IRC-Galleria

Sarahnam

Sarahnam

You were sorta punk rock, I grew up on hip hop, but you fit me better than my favourite sweater.

[Ei aihetta]Tiistai 10.02.2015 09:42

Mä en oo oottanu ku tän lisäks Nuija&Tosinuija kaks-leffaa siiiis todella paljon, ootan tän ilmestymistä ku kuuta nousevaa. Vaikuttaa supermielenkiintoselta!! D:

Tää ei kuole koskaanSunnuntai 08.02.2015 23:27

Kummakumma..

[Ei aihetta]Torstai 05.02.2015 02:17

Tää tyttö on ihan saatanan pelottava
Onko tää uuden Manaaja-leffan traileri, nimittäin tuo on ku riivattu pirulainen, MIKÄ SITÄ VAIVAA???! Traumat jäi

Jackass papercutsMaanantai 02.02.2015 00:25

Mä vannon että pystyn kattomaan kaikki maailman kauhut ja goret läpikotaisin, mutta en tätä pätkää pysty katsomaan sekuntiakaan

Katoin just Jackass-leffan ja pidin silmät kii tuon kohdan aikana, noi äänetki noista viilloista teki todella pahaa <oksu>

[Ei aihetta]Perjantai 23.01.2015 22:39

Sä oot se jonka
löydän aina uudelleen.
Taas tässä oon ja valmis
uuteen kierrokseen.

Mut mussa ei oo mitään
mussa ei oo mitään uutta.
Oon vielä samanlainen
sama mieli sama sydän
sama nainen.


lolleroinenSunnuntai 18.01.2015 23:47

Mistä kuvan nainen on ostanu housunsa?


VaGina Tricotista.

Juuh vitsi oli omakeksimä, saa nauraa mut ei oo pakko hei

WauLauantai 03.01.2015 06:53

No nyt Netflix ylitti itsensä tarjonnallaan :D Harmi et tuolla flixissä on vaan yksi kausi tuota takkatulta, jospa sinne ilmaantuis lisää kausia.. mielenkiinnolla jään odottelemaan.

FuuuuTiistai 23.12.2014 00:48

Onkohan liian myöhästä toivoo joululahjaks (oon ollu kiltti uskokaa tai älkää enkä oo toivonu vielä mitään :D) lahjakorttia hammaslääkäriin. Mulla on ollu tähän asti elämää hyvät hampaat eikä oo koskaan mm. porattu kun ei oo reikii ollut. Noh... nyt ne reiät tais tulla yhdellä kertaa yhtenä isona reikänä kun puuttuu puolet hampaasta D: Tuntuu keljulta kun vaikka puristaa huulet yhteen nii painaa terävä hammas poskeen. Ois kyl ollu siistiä jos hammas ois lohjennut etuhampaasta samaan malliin ku tosta sivuleegosta, niin voisin leikkauttaa otsatukan Fiskarseilla superlyhyeks et oisin yhtä kuuma kuin tää:
Nimittäin se, että se tuo esiin mitä tyhmempiä ihmisiä kommentoimaan yhtä laadukkailla perusteluilla tuota lakia vastaan kuten Soinin Timppa: "No kun ei voi." Tänään on kyl tullut vastaan somessa ihmisiä jotka on tuonu hyvin esiin idioottimaisuutensa, mutta kyllä pisimmän korren veti Facebookissa käyty keskustelu ja siinä vastenmielisiä aivopierujaan levitellyt Jani sekä Kalle (alla kyseinen keskustelu). Laitan keskustelun tähän nimiä sensuroimatta koska toi julkaisu on julkinen ja kyseiset tyypit ovat päättäneet jakaa tyhmyytensä julkisesti (siis nuo Kalle ja Jani, toiset tossa keskustelussa olivat ihan asiallisia). Tuo juttu varmaan on jatkunu vielä enemmänki, mutta en vaan pysty lukemaan enempää, muuten aivot sulaa. Kallen laittama otsikko muuten on "kirkko häpäisi itsensä!!" Ööööää eikös tuossa kansanedustajat äänestäny eikä kirkko, miten silloin kirkko on häpäissyt itsensä tuon Kallen tokaisun mukaan? :D noh ehkä on ihan hyvä vaan etten ymmärrä tollasen hölmöläisen ajatuksia.


"Kyllä on varmaan tän maan sotaveteraanit ylpeitä jälkeläisistään" Isäm maan puollustaja spotted.

"Kyl tulee lähtö ja vähän äkkiä kirkosta adiööö kai sieläkin kohta papit sateenkaaren väriset kaavut päällä pikku rillit pystyssä vihkimässä" Tuohon ei oikeen enää oo sanoja kuvaamaan kuinka helvetin typerys joku voi olla.

"Ne eivät ole silloin ihmisiä jotka haluavat mennä saman sukupuolen kanssa naimisiin" Ok no toi oli kyllä jo niin paha rimanalitus, että Kalle taisi kaivautua Kiinaan asti :D Jos Kalle-hörhö on oikeassa, niin täytyy kai alkaa pelätä tätiäni joka on sit varmaan avaruusolio jos hän ei ihminenkään ole D: