IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

U mirin' Zyzz admit it broTorstai 16.05.2013 04:02

Tänää joku ganga tuli pyytää selittää sille miks Zyzz on niin monen miehen mielestä elämää suurempaa ja siit sain idean kertoo nyt hyvin huolellisesti kaikille miks se on larger than life.

u see...

...on kahdenlaisia ihmisiä ketkä palvoo Zyzziä:

Sad cuntit, keillä ei ole yhtään kaveria tai minkäänlaisia sosiaalisia ympyröitä whatsoever. Päivän ainut kohokohta on salilla käynti jonka aikana kuvittelevat olevansa fuarkin Zeezzejä mutta todellisuudessa ovat gynoja joista on estetiikka kaukana. Ei tule toimeen naisten kanssa, tästä syystä katkeria kaikkia naisia kohtaan ja viljelee joka lauseessa keittiö-läppää ja elää omaa elämäänsä Zyzzin kautta. Mutta perimmäinen tarkoitus on kuitenkin hyvä.

Sitten on se toinen puoli, ketkä elää pääpiirteittäin normaalia elämää ja mirraa Zyzziä terveistä syistä, eli siitä että se on kaikkien miesten sankari ja voitti the game of lifen.

Miettikääs sitä: festareita, biletystä, hyviä kavereita, terveelliset elämäntavat, rankkaa treeniä, hyvät tulot, vaaginaa kuin meren mutaa ja vaikuttaa edelleen monien elämään. Hyvällä tai huonolla.

Ja miettikääs myös tätä, et normaali tottumus on se että naiset pyörittää miehii miten tahtoo ja me tehään mitä vaan niiden vuoks...
In comes fuakin Zeez bruh joka yksinkertasesti on vaa niin siunattu hyvillä geeneillä et se sais kenet tahansa naisen, pelkästää ulkosen habituksensa ansiosta (admit it) et sil on jo varaa torjuu niit ja kertoo niille millasii lutkii ne on.
I mean, kaikki me miehet tiedetää et suurin osa naisist on pelkkii lutkii ja spermasäiliöitä, mut meil ei oo varaa sanoo sitä koska muuten voi tulla taas yks 6kk kuivakausi ilman sitä kuuluisaa.
Mut sit tuleeki joku jäbä kuka voi sanoo ihan mitä vaan ja tarkotan tosiaan mitä vaan... ja ne silti haluu sitä.

Ja koska Zyzz taisteli meidän jokasen puolesta. Se ei ollu mikää himokas pelle joka pani kaikkee mikä liikkuu tai ei liiku, vaan se sano just niitä asioita joita me toivottiin sen sanovan. Koska Zyzz ei ollut kukaan henkilö. Zyzz oli ja on edelleen elämäntyyli. Zyzz on persoonallisuus. SItä ei voi kukaan omia itselleen. Zyzz kuuluu meille kaikille.

Lyhyesti sanottuna Zyzz käyttäyty tavalla jolla jokainen mies haluais käyttäytyä.
Itsevarmasti ja not giving a FUCK muiden mielipiteistä ja silti voittaen.

Also, Zyzz heittereille voin ilman epäilystäkään sanoa että jos kellään on jotain inhoa Zyzziä kohtaan, tällaiset ihmiset ovat melkein aina täynnä syöpää. Jos et näe sitä viihdearvoa/lulzia siinä mitä Zyzz teki, sinussa on todennäköisesti jotain vikaa.

Zyzz heittereitä on monenlaisia:
-Permabulkkaajat, ketkä ovat mad ettei heidän 40cm ympärysmitan nesteiden ja läskin turvottama hauis saakkaan naisia kostumaan ja ovat jelly koska "uimarifysiikka" a.k.a henkilö joka ei ole ällöttävä läski mursu, vetoaa enemmän naisiin.
-Ja "MIESTEN EI KUULU KÄYTTÄYTYY NOIN VITUN PHAGGOT" vihaajat, ketkä eivät edes tajua sitä ironiaa että jokaisen miehen kuuluisi käyttäytyä saman kaavan mukaan. Todellinen alfa-uros tekee mitä tahtoo, välittämättä muiden mielipiteistä, kunhan vain on onnellinen, se on kaikki millä on väliä
-Epäonnistujat, yleensä säälittäviä ihmishulkiöitä, joita ei vituta mikään muu kuin nähdä joku toinen joka on onnistunut jossain. Näitä ihmisiä tapaa monilla ei-bodari forumeilla ja vaikkei siinä olekkaan mitää vikaa jos ei liftaa, mutta älkää yrittäkö lannistaa ihmisiä ketkä tekevät mitä rakastavat ja tekevät siitä eeppistä.

"The way I see life is a one big videogame and someone is controlling each and everyone of us. And who ever's controlling me has the top score"

-Zyzz

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.