IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 05.08.2008 23:18

Tiistai 5.8. :
Aamulla herasin taas viimesena siina kymmenen aikaan. Sit vedeltiin aamiainen ja lahettiin kierteleen tata pikku kylaa ympari. Ulkona piti olla kylma, mutta sit tulikin helle kun paastiin lahteen ja paahduttiin. Kaytiin kattoon kirkkoo ja jotain korkeeta tornia ja kiivettiin sinne torniin yloskin. Paassa heitti ihan kauheesti kun paasi sinne ylos perille. :D Sit Mate naytti sen koulunsa ja sit istuttiin market squarella ja otettiin aurinkoa ja syotiin jatskia. Mirek kavi kans moikkaamassa, mutta lahti kotiinsa sit aika pian. Sitten kun istuskelu kyllastytti niin lahettiin kaymaan semmosella sillalla joka naytti silta etta se romahtais milla hetkella hyvansa. Siita tultiin kotiin kattoon jotain typeraa komediaa ja syomaan ihan sairaan hyvaa spagettia, jonka Maten sisko meille teki. Sit ollaan vaan koomailtu ja yritetty keksia tekemista. Nyt kuunnellaan Michael Jacksonia ja Mate just sano, etta voitais lahtee tana iltana jonnekki ulos. Jeeeee, siijuu >

Nonnii lisaa stooria tiistaille:
Maten iska heitti meidat Biechin keskustaan ja siella istuttiin ensin torin kulmalla ja tavattiin kaikki ton kaverit. Sit ne kerto meille, et niilla on pussillinen Puolan halvinta viinia ja nyt meidan pitais vaan loytaa paikka missa juoda se. :D Kaveltiin joku pari kilsaa pilkkopimeessa ja paadyttiin jonkun sillan kupeeseen juomaan ne viinit. Ja ne lantras sita viinia Coca-colalla. :D Kirsikkaviini + cokis... hmm. Kylla sita joi. Meita oli siella 7poikaa + mina ja Anni ja 9pussillista viinia meni. Hehe. Sit noi kerto, et pari vuotta sitten siella samassa paikassa oli murhattu joku nuori viiltamalla sen kurkku auki. Sitten tulikin jo aika kiire lahtee pois. Ja kaks herrasmiesta lainas mulle ja Annille huppareita kun me taristiin kylmasta. Ja ma nain kaks tahdenlentooki!
Sielta sillalla mentiin takaisin torille ja kaytiin jossain baarissa kaantymassa ja sit mentiin torin portaille istuskeleen ja syomaan sipseja. Kahentoista jalkeen lahettiin kaveleen kotiin pain kun alko tuleen jo niin kylma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.