IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

GrillsTorstai 10.10.2013 03:48

How to pick up grills

Haha istun täs koneel ja odotan et kello lyö kakstoist et megamassit napsahtaa tilille et voin laittaa mun aesthetic as fuckshit-vaatteet tilauksee, ni ajattelin kuluttaa tän jäljel olevan vartin kertoakseni teille kui yksinkertasil keinoil saa naisii.

Aina kaikki kuumottelee miten saan naista ja 4 ever alone omgf, mut se ei loppujen lopuks oo niin vaikeet, kunha tietää mitä tehdä ja heti ku tietää mitä tehdä sais vaik kaikki naiset tält maapallolt, koska ne on vittu kaikki ihan samanlaisia

Ja gangat: jos huomaatte jonkun kohdan joka ei toimis teihin (as if), sanokaa ihmees lols

1.
Ensinnäkään älä ikinä piilottele kiinnostustas naiseen, äläkä myöskää tee sitä liian ilmiselväks

Ole miehekäs, älä anna huomioos sillon ku nainen pyytää sitä. Oo vaativa, piruile, älä välitä liikaa, älä anna niille kaikkee aikaas, älä anna niille kaikee huomioos, älä keskitä kaikkee energiaas vaa yhtee naisee.

Jos nainen friend zonettaa sut, lopeta yhteydenpito välittömästi

Jos nainen pettää sua, jätä se samantien äläkä enää mieti koko muijaa

Jos innostut vitsailee liikaa ja nainen vetää herneen nenään sano: "mä voin hyvittää tän sulle, annan loistavii hierontoi" tai halaa sitä

Älä ikinä ala selittelee, pyydä anteeks VAIN ku se on oikeesti tarpeellista. Älä ikinä epäile ittees, IKINÄ

Usko kaikkee tekemisees, visualisoi mitä haluut, toteuta se, älä epäile ittees, IKINÄ

Itsevarmuudel saa mitä vaan. Itsevarmuus toimii kaikkeen: naisiin, koiriin, haastatteluihin, jopa kavereiden saamisee. Itsevarmuudel pääsee jopa eroo kytistä. Itsevarmuus on ominaisuus joka sul on oltava. Se on elinehto.

Jos haluut puhuu naiselle, mee sen luokse ja sano "Moi", jos sul on epäilyksiä, murhaa ne.

"E-e-entä jos se nauraa mulle Dx" Siin tapaukses ei kannata pukeutuu ku beta, älä puhu ku beta äläkä käyttäydy niin et se nauraa sulle. Naiset on ku koirii: ne haistaa sun epäröinnin ja pelon samantien ku heräät aamulla. Sul on aivot, käytä niitä, suunnittele, usko suunnitelmaas ja toteuta se.

Seiso selkä suorana ja ota mitä haluut. Naiset haluu miehii, ei pikkupoikii tunteinensa. Naiset haluu miehii jotka aikoo muuttaa maailmaa ja maailma haluu miehii jotka aikoo muuttaa sitä.

Älä koskaa kysy "haluaisitko sä..." vaan aina oleta et ne haluu. Muunna kysymys käskyks ja jos ne ei silti kykene tai ei haluu, vastaus on silti sama, ainoona erona se et annat itsestäs miehekkäämmän kuvan.

"Haluutko tehä jotain tänä viikonloppuna?" Muuta se "oon vapaa tänä viikonloppuna, chillataa ja pidetää hauskaa"

Kato silmiin ku puhut naiselle, äläkä vuorottele silmien välillä vaa valitse yks ja poraa reikä siihen. Kun aihe vaihtuu tai alat ite puhumaa, on ok rikkoo kontakti hetkeks, mut pidä se aina ku puhutte ja varsinki jos se on jotain seksuaalist, älä vitus riko katsekontaktii bro

Muista aina hymyillä välil ja antaa itestäs lähestyttävämpi kuva. Ongelmii seksikkään hymyn kaa? Kuvittele et oot just aikomas nussii siit täytteet pihalle

Pidä aina peukaloit taskuis ku seisot paikallas ja loput sormet osottaa haaroihin. Se on seksuaalist ja itsevarmaa ja ainaki parempaa ku piilotella käsiäs taskuissa tai jättää ne ulos hengaa varsinaisesti tekemättä mitää. Awkward as fuck.

Ku kävelet, kävele hitaasti ja itsevarmasti, kato ihmisii silmii ku kävelet, älä vitus uskalla edes kattoo maahan samal ku kävelet tai tuun vierailee sun unis

Istuessas nojaa taaksepäin vähä, oo rento, levitä jalkas vähä leveemmäks ku hartias, äläkä risti käsiäs ellet haluu näyttää mad cuntilt joka haluu kostaa maailmalle

Älä pommita naisii txtareil. Ei mitää lässynlääsoittoja, vaan soitat sillon ku sul on oikeet asiaa tai haluut nähä sen. Jos nainen ite soittaa sulle, puhu vapaasti, mut jos sust tuntuu et convo on kuolemas, sano et sun pitää tehä jotain. Valehtele jos pakko, mut tee se järkevästi.

Jos nainen tekee jotain noloo tai outoo, tee se selväks sille ja vittuile vähä, mut älä liikaa ja varmista et sun vittuilus on edes hauskaa. Naiset nauraa helposti.

Ei äkkinäisii pään liikautuksii, liiku hitaasti ja itsevarmasti. Kävele niinku omistaisit koko paikan. Vie tilaa

Kosketa naistas ku kävelette, töni leikiten, ohjaa sitä kädelläs alaselästä. Naiset tykkää ku mies kontrolloi niitä ja kertoo mitä tehä. Avaa ovia, ohjaa poispäin vesilammikoista tai muusta paskasta johon se vois vahingos astua. Oo aina sil "vaarallisel" puolel tietä, oli se sit vieres autotie tai muuten vaa hämärii hiippareit liikkeel

Jos on kylmä, anna sun takkis, älä kysele haluukse sitä, Jos se tärisee ja sanoo et sil on kylmä, ni takki helvettii ja pue se sen päälle, älä kysy, älä sano mitää, just do it.

Jos sun mielest naises sano jotain väärää, SANO SE SILLE. Naiset kunnioittaa miehii joil on mielipiteit, joten älä oo vaa samaa mieltä kaikesta. Sen sijaa puhu ja keskustele sen kaa, mielummin ku sanoist vaa "kyllä rakas, aivan niin rakas"

Jos ne alkaa puhuu niide exist, vaiha äkkii puheenaihet. Jos se on joku nyyhkytarina, sano "hei meil on hauskaa, ei pilata sitä surullisil asioil"mut oo valmiin nopeesti puhuu jostain muusta, käsikirjota vaik puheenaiheit valmiiks, mut nyyhkytarinat jätetää myöhemmälle vaiheelle suhtees.

Älä tyydy naisii joil on alhaset kriteerit. Jos et oo aidosti kiinnostunu, vaihda maisemaa

Älä ignoree kaikkii ketkä ei oo ku Voguen kannest ja ajattele et ansaitset vaa sen joka näyttää Megan Foxilt, koska hyvännäköset ja kuumat on yleensä helpompii ja samal isompii lutkii

(Tietenki allekirjoittanut itse viimeksi kun puhui naiselle, kadotti fedoransa ja hukkui spagettiin)

Ja inb4 kukaa tulee epäilee ettäkö copy pastesin tän jostain ni mitä vittuu sä luulet? Et mursin koko naisten psykologisen DNA-rihmaston tänä armon vuonna 2013 keskiyöllä?
Fuck no, tää on kaikki henkilökohtasist kokemuksist ja murusist joita oon keränny ympäri internettii sinä aikana ku must tuli fuckin ZEEEEEEZ breh!

Nii ja np jäbät ei tarvi kiittää vaa go get sum

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.