IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Pepsiä kansalle \o/Torstai 10.11.2005 02:37

Joopa joo, käytiin sit turtolan cittarista hakemassa tuhat (1000) pulloa pepsiä ja pepsi maxia. Maksoi Reilut 1100e. Läppärin saa tuhannella koodilla ja aina yksi on etiketin takana, me halutaan se läppäri :oD

Jäädään vielä melko kivasti plussalle kun läppäri on parin tonnin arvoinen ja meille jää maksettavaks ~300e.

Voin sanoa että oli cittarin kassapojalla hauska ilme kun sanottiin että joo näitä 4-päkkejä olis 56kpl ja maxin tuplapäkkejä reilu 300kpl. Näpytteli eka väärinkin :oD Huh, oli kyllä ilmeet. Taisteltiin juomahyllyllä tarjousjuomista, meinasivat ottaa jo valmiiksi maksetuista kärryistä, piti sanoa että "joo me ollaan ostettu nämä kaikki".

Huh, olen sekaisin. En enää ikinä halua nähdä pepsiä sen jälkeen kun eka roudattiin ne tuhat pulloa pakuun, sit sieltä kerrostalon viidenteen kerrokseen. Nyt myydään niitä täyttä häkää.

PEPSI MAXIA SAA 20 PULLOA 15 EUROLLA, ILMAN ETIKETTIÄ! xo)))

Siinä se päivä sit menikin, joo...

Noni, nyt on taas aamu. Ilta venyi neljään etikettejä liotellessa. Puolilta päivin ylös ja jatkamaan. Tänään pitäs tulla noutamaan ~200 pulloa, niiden pitää olla valmiina, huh!

Miehelle soiteltiin jo hämeen sanomistakin haastattelua. Rahaakin kuulemma tulloo tuosta. Kokoajan porukka tilaa lisää pepsiä, ihan kiitettävä menekki noilla.

Kyllä, tuo quote on meistä http://ircquotes.net/?85881

Tää oli siis eilinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.