IRC-Galleria

Osa III , (vihdoin kotona!! <3)Perjantai 18.04.2008 19:19

Keskiviikko.
Heräsin siihen, kun aurinko paisto ikkunasta suoraan silmään. Siis hyvä aloitus päivälle, koska italiaanot uhkas että koko päivän pitäis sataa.
Ekana kokoonnuttiin koululle ja siitä lähettiin sitten kierteleen Bollatee (se kylä/kaupunki missä majailin) ympäri. Käytiin ainakin jossain kappelissa ja sitten semmosessa ihan mielettömän kivassa taidenäyttelyssä. Siellä oli modernia taidetta, eli sitä jaksoi jopa katsellakkin. Taidemuseon jälkeen lähettiin bussilla jonnekkin tylsään linnaan missä keskityin lähinnä ottaan aurinkoo. :) Sieltä lähettiin sitten koululle syömään vähän pastaa ja sitten kiertue jatkui Alfa Romeo museoon.

Ei tossa päivässä silleen mitään, aika tylsä päivä. Paitsi, että aurinko paistoi ja oli jotain +20astetta lämmintä.

Mutta ilta.

Italialaiset oli vuokrannut meille oman raitiovaunun!! Sillä me sitten risteiltiin Milanon keskustaa ympäri ja vähän maisteltiin juomia. Välillä pysähdyttiin vähän kierteleen kävellenkin. Siellä keskustassa oli kivan hijasta tollein illasta, kun se vaunu oli vuokrattu klo: 20:30 - 23:30. Ja italialaiset tosiaan tarjos koko homman, meidän ei tarvinnut maksaa edes niitä juomia. : )) Löytyi kaljaa, shamppanjaa, vodkaa..
Sitten, kun raitiovaunu kierros saapui päätökseen niin lähettiin junalla takaisin Bollateen ja kotiin päästiin Brianin kanssa ehkä puoli kahden aikoihin. Siitä suoraan sänkyyn ja uni tuli varmaan sekunnin murto-osassa.

( "Sit sille tuli peräpukama ja se kuoli.." )

Torstai.
Kokoonnuttiin taas koululle ensin klo: 08:20. Yöunet jäi siis vähän lyhyeen keskiviikko illan jäljiltä.
Klo: 9:14 otettiin juna Milanoon. Käytiin vierailemassa jossain Euroopan isoimmassa pilvenpiirtäjässä. (niin ne väitti se on isoin ;o ) Siinä oli huimat 31 kerrosta ja päästiin sitten tottakai vieraileen sinne korkeimpaan kerrokseen ihaileen maisemia. Melko tylsä touringi oli kuitenkin.
Saatiin sieltä semmoset hienot vihreet penaalitkin. :D
Pilvenpiirtäjä kierroksen jälkeen päästiin syömään. Taas kerran jotain pasta hommaa. Taisin syödä pastaa joka päivä tän viikon ajan? Daamn.
Syömingien jälkeen suurinosa norssilaisista nappas metron ja lähettiin shoppaileen. Otettiin ensin metro Duomolle, mistä sitten osa jatko matkaa metrolla ja osa nousi ylös. Mä jatkoin metrolla matkustamista ja päädyin Buenos Aeros-kadulle, missä piti olla paljon kivoja kauppoja. Ja olihan siellä, mutta hintataso oli sit vähän vähemmän kiva.
Käytiin siellä Annin ja Minnin kanssa Supermarketissa ostamassa karkkia ja kaikenlaista muuta tarpeellista. Ja vähän olis himotellut ostaa breezeritkin, kun hinta oli huimat 1,40€. Olotila oli kuitenkin sen verran heikko, ettei sitten pystytty. Kassa oli semmonen itsepalvelu tyyppinen, myyjiä ei siis ollut missään. Siinä meni varmaan puoli tuntia, että saatiin ostokset maksettua kun ei ensin meinattu tajuta sen tekniikkaa.
Supermarketin jälkeen mentiin pummilla metrolla Duomolle (siis tää Duomo on semmonen iso katedraali siinä Milanon keskustassa) ja lähettiin sitten kierteleen niitä keskustan kauppoja. Ja loppu päivästä jalat oli hieman KIPEET. Joka askel sattu niiiin paljon. Ja loppu päivästä mulle sitten taisi nousta jo kuumettakin.
Ostettiin vielä ennen junamatkaa viimeset aidot italialaiset jäätelöt. <3

Illalla italiaanot oli järjestänyt meille goodbye-partyt jossain vuokratilassa. Siellä oli DJ soittamassa ja ilmasia juomia. Hieman kuumeisena en kuitenkaan kyennyt niihin kajoamaan. Ja oikeestaan selvinpäin olikin aika mukavaa seurailla toisten ännikääliö sekoiluja. :) Strobo valo tuikki koko illan mikä tuntui lisäävän päänsärkyä. Ja setä sininenkin kävi morjestamassa puolessa välissä iltaa. Mutta ihan mukavat partyt silti.
Senjan kanssa fiilisteltiin koko ilta sitä, että "huomenna tähän aikaan ollaan jo Suomessa!".

Sieltä sitten Brianin kanssa lähettiin about 01.30 kotiin ja siitä sitten aloin pakkaileen kamoja. Nukkumaan menin joskus puoli kolmen aikoihin ehkä. Ja herätys oli sitten puoli viideltä soimassa.

Perjantai. (KOTIIN <3!!)
Herätys oli tosiaan 04:30, mutta heräsin vasta 05:10. Hyvin kerkesin kuitenkin pakkaan loput kamani ja juomaan tutuksi käyneen, mikrossa lämmitetyn, kahvini.
Siitä sitten tiitiäinen ja sen perhe heitti mut rautatieasemalle ja vihdoin alkoi kotimatka. Lento oli ehkä kauhein lento ikinä. Oikeestaan kaikki norssilaiset nukahti jo ennen nousua. Mä sain nukuttua vähän aikaa, mutta flunssan takia olo oli melko kauhee koko lennon. Ja laskeutumisessa tuntui, että koko pää räjähtää kun korvat meni niin lukkoon. Eikä toinen korva muuten auennut vieläkään. Onko ideoita miten sen sais auki?
Annin äiti oli vastassa Tampere-Pirkkalan lato kentällä ja takapenkillä odotti ihanatihanat Bic Macit <<3 !! Ja sipulirenkaat.

Ihanaa olla kotona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.