IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Argh.Maanantai 06.02.2006 00:57

On niin tylsää et kai tähän fonolan haasteeseen on sit pakko vastaa näinkin nolossa muodossa.

"Tehtävänanto: Paljastaa viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat (muutamat) ihmiset, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt päiväkirjaansa. Ilmoitan haastamieni ihmisten nimimerkit tämän viestin loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän päiväkirjaansa haasteesta."

1. Kun käyn vessassa, mun on pakko lukea aina JOTAIN. Jos esim duunissa ei ole lehteä tai vastaavaa, niin saippuapullon kylki tai vastaava käy ihan hyvin. Osaan jo melko hyvin ulkoa Nelli-saippuan selostuksen useammalla kielellä.

2. En pysty menemään nukkumaan tai vessaan (tms) välillä 00-01. Joskus ihan skidinä iskostui tuollainen ihmeellinen tapa/taikausko. Onneks noita ei ole enempää, tuokin on jo tarpeeks vaivalloista.

3. En pysty katsomaan telkkaria sohvalta, vaan vietän kaiken kotiajan tietokonetuolissa. Josta onkin itseasiassa parempi näkyvyys. Hyvin suunniteltua. Joskus aina yritän, mutta viimeistään vartin päästä paikka jo vaihtuu.

4. Tykkään laskea ja suunnitella etukäteen. Suurinta hupia ikinä. Heti kun työvuorot varmistuu, lasken paljonko palkkaa jää verojen jälkeen käteen, poistan siitä kaikki laskut ja rästit ja katson sitten paljonko on varaa laittaa säästöön tulevia matkusteluja varten. Sit kituutan loppukuun ja valitan. Esim tällä hetkellä alustavat budjetit matkoineen ja laskuineen on laskettu elokuun lopulle saakka. Jes? Matkasuunnitteluun en edes lähde, se on jo hysteerisen fanaattista. Ei siis neuroottisella tavalla, mutta tykkään siitä vaan vähän liikaa.

5. Olen varmaan maailman sotkuisin ihminen (ja varmaan ainoa joka ei välttämättä edes siivoa kissanoksennusta matolta moneen päivään), mutta leffa-ja kirjahyllyt on pakko pitää järjestyksessä. Auta armias jos joku niitä menee sotkemaan. Ai niin, ja mausteet on aakkosjärjestyksessä. xP

En taggaa ketään, perkele.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.