IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Recipe for trollingLauantai 18.05.2013 14:15

-2,000kg kielioppivirheitä
-0,900kg hymiöiden käyttämistä
-1,2l tyhmän esittämistä
- 5dl ahdasmielisyyttä
-2rkl välimerkkien laiminlyöntiä

Laita internettiin muhimaan ja odota retardien saapumista ruokapöytään

Te teitte sen taas.

Eilen en saanu nukuttua kymmeneen minuuttiin, kun vaan naureskelin ja hihittelin peiton alla ku joku faggot ja mietin kuinka pystyisin aamulla selittää teille miten idootteja te olette.

Ei löydy tarpeeksi sanoja entin- haltioiden- tai ihmistenkielestä kertoakseni kuinka vitun vammasia te olette. lols

Ja tällä viittaan nyt eiliseen blogimerkintääni, josta todistettavasti vain yksi tajusi ilmiselvän yhteyden pitkään etusivulla pyörineeseen tyttö ystävä hakemus-merkintään.

En voinut uskoa sitä retardiuden määrää kommenteissa joita jouduin lukemaan siinä blogissa, koska en vain voinut uskoa että annatte noin yksinkertaisten, yllä mainitsemieni asioiden hämätä teitä, ettekä kykene lukemaan rivien välistä.

Mainonnassa ja trollauksessa pätee samat säännöt.
Mainonta: jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on.
Trollaus: jos se kuulostaa liian tyhmältä ollakseen totta, se todennäköisesti on trollausta

Trollausta ei ole se, että haukutaan Angelina Jolieta pinnalliseksi kun se ei halunnu elää ilman tissejä. Se on vaan typeryyttä. (tunnistajat tunnistaa kyseisen blogin)
Trollausta on erehtymättömästi se, ettö kirjotusasu on ku 6-vuotiaan pikkulapsen käden jälkeä. Kännissä.

Joten tein testin ja päätin kirjoittaa oman versioni siitä syövästä, jossa haukun homoja, naisia ja vahvasti pigmentöityneitä (neekereitä) sekä puhuin huumeiden puolesta, koska arvasin että olette juuri niin idiootteja kun olen aina tiennytkin, että kun kuulette sanan neekeri tai homo , flippaatte heti ja alatte ottamaan "kantaa" ennen aivojenne käyttämistä.
Tein siis tämän autisti-testin ja guess what bros and gangas? Läpäisitte kirkkain tuloksin.

En tiedä kumpi on pahempaa: se että oikeasti menitte täydestä vai ne yksityiskommentit jotka oikeasti olivat trollini kanssa samaa mieltä: "kaikis muis samaa mieltä paitsi huumeet" --- "samaa mieltä homot vois painuu helvettiin" --- etc, etc, etc
Minulla on vain yksi kysymys teille ketkä "samaistuitte" merkintään: miksi ette kasvata sen verran munaa seistäksenne edes mielipiteidenne takana, julkisesti, vaan kommentoitte yksityisellä kuin joku vitun omega, koska tiedätte itsekin olevanne väärässä ja perseestä?

En sano että kaikki menivät jekkuuni, mutta todistettavasti ainakin jokainen kommentoija todisti oman vammaisuutensa ja varmasti myös muutama stalkkerikin, mutta oli liian beta kommentoidakseen mitään.
Ja se että edes yksi meni noin huonoon trolliin, on jo liikaa... I mean I wasn't even trying cunts

Yllättävää ellei jopa uskomatonta oli se, että ilman epäilyksen häivää voin väittää 90% merkinnän lukeneista joutuneen tekemisiin The_Zyzzin blogien ja kuvien kanssa ennenkin ja uskoitte silti. Hävetkää aspergerit.
I mean, Koska ennen olette The_Zyzzin blogeissa törmänneet jatkuviin yhdyssanavirheisiin, homofobiaan, rasismiin tai kappalejakojen puutteeseen? Tai "xD" hymiöön...
Ja olen kuitenkin viimeisten puolentoistavuoden aikana kirjoittanut melkein 200 blogimerkintää, luulisi edes yhdessä niissä ilmenneen kyseisiä epäkohtia. Mutta kun ei.

Teillä on vakavia puutteita huumorintajussanne. Ja tuskin edes tajuatte sitä, ettei "huumorintaju" merkitse pelkästään kykyä nauraa laatuhuumorille, vaan myös kykya eroitella paska ja mauton huumori hyvästä sekä huomata, milloin joku ei välttämättä ole ihan tosissaan...
Kannattaisi varmaa sivistää itseään hyvällä huumorilla, esim. katsomalla komediaelokuvia tai sarjoja, jotka ovat muidenkin mielestä hauskoja kuin kaveripiirisi mielestä.
Laatuviihteeseen ei siis kuulu Big Brother tai Duudsonit tai Justin Bieber- tai edes Chuck Norris -vitseille nauraminen. Shokeeraavaa eikö? phaggot.

Minun ei tarvinnut lukea tyttö ystävä hakemus-blogista kuin muutama ensimmäinen sana ja epäilykseni trollista jo heräsivät. Puolessavälissä olin jo varma.
10 ensimmäistä kommenttia lukiessani uskoni ihmiskunnan tulevaisuuteen horjui.
Oman blogini kommenttien jälkee se romahti.

Toivon hartaasti että tämä blogi löytää itsensä etusivulle, jotta te kaikki tajuaisitte kuinka vitun aivokuolleita olette.

Ei mulla muuta.
Eiku ainii, tehkää palvelus ja niinku tiiättekste... lopettakaa hengittämästä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.