IRC-Galleria

Sarawwxoxo

Sarawwxoxo

Tears on the night turn to, diamonds in your eyes.

Blogi

- Vanhemmat »

IRC SONG....Lauantai 17.06.2006 17:42ilman irckkii en varmaa
seuraa saa,
ilman irckkii mua alkaa
vituttaa.

taas galleriaan kirjaudun ja
kuva simä jälleen nään,sä
päivänkuva olet jälleen,
laitan sulle ihkusälän.
ommaan yhden kuvan sulle,
ja laitan viestin salaisen.
luin sun päiväkirjaas
jälleen, ja tiedän susta
kaiken, samaan yhteisöön
kanssasi laittaudun,
sun profiiliis mä jälleen
rakastun.

ilman irckkii en varmaa
seuraa saa
ilman irckkii mua alkaa
vituttaa,
ilman irckkii ei oo elämää
<3<3


Näin se on xDD

[Ei aihetta]Lauantai 17.06.2006 02:57

No tänään oli koulukisat. Valitsin hiukan liian vaativan hepan.. nuoren ex ravurin, joka oli ollut 2 viikon lomalla ja huonosti koulutettu.. oli hiukan pirteällä päällä ja hiukan eteenpäin pyrkivä..Käytin olympia kuolaimii ja ravisuitsii herori näytti niissä nii suloselta..
Hiukan kipitettiin radalla, mutta hienosti sijoituttiin kolmanneks :)
tuomari sano et jos oisin ottanu enemmän koulutetun ratsun olisin voittanut helposti. tein kuulemma typerän hevos valinnan, mutta hienosti muuten meni :)

[Ei aihetta]Tiistai 06.06.2006 20:54

Joo. Nyt väsyttää ihan törkeesti. tulin just tallilta. olin tallitöissä viimeset 3 päivää eli 7 herätys 8 tallille ja 8-9 aikaa illalla vast himaan.. tänää päästiin vähä aikasemmin ku dösii ei menny enää 6 jälkeen.ridasin toisa päivänä lucen tänää enimmäkseen elvistä ja myös lucee...oltiin laukka kisoja.. tulin hienosti toiseksi ^^ joo oon aika tyytyväinen itseeni, pesin lucen toissa päivänä ja eilen ^^ en jaksanu tänää ku olin ihan poikki jalat ja kädet ei toiminu kunnolla ja oli muutenkin niin kylmä päivä. Uitiin tallilla pari kertaa porealtaassa ulkona ja nyt on flunssa..kurkku kipee ja nuha...kylmä.. voisin lähtee täst nytten laulamaan ku en oo sitäkään tehny ku muutama tuntii sitten viimeks :'( ei oo kerenny.. ja kattoo nytte mitä siit tulee ku on kurkku kipee..

[Ei aihetta]Tiistai 23.05.2006 17:49

Taaskaan ei oo tapahtunu mitää ihmeellistä..Eilen olin illillä yllätys yllätys.. Venähti vähä ja sain kone kiellon.. sen pitäis olla nytte mut luuleks mutsi et mä tottelen?? joo. no tänää Illi herätti 4 aamulla laittamalla viestii..no ei se mtn. Koulussa oli äikän ja fyssan pistari.. saan niist korkeintaan 6. meinasin nukahtaa enkun tunnille.. Lähen koht ostaa uutta rinkkaa.. En jaksais jo oottaa 6 ku illi tuo sen tekemän jonku homman joka kertoo pissiksistä. Se oli tosi hyvä. Ja partsa taas tänää puol 7.. vika kerta.

[Ei aihetta]Perjantai 19.05.2006 23:02

joo tulin just tallilta..menin elviksellä vaikka ketään ei varmaa kiinnosta..nätisti meni vaikka kentän koko otti päähän ku 8 heppaa änkee pikku kentälle... nyt särkee päätä enkä jaksa oottaa et pääsen himaa laittaa kuvii viime tunnista galleriaan tietty xDsitte ottaa päähän ku täl faijan koneel ei toimi mese ja se et illi no jossai ihme jamboree tapaamisessa mielummin mä nyt niillä oisin no, mut aina ei voi voittaa..joo voittamisesta puheen ollen tänää voitettii Etelä-Suomen pesis mestaruus, jota ennen voitettii järvenpään pesis mestaruus..mut en jaksa kirjottaa enempää.. :))
- Vanhemmat »