IRC-Galleria

Sannal

Sannal

sonispheren liput plakkarissa

Huomenna Kissii kyttiinTiistai 27.05.2008 19:53

Huisia.. Mikään himo fani en oo mut onha se kiva kerta eläissään moinenki bändi nähdä. Kyllähä niitä biisejä pentuna tuli kuunneltua, ennenku raskaampi musisointi vei voiton. Viel ku ilmaseksi pääsee kattoon ni mikä ettei.. ja jos en lähtis mun duunikamu puhus mulle ikinä enää mitään.. sen ka ironmadeniiki sit kesällä kattoon..

Vuosi...Maanantai 12.05.2008 10:31

Tänään siitä sitten tulee vuosi täyteen kun pikkuveli kuoli.. Vieläkin on niin ikävä ettei tosikaan. Tuossa yhden pintaan jos kävis kukkakaupassa hakeen kukkasen ja veis haudalle. Elämä on NIIN epäreilua :( Eilen väsäsin videoklipin poitsun kuvista.. ja toki sitten kuvasokeus iski ja yks kuva on siellä kahteen kertaan..een jaksa alkaa enää muokkaamaan..annettakoot se mulle anteeksi että tommi ja poitsu kuikuaa samassa kuvassa toisenkin kerran. http://www.youtube.com/watch?v=TqsXHQFyhYg

Kaustisesta VALIO!!Sunnuntai 27.04.2008 17:26

Vajaa kuukaus sitten täytti alati onnellinen maagisen kaks vuotta et sai alkaa metsästään viimeistä sertiään ja nyt se tuli.. Harto o heeno mies.. jämsänkoskella viime kesänä neiti oli tyylikkäästi paras narttu ja sert. Ny isona tyttönä sit paras narttu 2 ja vika serti ja VALIO..että mä oon niiiin onnellinen!!

Upee päiväLauantai 19.04.2008 14:34

Jumalattoman hieno ilma ulkona.. käytii Oivan ka ottaa pikkusen tottista kera lenkin ja sit raavittii takapihaa kevät kuosiin. 3 viikon päästä Ouluu kohti taas..vähä lisää väriä selkään ja jos alkas suunnitella uusia kuvatuksia tohon värittömään koipeen..samal keikalla sit käyn toki poijan haudalla ku tulee vuos täytee kuolemasta.. Ai nii ja saan sit sillä reissulla pikku piippanokanki takas himaan..eli se siitä rauhallisesta hiljaiselosta kera Oivan xD

hyvää synttääTorstai 17.04.2008 20:49

ttu.. todella hyvää ku miettii et poitsun näin tasan vuos sitte vikaa kertaa ennen kuolemaa.. ja ekan lahjanki kanto siskollee sillon. Uusia ei o näkyny..yllättäen. Onneks meillä oli kiva ilta vuos sitten tääl. Ei juma kui ihmiset jaksaa ku vierestä viedään se maailman tärkein ihminen. Onneks o parempii päivii sen yli 300 pvää vuodes ja välil sit vajoo siihen ikävään.. ehkä ens vuonna jo menee paremmin...

OOOULUN KärpätSunnuntai 13.04.2008 00:03

Upee finaali sarja takana! Voitto tuli kyl vääräs pääs suomee ku ois ite halunnu olla kattoon voittopelin paikanpäällä.. mut eeei se haittaa.. me voitettii taas!

Vautsi vauSunnuntai 23.03.2008 12:55

Hieno keikka DOWN:lla eilen kultsalla. Phil o niin äijä isolla Ä:llä.. Ei keksi edes sanoja millä kuvailis reissua.. mut mahtavaa oli!!

Ei juma...Lauantai 15.12.2007 17:33

Mä olin just tovi sitten tippuu tuolilta ja pyörtyä jne jne. Kaustinen oli tänään pohj. maiden voittajassa Tukholmassa ja neitillä tuliaisina kotiin Paras narttu 3 . Tekis mieli hyppiä ja juosta pitkin pihoja, niin onnellinen oon. Hirvee kilpailu moisis kehis ja mamman pikku akka noin korkeelle sijottuu. Nosti osakkeita maailman voittajista joissa pääsi 7 parhaan pennun joukkoon.. Että mä oon onnellinen!!!

ens to. nokka kohti OuluaLauantai 13.10.2007 19:37

4 pvää viel ku töis jaksaa kulkee ni to aamuna sit voi pakkaa piskit autoon ja ajel Oulun suuntaan.. Siel 6 pvää enneku edes mietin takas tänne tuloo.. yks mukuloista jää sinne lomaileen eli meitin Varma..toisaalta Oiva ois ehkä parempi vaihtoehto ni ei Wen revi siel peliverkkarei heti kättelyssä.. mut let see kumpi jää.. Kooppihn menee sit marraskuus Eevalle et pikku loma ku ei o ku 2 koiraa kämpässä. vaihtoehtona Varma + Lyyti tai sit Oiva+ Lyyti... + toki mahdolliset lyytin pennut. Mut ei ainakaan kausti+varma yhdistelmää.. ne tytöt ku osaa olla aikas aivokääpiöi yhdessä.. tullu huomattua. Laatuaikaa siis tiedossa marraskuusta tammikuuhun.

Poitsu täyttäs tänään 26vTorstai 11.10.2007 22:03

Hyvää synttäriä silti hälle. Mä täs kohotan muutaman skoolin pojan synttärin kunniaksi ja pistin kynttilän palaan. Mamma vei isän ka haudalle 3 ruusua.. jokaiselta meiltä yks ruusu. Hitto et osaa taas masentaa.

Huomenna onki sit tasan 5kk ku poika kuoli..et saa poltella kynttilää viel huomenissaki.