IRC-Galleria

Sannal

Sannal

sonispheren liput plakkarissa

RUMA SANASunnuntai 30.09.2007 19:56

Mun pitää ostaa kassakaappi ittelleni.. tai siis mun laseille.. vuodes 3 lasit paskana... Kaustinenhan tuhos kahdet vajaa vuos sitten.. nyt sit vuoron vaihto.. ja Varma veti säpäleiksi mun uusimmat lasit. ei näköjää o paikkaa mistä noi ei lasei saa.. on menny keittiön pöydiltä, Boksin päältä ja ny pesukoneen päältä lasit parempiin suihin... ei kalliita lapsii ollenkaan.

Ei kukaan haluis ostaa kääpiö kokosta kettuterrieriä? lähtis halvalla..

KoukussaLauantai 29.09.2007 12:45

Meiti o ihan koukkuuntunu SIXX: A.M:n levyyn.. pakottava tarve ostaa heti Nikki Sixx:n Heroin Diaries kirja kunhan sen ny Suomen markkinoilta saa.

Mulla o niin ihq kamuja... illal puol 11 oli soitellu mun ex avokki tuhannen kännis mulle.. sit toinen fiksu alkaa neljältä huuteleen mesessä..ja ennen viittä sit soitti. Tietenki siihen sit heräsin. Muistaapa laittaa luurin öiksi äänettömälle.

Ollu aikas reippaana heti aamutuimaan.. kaupas o käyty, tiskattu ja käyny jo jolkotteleen pitkin nummenkylää.. ei oikeesti Juokseminen ja röökin poltto o hyvä yhdistelmä.. keuhkot huutaa apua aina lenkin jälkeen seuraavan puol tuntia... kummankohan sitä lopettas.. juoksemisen alkuunsa vai röökin polton ;)

Alkanu valkeneen...Perjantai 28.09.2007 21:14

moni asia.. jotain tällasta jo uumoilinki mut ei se mua haittaa... Elämä on. Valheilla on loppu peleissä aika lyhyet jäljet.. joskus voi vaikka puhuu ittensä pussiin tajuumatta sitä... Tosin joidenki pitäs älyy et ei kaikki kaikkee satuu niele mitä höpistää ja osaa ajatella itekki ni pääsis moni vähemmällä.

Tuli taas hirmu ikävä velii ku alko miettiin et kui se oli apuna vikoijen pentujen ka.. Lyyti ja Kakarat oli tosi hyväs hoidos.. nyt ei enää apuja taida tulla velin osalta et johki pääsis ite käymään. Noo mut oli sen aikaa ku kerkes tosi luotto heppu.. eli siitä ku oli 7v XD

Joutu siirtään Oulun keikkaaki tovin ku Lyy juoksee.. mut ens kuun loppu puolel sit juminki Oulus 5 pvää. Jei :) eiköhä siin ajas saa taas oulusta tarpeekseen ja ilolla palaa takas tänne.. seukki reissu onki sit mahdollista joskus toukokuus ens vuonna..tai sit ei.. sen näkee.

Eipä ollu raponen tääkään päiväKeskiviikko 19.09.2007 18:31

Taas koko päivän oli tosi öklö olo.. ruokkiksel joku alko kokkaan nuudelei ni oli oksennus tulla ku haisto koko nuudelisopan hajun.. eli pikaseen takavasemmalle.. Aamul jo kahvin haju oli pyöräyttää kuvun ylös alas.
Enää muutama kitu pvä ni ihana o takas Suomen kamaralla.. Hope et saa järkättyy hippasen vapaata aikaa ku suomeentuu.. mulla ois tekemistä sen kanssa XD

yööökTiistai 18.09.2007 17:26

Onpa ollu kuvottava olo tänään. ei voi ruokaan päin kattookkaan ettei tu pala kurkkuun ja ala pykiin mahan sisältö ylös. Hahah, duunissa kamut heti et juu Sanna o raskaana.. jos ni kurjasti asia ois ni kattelisin äkkiä haulikon piippua.. Mulle toistaiseksi riittää hullut koirat, niidenki ka menee päivittäin hermot.

metallica 15.7Keskiviikko 18.07.2007 14:48

Meinas unohtuu hehkuttaa kui hieno konsertti oli. Kerta toisensa jälkeen noita ukkoi jaksaa mennä kattoon ja aina saa rahoilleen vastinetta. Helv. unohin toki digin himaan ku hesan junaan hyppäsin.. kyl jurppi rankasti. Tippa kyl meinas silmää tulla ku kuuli nothing else mattersin ja onen.. yllättäen ne kuulu velin muistotilaisuudessa. Mut eipä tosiaan parempaa tapaa muistaa jätkää ku siel eturiveis hilluen ja poitsua muistellen ja kuvitellen kui se siel eturivis ois pitkän tukkansa kans heilunu <3
Onneks kamuil oli kamerakännykät.. kai ne jotai kuvia keikalta sai..toki tovi kauempaa mut kuitennii....

[Ei aihetta]Maanantai 09.07.2007 23:50

Ei jessus.. kuvat,musiikki ja kaikki mikä muistuttaa velistä o lailla kiellettävä.. mulla on niin ikävä pikuvelii, luotto pässien hoitajaa ettei tosikaan. Kui ihmiet pääsee yli oman veljen tai siskon kuolemasta... varsinkin jos kyseessä on nuori ihminen......

lekurila here I come againPerjantai 22.06.2007 16:43

leikkaushaavat märkii.. eli taksi alle ja päivystykseen... vittu! kerkes melkee 2 vrk olla himas ja sairaala kutsuu jälleen.

Huisi jussi tulossaPerjantai 22.06.2007 11:55

Ke. pääs sairaalasta.. ny maha ventillä lonkasta lonkkaan.. kotona siis koko saakelin jussi. Mies joka tääl majaa läks jo eilen päiväl juhliin eikä o herraa sen jälkee näissä neliöissä nähty..eikä varmaan ennen maanantaita nääkkään. O nimittäin hällä synttärit 24.6...eli venyy varmaan juhlinta maanantaille asti. No samapa tuolle. Ainoo et jurppii ku ite ei saa tehdä mitään..ei imuroida, ei luututa..ei siis mitään.. istuu, kävellä ja maata..jihuu!! Ois kiva vaan ku ois saanu kämpän tän herran avulla jussi kuntoon. Toisaalta..ihan utopistinen ajatus ku ke. oli kämppä ku jonku spugen luola ku sairaalasta kotiuduin.. piti sen verran rikkoo kieltoja et lastal veteli suurimmat P**** pois lattioilta et viitti edes kävellä kämpässä ( siitä nyt seurauksena et vasen puoli kyljestä on turvonnu ja kuumetta pukkaa joka ilta), onneks kirsi tuli vähä jeesaan et sai lattiat luututtua.. ny kehtaa jopa ilman kenkiä tääl liikkua.

tää ei voi enää olla tottaTiistai 12.06.2007 19:06

eikö riittän et huhtikuus lähti Uuppa ja Alli, toukokuus täti ja pikkuveli... ny la jäi sij. natu elvi auton alle.. onneks o hengis eikä hengenvaaraa ole.. eilen jäi pikku Veikko koiraportin alle ja pää väliin.. ollu eilisen illan ja tän pvän tehohoidossa elikkolekurilas.. nyt mun ka himas ja mä jatkan thohoitoo to. asti. To saadaa sit vimonen tuomio.. jääkö poika elään vai lähteekö pikkuvelin kissaksi .. se ku halus tosta pentueesta itellee katinpojan.. toivottavasti jää kotio pikkunen.

Ei jääny Veikko mun kaveriksi, läks velin kissaksi kuukaus velin kuoleman jälkeen.. veikka 12.5 ja Veikko 12.6