IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uus terde!Sunnuntai 07.05.2006 11:41

Eilen sitte reippaana aamulla lenkstellä kävin, Odinin kanssa käytiin kolmoisrokotteella ja sitte anoppikokelaan kanssa kaupoille... Mukaan lähti uus puutarhakalusto pehmusteineen sekä ISO kasa ulkokukkia! ( Ja mulla on oikeesti peukalo keskellä kämmentä noitten kukkajuttujen kanssa... Hih...).

Takasin kotiin ja Annukka-ystävän avustuksella laitettiin vanha terassi matalaks, putsattiin koko paska ja kaikki vanha romu vietiin tuohon roskalavalle ( oli myös siis pihatalkoot eilen tässä taloyhtiössä - hiukan oon huono ihminen kun en tuota yleistä pihaa ollu kapsuttelemassa, mutta näkyyhän tuo meitinkin piha tuonne julkialueille ja osa siis pihaa, eli talkoot oli kuitenkin, omalla pihalla...). Annukan avustuksella nuo ulkokukkaset ruukkuihin istuttelin ja nyt on ihan uus näkymä kun ovesta ulos ittesä kampeaa... =)

Kohta kirpstelle! Goodbye!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.