IRC-Galleria

Sannal

Sannal

sonispheren liput plakkarissa

perjantai jopaPerjantai 04.11.2005 21:40

Eläkeläiset muutti meille hoitoon ku poppoo lähti Haminaan.. on vilskettä riittämiin ku omien koirien lisäksi o kaks kärttystä eläkeläistä.
Just ulkoota tultiin.. vettä tuli taivaan täydeltä, ny tuoksuu koko kämppä märältä koiralta. Pitäs olla muka marraskuu ja plus asteita o vaikka muille jakaa.
Hiiri vauvat o pomppu iässä.. kaunis kikkura sininen poika ja 4 kikkuraa colorpoint beigeä (2 urosta ja 2 naarasta)..kohta alkaa pojilla oleen vimoset hetket käsillä mikäli koteja ei löydy herroille. Sininen poika jää kotiin, samoin tytöt mutta cpb pojat pitäs johki tunkee.
Oli kiva nyt hoksata et huomenna o pyhä.. ei auttanu ku lähtee käveleen miljoonan kilsan päähän kauppaan.. Oivan ka..ja tuolla mahtavalla kelillä.. oli pikkasen akan rytkyt märät ku takas pääsin. ja mitä ostin.. koirille herkkuja..ja muutamat luut, hiirille safkaa ja toki kissoille.. röökiä...ja siinä kaikki.. meinaan sit huoisen elää pelkällä tupakalla XD
Maanantaina ois sit eka sädehoito edessä.. onneksi se ei ole ilm. mitään sytoihin verrattavaa.. pysyy elämän syrjässä paremmin kiinni ku tarvi maata kuolemaa tekemässä. Nyt vois olla virtaa sen verta et sais noille käärme mukuloillekki uudet kodit etsittyä jostain. 3 poitsua viel koteja vailla eikä o jaksanu aikasemmin paljon huudella niistä.
Muuten kyl o elämä oikeen raiteillaan.. mitä ny mies puuttuu mut siihen o jo tottunu XD.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.