IRC-Galleria

Sarahnam

Sarahnam

You were sorta punk rock, I grew up on hip hop, but you fit me better than my favourite sweater.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.06.2015 01:58

Helvetin kallis tuo HBO:n maksu kk (se mikä on vähänku Netflix & Viaplay), pakko ostaa se koska Sinkkuelämää <3 heips elämälle, tervetuloa makuuhaavoille &lt;peukku&gt;

:DDDDDTorstai 11.06.2015 15:57

Toimi "nussittuna nukkuisit paremmin" Kankaanniemi, oletko ollut kenties entisessä elämässäsi kissaeläin?
Yhtä hölmön näköinen, kuinka voi eläin muistuttaa jotain ihmistä noinkin paljon.

fakkkKeskiviikko 20.05.2015 03:21

Unettomuus vaivaa, aamusin ois niiiiin jees päästä vetäsemään aamulenkki (varsinki kun koulu alkaa vasta yhdentoista aikaan), mut eihän se unettomuus voi mulle aamulenkiks muuttua. Väsyneenä huomenna kouluun hoitaa pari juttua ja sit kotiin torkut, ja illalla heittämään kunnon hikirääkki. Jos nyt sais hoidettuu tän unirytmin terveelle mallille, ni pääsis aamuisin sekä iltaisin lenkille. Rakastan lenkkeilyä, mun uus intohimo<3 ois kai sitä ihan fiksuu nyt hiipparoida peiton alle, eikä vaa lusmuilla täällä galtsussa :')

sick!!!!!Tiistai 19.05.2015 04:47

Katsoin allaolevan videon jokunen aika sitten ja on suurin motivaattori miksi ryhdyin vegaaniksi. Suomessakaan ei ruuaksi koituvia eläimiä pidetä kovin nätillä tavalla. Tuo eläintenkohtelu on todella julmaa enkä halua olla osallisena tuollaisiin juttuihin millään tavalla. En myöskään osta meikkejä joita on testattu eläinkokein, en käytä maitotuotteita kuin vaan vegaaneille tarkoitettuja, en syö karkkia muutakuin niitä jotka on myös vegaaneiden arvoille sopivia yms...Tuon videon ihmisiljetykset sais kokea tismalleen saman ja vähän enemmänkin ku nuo tuntevat viattomat eläimet, nuo sadistisia mielitekojaan purkavat ihmishirviöt ei ansaitsis mun silmissä kuin kivuliaan kuoleman ja kaatopaikalle hautapaikka.
Katso video omalla vastuulla, jos sulla on vähänkään taipumusta myötätuntoon ja eläinrakkauteen, niin tuon videon aikana luultavasti kärsit henkisesti jonkinsortin kipua sisimmissäsi.

Yeah... Why?Keskiviikko 29.04.2015 03:38

MITÄ VITUUUAA????:DDDLauantai 25.04.2015 02:57

Mä kun luulin että koirat harrastaa vaan doggystyleä jos ne alkaa seksihommiin, mut nähtävästi niiltä luonnistuu tällänenki, whaaat the fuuuck :DD Ainaki noilla näyttää olevan hauskaa lihallisten nautintojen parissa, noihan panee menemään ku ihmiset :D Ihanat kinkyt koirat <3
(katoin ton varmaan 5krt peräkkäin ja räjähdin nauruun joka kerta, kenties oon väsyny tai jtn)

OpetusmetodiniTorstai 12.03.2015 15:55


Oppiipahan olemaan... Siis kirjoittamaan, tai sitten ei jos aikuinen ihminen ei osaa käyttää vittu edes kysymysmerkkiä oikein :') Muutenkin mulla joo saattaa herua joissain kuvissa, mutta se ei tarkoita sitä että multa heruis mukavaa käytöstä jos toinen käyttäytyy vähän ns. moukkamaisesti kuten toi tyyppi :D Eriasia jos oon enemmänki jutellu ja heittäny läpyskää jonkun kanssa, mutta jos ekat kommunikaatiot keskenämme liittyy mun tisseihin niin eiei ei ei, meillä ei ole enempää juteltavaa.
" 'En ole pervo!' on pervojen motto. Se kerrotaan nostamalla oikea käsi ylös samalla kun vasen käsi on housuissa." -Phoebe Buffay
Niin, ei kannata kieltää sitä mitä oikeesti on :D

Missä tällänen mesta onTorstai 19.02.2015 08:43

missä jokaiset naiset on tollasia megabeibejä, tuolla ei oo yhtään rumilusta

Tietäispähän pysyä poissa ettei iske alemmuuskompleksi:D vitun David Guetta

päläpäläplääMaanantai 16.02.2015 20:46

Oon läskistyny tässä alkuvuoden aikana semmosen 5 kiloa hyi ja olo ei oo häävi, ällöttää suoraansanoen kuinka oon antanu itseni tällä tavoin repsahtaa ja ehkä myös rupsahtaa, mutta mutta.... Tulin just tunnin hikirääkiltä missä tehään eikä meinata, sellasta nyrkkeilyntapaista jossa saa hakata, potkia ja tampata ilmaa sielunsa kyllyydestä Marilyn Mansonin sekä jumputusmusiikin tahtiin, se on oikee adrenaliinipiikki koko tunti:D Siinä kehittyy lihaksiakin jos täpöt aina tunnilla tekee tai no vaikkei tekiskään aina täysiä jos väsy vaikka iskee niin kyllä se tunti tehoaa silti hyvin. Laji on nimeltä bodycombat (miten kirjoitetaankaa) ja oon ihan naatti nyt. Huomenna valtaan salin ja lähen käristämään nää läskit helvettiin, Sarah rillaa huomenna nimittäin :) jos tätä menoa jatkan, ni en malta oottaa kesää että kehtaa silloin pitää muitakin asuja ku jätesäkkiä päällä.