IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Masennus Vol. 2Sunnuntai 14.12.2014 01:28

Oli kiva huomata alkuperäsen masennusblogin synnyttävän keskusteluu, however en ollu ite tyytyväinen kirjotusasuun tai siihen miten asiani ilmaisin ja siin oli paljo jaaritteluu, joten suoritan nyt rewriten.
En kuitenkaa poista alkuperästä tai siihen kerääntyneitä kommentteja, todistaakseni et seison postauksieni takana ja jos joku haluu senki käydä lukee.

a Word from our Sponsors
Me eletää maailmassa, jost on tullu aivan vitun hauras ja heikko;
läskit on kauniita, koulukiusatut on sankareita ja masentuneit pitää säälii...onks tää nyt oikeesti hyvä systeemi?
Jos aina vaa uskottelet lapselle et se on hyvä laulaa, pian se uskoo sen ja seisoo idols-tuomareiden edes nolattavana.
Sama juttu esim. koulukiusattujen kaa: jos aina vaa uskottelet et se on oikeessa ja kaikki muut vaa on perseestä, ni se alkaa uskoo sen, eikä tee elettäkää muuttaaksee omaa burgerikäytöstään, jonka takii sitä poljetaa maahan.
Et ehkä pidä ajatuksest et pitää käyttäytyy tietyn mallin mukaa pärjätäksee ja kukapa pitäis, mut se on kylmä fakta.
Ei oo niinkää olemas sääntöi sille miten pitää käyttäytyy, mut sille on, miten ei pidä käyttäytyy. Eikä ykskää koulukiusatuist sitä oo lukenu.

Voin sanoo läskin olevan epäesteettistä, kiusattujen olevan surullisii sosiaalisesti kiusallisii hiirii, mut se ei silti tarkota et haluun tappaa kaikki ylipainoset ja et kannatan koulukiusaamista.
Tunnen monii ylipainosii ja betoi ja ne on loistavii tyyppei, mut joskus täytyy vaa sanoo asiat niin ku ne on, koska kukaa muu ei uskalla ku ollaa liian peloissaa siit mitä jotkut random ihmiset ajattelee sust. Ihmiset, joiden mielipiteil ja kommenteil koskien sua, ei pitäis olla mitää välii.

Jokasen elämäs on vaan yhden käden sormil laskettavis ne ihmiset, joiden mieltymys sua kohtaan vaikuttaa sun elämään, loput on vaa statistei for the lols joit ei pidä ottaa turhan vakavasti.

Masennus
Suurin syy, miks en ite pidä masennusta tai sitä potevii ihmisii juurikaan minään, on se koska masennus on suuriltaosin kermapersesairaus. Täytyy asiat olla aika hyvin, et on aikaa masistella.
Paljo masennust luulette kehitysmais esiintyvän?
Ei niil oo aikaa synkistellä, ku taas pitäis lähtee leijonaa karkuu tai miettii mist löytää huomen oksennust maasta et voi poimii siit ruoantähteitä :0
btw tiesiks et masennus on latinaa ja tarkottaa: "faija osti mulle auton, mut se oli väärän värinen"?
Masennus tarkottaa sitä, ku ei keksi mitää mikä on oikeesti huonosti, ni masennutaa niist asioist, jotka vois olla hiukan paremmin.
Masennus tarkottaa sitä, et oot 20v ja valitat elämäs olevan paskaa, vaikkei se oo viel alkanukaa.
Masennus tarkottaa sitä, ettei asiat mennykää niinku elokuvissa.
Eli siis taas, länsimaiseen kermapersetapaan, odotetaan et koska kaverillaki on asiat noin hyvin, ni mullaki pitäis.
"miks just minä yhyy, miksei joku muu".
Ei ymmärretä miks Linnan Juhlii kutsutaa menestyneit ihmisii, samal ku ainut asia mihin ite ikinä on panostanu, on profiilikuvan filtterii.

True, kerran ku masennus saa sust otteen ni sitä voi olla vaikee ravistella irti, mut te tunnutte kovasti olevan sitä mieltä, et masennusta ei valita, se valitsee sut.
Sekotatte sen thug lifee.
Mun mielest toi ajattelutapa on huomattavaa ihmisaivojen aliarviointia ja 4 000 000 vuoden evoluution naamalle sylkemist.
Masennus todellaki on valintakysymys. Se on asenteest kiinni. Haluuks sille antaa ylivallan sun aivoist.
Ihminen käyttää vaa 10% aivoistaan ja se koskee jokast ihmist, myös niit jotka rakentaa avaruusrakettei työksee. Niil on ihan samat aivot ku sulla ja sä kerrot mulle et koska sun elämäs menee alamäkee ni sun ratkasu on sukeltaa altaasee, joka ollaa täytetty itsesäälil? Aseta aivos it will get better modelle äläkä oo valittaja.

Jos ois totta et masennus voi iskee kenee vaa ni oisin varmaa jo masentunu, mut koska tykkään ajatella et mun elämänilo ja optimistisuus on normaalii luokkaa ni näin ei oo päässty käymää.

Tässä muutama esimerkki:

7 luokal mul oli keskellä nenää texasin kokonen finni ja mua kiusattii siit. Olin "petteri punakuono". Lopult se kävi niin tunteisii, et menin äidin meikkipussille ja laitoin 6kg pakkelii siihen peitteeks, mut koska mun meikkaus skillit on Johanna Tukiainen level ni kaikki huomas et mul oli puol kroppaa dipattu peiteaineesee ja sain kuulla siitäki pitkään
Ratkasu:
didn't give a fuck, keskityin ihmisii jotka tuns mut ja olin niiden kaa, enkä yrittäny miellyttää koko koulua ja ihmisii, jotka hyökkää suuremmal joukol yhen kimppuu

Mua petettiin
Ratkasu:
olla onnellinen, koska sain tietää, ettei se ollu se oikea ja lopettaa aikani tuhlaamisen

Yläasteel ku mul oli gootti/hevari/emovaihde pääl, kuulin et jokanen sen koulun top-tier female ja muutama lukiolainen (true story) ois voinu "alkaa mun kaa", jos en ois ollu mustiinpukeutuva emo faggot. Mun vastaus oli värjää tukka uudellee mustaks.
Ratkasu:
Toki nyt ku ajattelen takaspäin, oisin valinnu casual moden ja uinu pillus, mut koska the past is the past ni en oo viiltäny ranteitani.
Oon saanu osuteni vaginasta ja elämäs on muutaki ku paneminen ja naisten jatkuvas suosios oleminen. Ei se jatku ikuisuutta, ellet oo hugh hefner tai ron jeremy.

Muutin naisen takii vieraasee kaupunkii ja viikkoo myöhemmin sain kuulla et se oli halunnu eroo jo kuukautta aiemmin
Ratkasu:
tietty vitutti mut sit tajusin et oon parikymppinen nuori julli ja shredded; yks nainen mun elämäst pois ja tää koko farssi on pelkkä kärpäsenvittu mun loppuelämää ajatellen.

Vuosia takaperin rakastin säbää ja olin ku jumala siin pelis ja valkun mielest matkal huipulle.
Kävin aina välil Espoon Oilersien miesten treeneis torjuu, ku ne harjotteli viereises hallis. Olin 14-15v.
Jossain vaihees aloin voimaa pahoin kesken joka pelin/treenin ja lopult mun oli pakko lopettaa koko ura.
Kasiluokal pääsin myös opettajat vs oppilaat säbämatsii ja olin eka oppilas ikinä, joka oli päässy mukaa olematta ysil, mut saatii törkeesti tupaan, vaan sen takii koska mua alko oksettaa.
Ja tää ei koskenu anoastaa säbää, vaa kaikkii pallopelei.
Urheiluhulluna voitte kuvitella paljon ottaa päähän, koska olin ihan aidosti hyvä ja madly in love with the game.
En oo vieläkää saanu faktoi siit, mist tää johtuu.
Ratkasu:
Löytää sali AND MAKE SOME MASSIVE GAINS

Intis valehtelin upseerille päin naamaa, joka johti esitutkintaa ja lopulta 3pv poistumiskieltoon...2pv ennen jouluaattoo.
Eli sil välin ku sä olit syömäs perhees paris kinkkuu ja saamas uutta iPhonee ja esittämäs masentunutta, mä olin yksin pimees tuvassa lukemas kirjaa pöytälampun valos samal ku mulle rakkaudel ostetut joululahjat loju kuusen alla avaamattomina ja mun faija kertoo et sen joulu meni pilalle ku en ollu siel.
Ratkasu:
Saan avattuu lahjat ylihuomen ku pääsen lomille täält ja onha tää taas ens vuonna. Sitä paitsi yläkerran tv:st tuli hyvii lastenohjelmii aamul.

Intis mul palo kädet. Ne laitettii pakettii ja määrättii kuukaus saikkuu ja syöminenki teki vaikeet, puhumattakaa treeenaamisest
Ratkasu
Menin silti salille, koska gainsit ei kysy tekosyitä

Ja siin on vast kesyimmät tarinat, the rest are none your business ;)

Eli täs näet et onnellisuus todellaki on asenne. Elämä on ku bokserit: on se paskanen puoli, mut sen toisel puolel on aina puhdas puoli, mut ne pitää ite kääntää, koska ei kukaa muu koske sun raitasii alushousuihin.

Mut en sano et masentuneisuus olis huono asia, päinvastoin; rohkasen sua masentuu, koska se jättää vaa meille muille enemmän tilaa menestyy!

ps. ohessa kysymys, jonka esitin eräälle ketä tapailin (ja oli masentunut)
Bitch heität aikaas hukkaa etkä edes tiiä miks? Wow just wowwwwwwww

Tälläkin ihmisel on faija, joka asuu espoon rikkaimmal alueel, on kustantanu sen auton ja vissii bensatki, varannu 2 viikon lomamatkan espanjaa, on hyvännäkönen ja miehii jonoks asti ja sanoo olevansa masentunu, like how dare you? Tuol on ihmisii joil menee oikeesti elämä päin vittuu ja ne silti taistelee tehdäksee siit parempaa, eikä vaa antaudu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.