IRC-Galleria

Sania

Sania

Täällä vieläkin

jauhelihaa ja merirosvonameja.!Keskiviikko 03.05.2006 19:44

Aamulla en kerenny tupakille ennen tuntia ku nukahin pommiin.. aamupäivän neljä tuntia meni siinä ja siinä vaikka väsytti ja sen jälkeen syömään jotn fakin lasanjea joka jäi kurkkuun niin paksuks kerrokseks et ku kävin mutkassa niin oli ihan ku ois markkinoitten leikkitupakkia poltellu..
nooh. siitä sitten raahattiin ittemme ruotsintunnille josa lähinnä kopioin taululta sanoja ymmärtämättä kuitenkaan mitä ne tarkotti, edes ne suomenkieliset.. (mikä vitun predikatiivi?!)
joten niistä ei ollut paskaakaan hyötyä..

Lähin tunnilta joku 15min aikasemmin et kerkesin hammaslääkäriin johon rakas ystäväni sini soini oli minulle ajan antanut.. (viime kesänä oli vähän erimielisyyksiä kun sain aikaa toisensa perään vaikka omasta mielestäni mun ikenissä ei ollu paskaakaan vikaa..) noh nyt se kuitenkin ihasteli nuita lihoja mitkä pitää hampaat paikallaan, niin paljon et tuli vuoden kehu-kiintiö täyteen.. (mahtavaa työtä, ihanaa, kaunista, hienoa....etc...) tunsin taas palanneeni ala-asteelle kun tämä siinä suurinpiirtein taputteli päälakea ja sano: HYVÄ TYTTÖ. siis huhhuhhuhh :D oukei päästiin sit kumminkin edeskin päin ja sieltä löytyi tuhosti hammaskiveä joten se otti jonku sirkkelin käyttöön ja rupes hioon noita hampaanvälejä.. ai että tuntu mukavalta, autto paljo että toinen vieressä hokee jotain et juujuu kyllä tämä aluksi tuntuu vähän ikävältä mutta kyllä suus äkkiä tottuu kun tässä vähä aikaa hitsaan.. jea..(lisäks se tiputti poran terä eellä mun naamaan :D)
pääsin sit ulos siitä ovesta ja sellane pikkupoika katto mua kauhuissaan, vilkasin sit peiliin et mitä.. niin onko kummakaan kun naama veriroiskeissa :D
Sitte piti vielä jaksaa istua kaks solupornon tuntia koululla ja kirjottaa sairaasti kaikkia juttuja. niitten jälkee kävin ostaan kolme tyhjää levyä lisää ja tultiin kotia niin ei saatana saa edes lihapiirakoita syödä ku äiti haluaa välttämättä paistaa jotain nakkikeittoa jota en ees kerkee syödä ku 10 min pääst pitää lähtee jonnalle tekeen äidinkielen opetustuokiota eli saan sit nääntyä koko illan fakfakfak!

kiitti vaan jumala

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.