IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

I fuck on the first dateMaanantai 08.07.2013 18:50

Tapasin eilen erään (naisen) ensimmäistä kertaa. We fck'd. Aktin jälkeen hän kysyi minulta: "pidätkö mua nyt huorana?"
Koska oon tunnetusti sad cunt, aloin jo käsikirjottaa mielessäni seuraavaa galtsublogiani for the lols. Mutta oikeasti halusin vain kertoa teille etten ole enää neitsyt.

u mirin?

Mikä tää ekoilla treffeillä panemisen pelko on? Mihin se edes perustuu? Huora-imagoon? Yhtälaillahan se mies on "huora" ja "helppo" ja "saastanen pilluhaukka" jos kostuttaa käsiään ekoil treffeil. Mut silti zero fucks sen miehen osalta, mut kauheet nunnailuu sen naisen osalta.
Sillon se on ymmärrettävää jos tapaatte ekan kerran ja se toinen onki ruma örkki joka on enemmän kiinnostunu kännykkänsä sovelluksist ku sust, kukapa sellasta haluaiskaan painaa?
Mut jos se onki joku latinorakastaja, hauska, älykäs; täys paketti niin why the fuck not? Eikse sillon oo vähä niinku itsesäänselvyys et näytetää kui paljo on kiinnostunu.
Ja mikäs sen parempi keino näyttää se ku kaivaa vauvaöljy esii ja let's rock. Sen "lähemmäks" ei kaks ihmist oikee pääse, paitsi jos on siamilainen kaksonen.

Yhen illanpanot on asia erikseen, ei kukaa jonka ÄO on yli 20 voikkaan olettaa et joku baarista bongaamansa alfamake oliskaa tullu hakee mitää muuta ku some sweet lovin' mut käyttäkää järkeenne jos ootte erikseen sopinu treffeistä tai muuten vaa tuntenu toisenne jo kauemmin ku seksi mun kanssa kestää ja nautitte sen toisen seurasta, niin sillon sytyttäkää pari tuoksukynttilää, laittakaa Barry Whiteä tulemaan and just go with the flow. 'aight gangas?

Seksi on kaunis ja yhtä luonnollinen asia ku kaks vanhusta pelaamas shakkia, sitä ei pitäis pihtailla. Ainakaa jos oot fat cunt ja sul on synttäritki useemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.