IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Sania

Sania

https://www.youtube.com/watch?v=q6gvvQJb39s&feature=youtu.be

myyräkakkua, verta ja suolenpätkiä !Keskiviikko 10.05.2006 00:18

Meiän elmolla oli tänään kaks vuotis synttärit, ostettiin sille sheebaa muka joksku kakuks mutta paskat se ees muutako käyny sisällä. sitten yhtäkkiä isäntä käski tulla pihalle ja siellähän tämä sankari viiletti ihan järjettömän valtava myyrä hampaissaan, otin siitä kuvia (jotka on tulos tänne kun saan laitettua kameran koneesee oikein kii) ja yritin videokuvata sitä sen pelleilyä mut paskoin homman ja sekin materiaali katos jälleen äärettömään kyber-avaruuteen hyvä minä !

Ja perse ko piti lähtiä hakeen äitiä töistä niin en kerenny kuvata niitä hienoja suolistoja jotka se säästi viimeseks. siinä oli semmonen iso kasa sellasta vaaleenpunasen ja persikan väristä letkua (jonku sortin paksusuoli) ja semmosseita ihme munia jotka näytti vähä purkkipavuilta ja se oli perhana asetellukki ne niin hianosti että ois tullu makeita kuvia mutta en sitte saanu ikuistettua. kaikista ihanimmat oli ne rouskeet mitä sen myyrän luista kuulu :)

Onkohan myyrillä pääkallo? aika karua jos on. en kyllä halua että elmo oksentaa sen mun sänkyyni, vaikka mulla onkin likaset lakanat.

Ylläpito ei antanut minun pitää esillä taidekuvia kyseisen myyrän suolista. kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.