IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Instagram? Hyi vittuTiistai 23.06.2015 00:39

"Sane my mane, miksei sul oo Ig?"

Well here's why, faggot:

ok ikinä en instagramis oo käyny alotussivuu pidemmäl, mut ne kuvat ja jutut mitä sielt oon nähny, riittää mainiosti luomaa ennakkokäsityksen, millanen paikka se on.
Ihan ku ei jo riittäis, et koko sosiaalinen media on sosiaalipisteiden keräilyy ja oman yksityiselämänsä kiillottamist muille ja teinilutkille valmiiks lämmitetty egonpönkitysparatiisi, ni Instagram on tän paratiisin mekka. Holy shit.

Näen instagramin kahtena leirinä: toisessa on vähäpukeisii naisii ja toinen on täynnä miehii, jotka ei oo nähny pildee vuosikymmeniin ja pyrkii väsymättä naisten leiriin tai yrittää edes saada epätoivosen silmäyksen paljaasta pinnasta. Normaalisti tää ei eroais tavallisest somemeiningist, mut instagram tuntuu olevan olemassa vain ja ainoastaan tätä tarkotusta varten. Ainaki gallerias voi ilmasta itseään blogeissa ja faces voi tehä...face-juttuja.

So yeah, IG inhottaa mua ja on #1 syy syöpään ja aidsiin, eikä kukaan, joka haluu kehittää henkistä puoltaan, löydä instagramist muuta ku tissei. Ja kenenkää ei pitäis innostuu virtuaalitisseist, jos on joskus nähny livetissit

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.