IRC-Galleria

Sannal

Sannal

sonispheren liput plakkarissa

Muutto edessä 2Perjantai 24.03.2006 02:14

La. aamuna muutto jäkeen. 10.4 eka duunpäivä. Lyyti paisuu ja paisuu eli ens viikolla synnytellään nanoja. Huonona puolena se etten tunne Jäkestä ketään joka vois tulla kamuksi synnytykseen. Jos 12 kakaraa tulee ni kiirettä synnytyksessä pitää... hitto

Muutto edessäTiistai 21.02.2006 20:33

Voi mä niin rakastan muuttamista. Vuoden sisällä jo kolmas muutto. Tosin nyt pääseeki muuttaan tovin pidemmän matkan ku aikasemmat muutot. Uus kämppä on J.päässä, ens viikolla sinne tekeen paprut ja viemään kamoi. Rivari kaksioon pääsee tää klaani sit asusteleen, ihanaa vihdoin oma takapiha..siihen va kesäl aita ympärille ni o kiva oleilla pihalla ja piskitki pääsee sit irti hiimaileen siihen postimerkin kokoselle pihalle.
Kun täs on muutto saatu tehtyä ni sit täytyyki alkaa miettiin miten kulkee töihin Hesaan. Näil näkymin hyppään aamusin junaan ja sit ihmettelen pasilan asemalla et mihin päin mun täytyy mennä et tulee Meilahti vastaan. Voin näyttää koomiselta aamu kuudelta aseman kupees kartta kourassa pyörimässä XD Kaippa sinne joku linkkukin menee mut mikä ja millon.. huono sanoo...
Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. En käytä pikkareita. Tai pitää myöntää että kesäisin hamosen kanssa moiset voi olla jalassa.. muuten nääh.. ne hiertää ja o ikävät.

2. Syön jauhelihapihvitaikinan lähes aina raakana, ennenkuin olen ainoatakaan jauhispiffiä kerinnyt paistaa (tekee vartavasten yli kilon moista niin saa muutaman valmiin piffinkin tekastua).

3. kiroilen huomaamattani ihan helveetisti. Harva lause ei sisällä jotain kirosanaa.

4. juttelen elukoille, oli se sitten koira, kissa, sammakko tai käärme.. jopa rukoilijasirkoille pitää höpöttää... ja nehän toki ymmärtää kaiken mitä olen niille selostanut. Nolona.. monesti kyllä tulee tupistua itsekseenkin jos ei elikoita ole tarjolla.

5. Kerään kämpän täyteen tyhjiä pulloja. Inhoan pullon palauttamista ja sen huomaa. Mielummin roskiin kun lähtis pulloja roudaan kauppoihin.

Haastan mukaan seuraavat tyypit:
rwmamma
dali-
JpY
Kyara
Eremita

voi ihanuusTiistai 20.12.2005 16:42

Viikonloppu meni hienosti. Kaikilla kasvateilla meni kehässä mukavasti, samoin miun pikku lyytillä. Kaiken kruunas tieto kennelliitosta et Casperin lonkkatulokset oli mitä kivointa luettavaa.. B/C *jihuu* ny tekis mieli juhlistaa asiaa jotenki :)

'Yhtä hymyä*

pärkkeleTiistai 13.12.2005 23:00

Just ku kuvittelin et ny o huomenna vimonen hoito tähän saakelin syöpään ni länttäävät kouraan 5 vuoden reseptin joitan prkeleen hormooneja O_O . Ei siinä muuten ois mitään pilleri päivässä akan tiellä pitää mut ne sivuvaikutukset. Kesän ja syksyn sai samoja oirei kestää.. Mummukuume etc.. ei haluu viittä vuotta kärsiä moisista varsinkaa ku sit saa olla ilman kuitenkaa ku vajaa 10v ja ne iskee uudelleen XD. Onneksi lekuri anto luvan et jos pahat sivuvaikutukset iskee ni voi jättää syömättä moiset pillerit..et ei ne ennustetta paranna ku jonku 2% ja se ny ei mun mielestä o mitään ni ratkaisevaa et kärsis moisista oireista. Mut kai ne ny pitää hakee vaikka tos jo mietin et jos en hakis niitä ollenkaan.

Mukavampaakin o onneksi tuloillaan. Pe. lähtään kohti Hesaa.. viikonloppuna siel vuoden suurimman koiranäyttelyt. Sit ootellaa Wenlalle ja Lyytille juoksuja et päästää miehiin ja saadaan koti täyteen pikku koiria ens helmi-maaliskuussa :)

perjantaikin mukaLauantai 12.11.2005 00:20

Ollu heeno päivä. Oyssin reissu veny hurjasti ku sattu paikalle mieshoitsu joka kans o harrastanu matelijoita..ja ollu austraaliassa puol vuotta (en ollu yhtään kade).. Juttua riitti ni ettei meinannu pois päästä :D
Sit käytii reuhaan piskien ka urakalla mäellä, eli kakarat ravas ku hullut mäkee keskenään..mä vedin reippaasti va röökiä XD.
Sen jälkeen kävin porkkaan muutaman hiiri poikueen joista löyty mahtava himalayan naaras, satiini sellainen ja muutama black tyttö ja toki muutama PEW tyty..jotka kantaa vaikka ja mitä. Sit lauma kikkuroita tyttöjä väreissä blue ja muita kivoja kakaroita kikkuroina.. kattotaan ny miltä ne muutaman viikon päästä näyttää. Tuli sieltä sitten porkattua rotta tytytkin.. eli agouti hupullinen ja joku kiva kermanvärisen hupun omaava tyty.. oon minä hullu.. Saa sitä sit miettiä miksi ei miehiä löydy.. joku pelkää koiria, joku inhoo kissoja tai matelijoita.. hiiriä ja rottia unohtamatta. Heh, no tärkeysjärjestys ennen kaikkea.

Tun vesisadeLauantai 05.11.2005 12:01

*rumia sanoja* vois joskus tuo maa jäätyä ja tulla lunta.. kämppä o ku hiekkaranta. Koirat kantaa kuraa ja hiekkaa karvoissaan oikeen urakalla ku o ilma mitä on. pesuhuone toisessa päässä kämppää ja koiria miljuuna pestävänä..aina joku kerkee kipasta mutkan jossain muualla ku suihkussa..ja sen huomaa. Kuin voi silee karvasistaki tulla niin paljon hiekkaa sisään..saati mein Wen joka on joka ulkona käynti kerran jälkeen korviaan myöten kurassa. Jippii syksy? ja sateet.

perjantai jopaPerjantai 04.11.2005 21:40

Eläkeläiset muutti meille hoitoon ku poppoo lähti Haminaan.. on vilskettä riittämiin ku omien koirien lisäksi o kaks kärttystä eläkeläistä.
Just ulkoota tultiin.. vettä tuli taivaan täydeltä, ny tuoksuu koko kämppä märältä koiralta. Pitäs olla muka marraskuu ja plus asteita o vaikka muille jakaa.
Hiiri vauvat o pomppu iässä.. kaunis kikkura sininen poika ja 4 kikkuraa colorpoint beigeä (2 urosta ja 2 naarasta)..kohta alkaa pojilla oleen vimoset hetket käsillä mikäli koteja ei löydy herroille. Sininen poika jää kotiin, samoin tytöt mutta cpb pojat pitäs johki tunkee.
Oli kiva nyt hoksata et huomenna o pyhä.. ei auttanu ku lähtee käveleen miljoonan kilsan päähän kauppaan.. Oivan ka..ja tuolla mahtavalla kelillä.. oli pikkasen akan rytkyt märät ku takas pääsin. ja mitä ostin.. koirille herkkuja..ja muutamat luut, hiirille safkaa ja toki kissoille.. röökiä...ja siinä kaikki.. meinaan sit huoisen elää pelkällä tupakalla XD
Maanantaina ois sit eka sädehoito edessä.. onneksi se ei ole ilm. mitään sytoihin verrattavaa.. pysyy elämän syrjässä paremmin kiinni ku tarvi maata kuolemaa tekemässä. Nyt vois olla virtaa sen verta et sais noille käärme mukuloillekki uudet kodit etsittyä jostain. 3 poitsua viel koteja vailla eikä o jaksanu aikasemmin paljon huudella niistä.
Muuten kyl o elämä oikeen raiteillaan.. mitä ny mies puuttuu mut siihen o jo tottunu XD.

TylsistyttääMaanantai 31.10.2005 22:28

Helveetti.. päivä meni sairaalassa.. loppu päivänä saanu mitään aikaan. Ulkona pimeetä ja märkää.. ihana ilma siis. Meiti niin inhoaa syksyä.. tulee aina halipula..ja koiria ei jaksas enää halaileen (sinkkuilu o syvältä xD ). Tulis äkkiä lumi maahan ni valosampaa ois pihalla ja ittensä ruotuun.

taas ylhäällä ennen kukon lauluaPerjantai 28.10.2005 11:59

Äitinä olo on raskasta. Ensin yömyöhään kakara riehuu..sit nukkuu muutaman tunnin ja alkaa taas riehuun. Kun en viitti ylös nousta niin puree korvasta..hehe..

Ei vieläkään lunta.. mikä tässä nyt on kun etelässä on maa valkoinen ja täällä pohjoisessa paljas maa.

Nyt kahvia nenän eteen kun koko lauma nukkuu..tietenki nyt nukutaan kun minä oon ylhäällä. Selkee sotasuunnitelma noilla et eka mamma pystyyn..siinä sit remutaan tovi ja lähtään nukkuun. Minä kun en osaa sit takas punkkaan kömpiä kun kerran ylös olen noussut.