IRC-Galleria

Sannal

Sannal

sonispheren liput plakkarissa

metallica 15.7Keskiviikko 18.07.2007 14:48

Meinas unohtuu hehkuttaa kui hieno konsertti oli. Kerta toisensa jälkeen noita ukkoi jaksaa mennä kattoon ja aina saa rahoilleen vastinetta. Helv. unohin toki digin himaan ku hesan junaan hyppäsin.. kyl jurppi rankasti. Tippa kyl meinas silmää tulla ku kuuli nothing else mattersin ja onen.. yllättäen ne kuulu velin muistotilaisuudessa. Mut eipä tosiaan parempaa tapaa muistaa jätkää ku siel eturiveis hilluen ja poitsua muistellen ja kuvitellen kui se siel eturivis ois pitkän tukkansa kans heilunu <3
Onneks kamuil oli kamerakännykät.. kai ne jotai kuvia keikalta sai..toki tovi kauempaa mut kuitennii....

[Ei aihetta]Maanantai 09.07.2007 23:50

Ei jessus.. kuvat,musiikki ja kaikki mikä muistuttaa velistä o lailla kiellettävä.. mulla on niin ikävä pikuvelii, luotto pässien hoitajaa ettei tosikaan. Kui ihmiet pääsee yli oman veljen tai siskon kuolemasta... varsinkin jos kyseessä on nuori ihminen......

lekurila here I come againPerjantai 22.06.2007 16:43

leikkaushaavat märkii.. eli taksi alle ja päivystykseen... vittu! kerkes melkee 2 vrk olla himas ja sairaala kutsuu jälleen.

Huisi jussi tulossaPerjantai 22.06.2007 11:55

Ke. pääs sairaalasta.. ny maha ventillä lonkasta lonkkaan.. kotona siis koko saakelin jussi. Mies joka tääl majaa läks jo eilen päiväl juhliin eikä o herraa sen jälkee näissä neliöissä nähty..eikä varmaan ennen maanantaita nääkkään. O nimittäin hällä synttärit 24.6...eli venyy varmaan juhlinta maanantaille asti. No samapa tuolle. Ainoo et jurppii ku ite ei saa tehdä mitään..ei imuroida, ei luututa..ei siis mitään.. istuu, kävellä ja maata..jihuu!! Ois kiva vaan ku ois saanu kämpän tän herran avulla jussi kuntoon. Toisaalta..ihan utopistinen ajatus ku ke. oli kämppä ku jonku spugen luola ku sairaalasta kotiuduin.. piti sen verran rikkoo kieltoja et lastal veteli suurimmat P**** pois lattioilta et viitti edes kävellä kämpässä ( siitä nyt seurauksena et vasen puoli kyljestä on turvonnu ja kuumetta pukkaa joka ilta), onneks kirsi tuli vähä jeesaan et sai lattiat luututtua.. ny kehtaa jopa ilman kenkiä tääl liikkua.

tää ei voi enää olla tottaTiistai 12.06.2007 19:06

eikö riittän et huhtikuus lähti Uuppa ja Alli, toukokuus täti ja pikkuveli... ny la jäi sij. natu elvi auton alle.. onneks o hengis eikä hengenvaaraa ole.. eilen jäi pikku Veikko koiraportin alle ja pää väliin.. ollu eilisen illan ja tän pvän tehohoidossa elikkolekurilas.. nyt mun ka himas ja mä jatkan thohoitoo to. asti. To saadaa sit vimonen tuomio.. jääkö poika elään vai lähteekö pikkuvelin kissaksi .. se ku halus tosta pentueesta itellee katinpojan.. toivottavasti jää kotio pikkunen.

Ei jääny Veikko mun kaveriksi, läks velin kissaksi kuukaus velin kuoleman jälkeen.. veikka 12.5 ja Veikko 12.6

Hulja nimetönTiistai 05.06.2007 22:44

Poitsun ka taittii sen sata kertaa jutustaa mun kettu addiktiosta.. nyt sitten kotia koristaa pieni kettutyttö.. Harmi ettei poika kerinnyt nähdä uupan lapsen lapsen lasta.. mut kyl se ties et tästä yhd. otan pennun jos vaan natuja tulee. Uskomaton tapaus.. eilen illalla kotiutui ja nyt jo ravaa kissalasten kanssa pitkin kämppää.. samoin isot on ottaneet neidin oikei hyvin vastaan. Huvittava katsoa ku neiti on samankokoinen ku Oivan pää XD ja ikää 11 viikkoa. Kunnon käppyrä.

TTUUN KOKO SUORAVELOTUSTorstai 31.05.2007 15:36

Stana... pankin suoravelotus oli napannu tuplana kaikki suoravelotuksessa olleet maksut.. Olipa kiva ku oli palkkapvä.. Soitto pankkiin ni tulee va et voi, voi.. Sun pitää alkaa soitteleen vuokranantajat ym läpi josko ne palauttas ylimaksut tai kuittaavat niil ens kuun maksut.. ei paljo lämmitä.. mul o leikkaus (helvetillinen lasku) tulos kuun puoles välis.. mökki vuokrattuna joka pitää maksaa ku mökille mennään.. eli syödään kynsiä ja juostaa töihin... Et korpee!!!!
Mamma tuossa soitti Oulusta että tän päivän kalevassa oli kavereiden laittama kuolinilmo pojasta. Todella mieltä lämmittää tietää että hepulla oli hyviä ystäviä jotka muistavat. Tommi, Eeva, Anne, Miika ja Paavo. Kiitos siis heille!
Kiitos myös kaikille pojan hautajaisissa olleille ystäville. Muutaman vain itse tunsin mutta tärkeintähän on että poitsu on teidät tuntenut ja paikalle viitsitte saapua <3
Itkettää, ahdistaa..oksettaa! Pahempaa ei kukaan voi odottaa kuin tietoa että oma pikkuveli on kuollut. Tämä uutinen löysi tiensä meidän perheen keskuuteen viime yönä..Minulle tänään näyttelyiden jälkeen. Ihan mitä vain saisi tapahtua jos vain saisin veljeni takaisin. Mulla on NIIIIN IKÄVÄ!

OuluuuunTorstai 03.05.2007 23:56

Viikko ja sit nokka kohti Oulua. On tuosta viime reissusta jo kohta vuos ni vähän meinaa tehdä gutaa päästä takas sinne mistä lähti ja nähdä kaikki kaverit. Harmi ettei kerkee oleen ku vajaan viikon ja sit o tultava takas tänne käpykylään kuihtuun. No Viikko kivaa ni jaksaa sit siihen ku pääsee taas syksyl takas.