Voisin harkita ruotsin pohjille menemistä, mut aika turhaa ku oon tehny jo kokeen.. Ja Satukin kyselee ihan tyhmiä.

...Maanantai 21.05.2007 16:34

Väsyttää.. Ja ennen kaikkea vituttaa. Koko viikonlopun hääriny tallilla ku töissä aluekisoissa, ja lauantaina istuin yksin kentän laidalla verkkavastaavana ja sähläilin niitten esteiden kans. Poltin itteni. Ja eilen tuomarin sihteerinä, kirjotin monta tuntia. Ja oli rasittavaa kuunnella kun molemmat tuomarit valittivat kaikesta. -.- Ja btw ruotsin koe meni päin vittua. Jes. Lukeminen jäi VÄHÄN vähiin niitten kisojen takia. Mut kuvista. -->

-.-Lauantai 19.05.2007 02:31

4 ihanan hikistä tuntia aherrusta takana. Huomenna aluekisat ja oli aika paljon tekemistä vielä. Maalattiin mm. aitoja, ja sen huomaa mun käsistä ja vaatteista että oon ollu maalaamassa. Ja kädessä rakko. Aamulla 8 ylös, kun pitää mennä kellottamaan sinne kisoihin. Jes. Joten ehkä meen nyt nukkumaan. Tai no, suihkussakin pitäis käydä.. No.. KÄyn aamulla.