IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"Saaks sulle Kikkaa?Maanantai 18.05.2015 22:28

(Tarina on copy pastea väliaikaistililtäni)

Sääntö #1: jos sun täytyy kysyy, vastaus on jo ei.
Ihan kuten seksis; jos sun täytyy pyytää, et tuu saamaa. Can't stop the rape train.

Useimmis tapauksis nää muijat laittaa oikee "kikkailkaa!" ja sit te hermannit viel kysytte "SAAKS SULLE KIKKAA" like seriously dudes?

Ja vaik ois pelkkä Kik-nimi näkyvil, sillon se on jo vihreet valoo, ei kukaa laita yhteystietojaa esille ja ole HALUAMATTA et otetaa yheyttä :-D

Cheeses Christ te jäbät ootte niin epävarmoi et varmaa näätte parturin ikkunas puhelinnumeron johon soitatte ja kysytte: "saaks sult varaa aikaa?"

Muistakaa et naiset inhoo päätösten tekemist ja kysymäl typeryyksiä kuten "saanks jäädä kuiville kysymäl sun lupaa et saaks sulle kikkaa", te pakotatte niit tekee valinnan. Ja siin vaihees ootte jo hävinny pelin.

Sama koskee "saaks suhun tutustuu?" ja "haluutko jutella?". Mitä vittua? :D Miettikää hetki kuinka typerält kuulostatte. Ette te kadullakaa menis kysyy keneltäkää "saaks suhun tutustuu?"
Sillon meette vaa puhuu, jos teil asiaa on.
Huomaatte kyl haluuks neiti puhuu teiän kaa, ilman et teiän täytyy sitä eriksee kysyy ja levittää samal kaikki spagettinne lattialle.
Vittu sillon ku oltii 5v ni oli ok mennä hiekkalaatikolle kysyy Jani-Petterilt "voiks olla?"

Mut nyt ootte metsästämäs pildee eli teiän täytyy nostaa teiän gamee ja keksii vähä järkevämmän kuulosii lauseit ku "tutustuu?"

Miehet keksi kielen vaa yhtä tarkotust varten: naisten viettelemiseks, joten osottakaa kunnioitust Agricocacolaa kohtaan ja opetelkaa muodostaa ovelampii sanakomboi ku "saaks suhun tutustuu"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.