IRC-Galleria

Sannal

Sannal

sonispheren liput plakkarissa

kaks viikkoo ja OuluunLauantai 20.09.2008 17:32

Ei millään jaksas venata et pääsee tuulettaan päätä Oulun suuntaan. Tääl pääs suomee o peli menny ni ihmeelliseksi ettei normi ihminen meinaa pysyy kärryillä. Toisaalta kaikkia sekoiluja ku ei ymmärä ni säästyy paljolta. Luottamus karissu vauhdilla muutamiin ihmisiin, jotkut ne ei nää ku oman napansa ja jos huomauttaa asiasta tyyppi vääntää jutun siihen et mä oon paska tyyppi ku kommentoin asiasta siks ku oon huolissaan toisen puolesta. Todella aikuista käytöstä.. en mä mitää oo tehny mut sä mua vaan syyttelet.. ei nähdä metsää puilta.
Oulus sit pääsee kiertään moikkaan taas kasvatteja ja kasvatin omistajia.. ja saapa uuden tarranki ihoon.. ja vanhaan väriä. Mahtaa olla aika hulapaloo vanhempien luona ku siel o jo valmiiksi 3 koiraa ja mä oman kolmikon kanssa niiden nurkkiin pölähdän.. tiivis tunnelma :D

Nyt ne jo kohta lähteeTorstai 14.08.2008 01:57

Koirakakarat nimittäin. Herre god o aika menny joutuin. Kyl kesäpentueet o nii paljon helpompia ku talvipentueet. Tyypit saa ravaa pihalla mielin määrin ja oppivat suht nopsaan et ne pissat ja kakat tehdään pihalle jos sinne vaan on vapaa pääsy.
Kotiin jää isojen riesaksi mamman Goldie eli L-S Gold Fever Gwen.. juu hullu oon.. mut hullu saa olla mutta tyhmä ei. Siinähän tuo kolmas ast menee siinä samassa missä muutki.

Iron maiden *rok, rok*Perjantai 18.07.2008 14:22

puol kolme startataan kohti hesaa. Pääsee meikäki nenua tuulettaan.. loppu kesä meneeki sit täystyöllistettynä noiden kissa ja koira kakaroitten ka duunatessa. Onki ny nii rankasti vituttanu pari päivää et iha hyvä vähä vaihtaa maisemaa ja keskittyä pitään kivaa kamujen kanssa.

pikku siimahäntiäTorstai 17.07.2008 03:50

Ehkä unohan kissan ottamisen toviksi.. höperö naapurin mummo oli kissanapannu voken ja ny tuli himaan synnyttään. täl hetkellä 3 murmelia maailmassa. Täysmusta poika ja kaks viiruveikkoa.. toki musta jää sit kotio kasvaan.
3 viikon päästä alkaa ralli.. koira kakarat 5 viikkoo ja kissa kakrut 3 viikkoo.. wuhuu

Hörhöttimet 2vrkKeskiviikko 02.07.2008 09:50

Tsissus noi pirpanat kasvaa vauhdilla.. maitobaari mitä ilmeisemmin toimii moitteettomasti. päiväl tulee murkuloilla 2vrk ikää ja painot noussu 80-110g. Painavimmat painaa jo reilusti yli 500g. Onni toisaalta, ei tarvii stressaa riittääkö mammalla maito tai pääseekö kaikki takulla tissille. Sepi päästää jo Oivanki olkkarin sohvalle tuulettaan kelteisiään eli kuorsaan selälleen..taitaa Oiva päästä viel hoitosedäksi ku pennut vähä kasvaa.
Viikendinä ois Elvin ka meno Mikkeliin näyttelyihin. Sepi o sen verta tarkka ihmisistä ketkä olkkariin pääsee et Mika joutuu jäämään kakara vahdiksi ku muut saa äkkilähdöt niistä neliöistä. Jomeki kerkes jopa kävästä alta minsan ku seppo sano et taka vasempaan ois muute iha fiksu sun mennä..tänne ei o asiaa xD
tsissos. kello käy kahta ja mul 5 ylös ku kello soi. voi olla et menee vähä myöhempää tää tyty töihin huomenna.. tai sit kuolen keuhkoödeemaan YÖN AIKANA. Rykiny kyl koko keuhkokapasiteetin pihalle päivän ja illan aikana.. polttaa röökiä ei toki saa.. ja mähän en polta XD

mul ei mene päähänPerjantai 20.06.2008 22:51

Kui helv. ihminen joka omaa lapsen ja vetää kauheet känät päälle. Toki joskus mahtaa joka perhees niin käydä mut jos se o jatkuvaa. Hyvää esimerkkii näyttää lapselleen ku käyttäytyy ku teini pissis. Mähän ny voisin vetää kauheet överit..koirat ei musta mallii tu ottaan, mut pieni ihminen joka näkee kui viinaa vedetään ja muututaan joksiki teiniksi..voi apua! Muistan vielki nii selvästi ku lapsi oli mulla hoidos ja menin kysyy saanko ostaa muutaman sidun ni sano et juu saat mut et olutta ku sillo tulee kauheet tappelut. Mä mahdan lopettaa koko juomisen ni o mulla sit vara kritisoida muita ;)

Juhannushan on joka pväTorstai 19.06.2008 16:42

Eikös ookki. Tänään grillaileen ja jonkusen sidun ottas. Hirvei känöjä ei voi ottaa huomenna o töihin meno..nii ja la ja sunnuntaina. Mun mäihää..no tosin raha aina kelpaa, eikä täs mihkää ihme mestoihi o menoo ku tuli jussii juhlittuu jo viikko sitten meidän mökki miittingissä oikeen molemmilla käsillä kauhoen juomaa ääntä kohti.

voi ja niin.. enää viikko töitä ja sen jälkee 3 viikkoo lomaa. Mä en katokkaa meilahteen päin sinä aikana. Heinäkuun ekalla viikolla sefy multibloituu, sit o meno Mikkelin näyttelyyn..viikko himas ja sit kohti ouluu muutamaksi pväksi kera kepon, oivan ja elvin. siel sit nollataan pää torilla terasseilla ja mennää hukkaan xD

Huomenna Kissii kyttiinTiistai 27.05.2008 19:53

Huisia.. Mikään himo fani en oo mut onha se kiva kerta eläissään moinenki bändi nähdä. Kyllähä niitä biisejä pentuna tuli kuunneltua, ennenku raskaampi musisointi vei voiton. Viel ku ilmaseksi pääsee kattoon ni mikä ettei.. ja jos en lähtis mun duunikamu puhus mulle ikinä enää mitään.. sen ka ironmadeniiki sit kesällä kattoon..

Vuosi...Maanantai 12.05.2008 10:31

Tänään siitä sitten tulee vuosi täyteen kun pikkuveli kuoli.. Vieläkin on niin ikävä ettei tosikaan. Tuossa yhden pintaan jos kävis kukkakaupassa hakeen kukkasen ja veis haudalle. Elämä on NIIN epäreilua :( Eilen väsäsin videoklipin poitsun kuvista.. ja toki sitten kuvasokeus iski ja yks kuva on siellä kahteen kertaan..een jaksa alkaa enää muokkaamaan..annettakoot se mulle anteeksi että tommi ja poitsu kuikuaa samassa kuvassa toisenkin kerran. http://www.youtube.com/watch?v=TqsXHQFyhYg