IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Aamulla aikaisin klo 11.45 nousin ylös ja siirryin lukemaan yölliset logit koneelle. Siinä sitten vierähti tunti jos toinenkin ja päätin raahautua suihkuun.

Suihkussa tapahtui taas se suihkuverhon erikoinen, seisot nautiskelemassa kuumasta suihkusta, suihkuverho hivuttautuu pikkuhiljaa lähemmäksi ja TADAA se tarttuu kylmänä ja nihkeänä perseeseen. Anteeksi naapurit karjaisuista.

Noh, suihkusta päästiin elossa koneelle ja sitten siinä mutusteltiin aamupalaksi perunapurjososekeittoa ja viinimarjamehua. Siinä pari tuntia irkkailtua soitteleepi anoppi että autoa pitäisi käydä pihalla siirtämässä. Elikkäs työmiehet tuolla alhaalla olivat soittaneet auton omistajalle (anopilta lainassa auto) ja anoppi ei saanut poikaansa kiinni joten soitteli mulle että ellei auto siirry, kaivinkone ajeleepi sen yli. Siinä sitten sukkana vaatteet päälle ja autoa siirtämään. Kymmenen minuuttia meni kun se paska käynnistyi (vanha renu-romu) ja sitten meinasin peruuttaa sivupeilin tolppaan. Onneksi työmiehet katkaisivat koko tien liikenteen niin pääsin onnistuneesti peruuttamaan tielle. En tunnusta että vika olisi kuskissa, auto on paska!

Hyvä, sitten päästiin takaisin sisälle ja taas irkkailtiin joku 3 tuntia. Sittenpä hiippailin keskustaan ostamaan tabuja apteekista ja taisi mäkkärin ateriakin liukua vatsaan. Sitten takaisin kämpille ja simpsonit <3

Sitten loppuilta irkkailua ->

Hehheh :oDDD Klo 23.05 ja silti irkataan. Hih, ukkeli pelaa tuolla nintendoa, iski pieni pisnisidea mieleen. Miettikää, jos olis lentokikkeli. Sit ku heräis yöllä märkiin uniin niin klikkais vaan kaukosäätöä, sit tsuuuuum sieltä tulis kikkeli rakettimoottorilla hätiin. Kyllä :o) Kopiraitit Sanskalle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.