IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Stop liking what I don't likeTiistai 30.07.2013 21:50

Tervetuloa takaisin ohjelmamme Typeriä sanontoja typeriltä ihmisiltä ketkä eivät ymmärrä sanontojensa merkitystä-pariin!
Viime jaksossa käsittelimme "ei koolla väliä, vaan sillä miten sitä käyttää" ja tämän päivän aiheena on "käyn salilla vain itseni vuoksi"

Ja tää tarkottaa nyt cunttei ketkä sanoo ettei käy salilla naisten, narsismiarvojen, itsetunnon, yms. vuoksi, vaan "elääkseen terveellisemmin"
Elääkses terveellisemmin? Saat jo sillä pari lisävuotta elämääs et käyt pari kertaa viikos lenkil ja sul on joku terve urheiluharrastus etkä syö roskaruokaa.
Mut se menee jo vammasuuden piikkii jos käy nöyryyttää rautaa 5x viikos, ostaa joka päivä fitnesstukust jotai lisäravinnetta, seuraa netist suosikkibodareitaan (no homo), laskee kaloreita, elää vähillä hiilareilla, syö 2g prodee per painokilo, cuttaa ja bulkkaa ympäri vuoden vaan pysyäkseen terveenä?

Et taida olla ihan rehellinen itselles brah

On paljo helpompaa olla cardiomode ku salimake jos ainut goal on pysyy terveenä.
Aerobisen urheilun ystävänä pysyt terveenä, mut kukaa ei koskaa mee "wau" vartalostas.
Ja don't get me wrong, säännöllinen salil käynti on ihan yhtä hyväks sydämelle yms ku mikä tahansa muukin urheilu, mut on huomattavasti raskaampaa ja vaatii rutkasti enemmän omistautumista, joten miks käydä salil vaa treveytensä vuoks, ku voit hoitaa sen puolen kuntoo paljo vaivattomamminki.
Voit käydä kolme kertaa viikos lenkil ja ottaa lungii neljä päivää ja oot jo tehny ihmeitä kunnolles ja sydämelles, eikä sun edes tarvi vetää mitää lisäravinteit tai vetää mitää bulkkaus- tai cuttaus-kuurei, riittää et popsit jotai retiisei ja syöt pääsääntösesti terveellisesti.
Ku taas salil sun täytyy käydä vähintää 4x viikos ja 7x viikos pidettävä dieettis kuris, etkä saa lipsuu siitä haluakses nähä minkäälaisii tuloksii.
Pidit siitä tai et, kuntosali on suunniteltu lihasten kasvatust varten, ei minkää status quon ylläpitämist vuodest toiseen.

Sit koska monet näist casual salikävijöist ei viitti ottaa ruokailutottumuksist mitää selvää, ni ne myös pysyy samas kuosis vuoden ympäri ja sit se niiden uurastus on vähä niinku fifty-sixty.

Jokasel meist on omat tavotteemme. Joku haluu elää terveellisesti. Joku haluu näyttää hyvältä. Joku haluu tehä molempia. Ja se on kaikki ihan fine.
Mut for fucks sake, ihan vaa itses takia, jos sun ainut motiivi käydä salil on pitääkses läskit kuris, vaihda harrastusta. Tuhlaat vaa aikaas bro.
Kuntosalit on perustettu alunperin jotta tavallinen kuolevainen sukankuluttaja vois muovata itsestään jotain kaunista ja mahtavaa ja ylösnousta karkeloimaan Olympoksen jumalten kanssa. Katoin tän Wikipediast.
Mut tosiaan, vaihda harrastusta, jos äskeinen kohta ei kuvaa sua. Ala pelaamaa jalkapalloa. Käy uimassa. Tee pyöräretkiä. Huomaat et se on sulle paljo mieluisempaa ku vääntäytyy viikosta toisee sinne samaa hikisee pierulta haisevaa bunkkerii joka on täynnä meatheadei.

Jos et rakasta liftaamist, eikä pöksys oo joka treenin jälkee uitetut omassa siemennesteessäs (tai voi olla jonku toisenki mällit I don't judge) niin what the fuck bro?
Jos käyt salil vaa sen trendikkyytensä takia ja sillon ku jaksat tai on tylsää ja raahaat kaikki kaveriski mukaa keskustellaksenne kaikest muust paitsi treenaamisest, sillon et paljoo kehity... ja eiks itsensä kehittäminen oo se mistä kaikes urheilus on kyse?

Paras fiilis mitä ite urheilijana voin saada on se, ettei tarvi edes kertoo mitä harrastaa, koska kaikki osaa jo päätellä sen.
Joten mitä järkee harrastaa jalkapalloo, ellei sun reites oo viis kertaa käsiis paksummat?
Mitä järkee harrastaa jäääkiekkoo, ellei sul oo armotont takapiiskaa?
Mitä järkee juosta maratonii, ellet oo namibilalainen?
Mitä järkee harrastaa salibandyy, ellet oo siima?
Mitä järkee rassaa autoi, ellet oo juntti?
Mitä järkee olla poliitikko, jos oot rehellinen?
Mitä järkee olla kusipää, jos oot vittupää?
Ja mitä järkee käydä salil, ellet oo esteettinen.

tl;dr: I fuck'd ur girlfriend in the ass

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.