IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Sarko

Sarko

DI DI DII AIMÖ POLIISKAAR
Lauri Tähkä, minä vihaan sinua. Minä vihaan nahkahousujasi, hihatonta Jussi-paitaasi, oksettavaa välittömyyttäsi sekä kasvohalvausta muistuttavaa ilmettäsi, kun laulat imeliä säkeitä rakkaudesta haltioituneelle yleisölle. Vihaan myös yhtyeesi viulistia, joka ilmeisesti luulee soittavansa kitaraa The Flaming Sideburnsissa, vaikka oikeasti hän kiristelee viuluansa rockbändiksi naamioidussa iskelmäyhtyeessäsi.

Lauri, en kuitenkaan vihaa sinua ihmisenä, vaan viihdyttäjänä sekä muusikkona. Nauttisin luultavasti kanssasi tuopposen missä tahansa kotikaupunkisi Turun kulmakuppilassa ilman epäluuloisuuden häivääkään, mutta olemassaolosi muusikkona saa minut voimaan pahoin. Jokainen kerta kun kuulen radiossa, kahvilassa, kaupassa tai ravintolassa kappaleesi, rukoilen kuolemaa. Rehtiä Pohjalaista rockia! En olisi ikinä arvannut että yksi murresana per kappale sekä modatut Jussi-paidat höystettyinä hajuttomilla ja mauttomilla Soft Rock-hiteillä olisi merkki Pohjalaisuudesta, saatika tulevista Platinalevyistä. En edes lannoittaisi sukutilani peltoja hajotettujen levyjesi rippeillä, koska vaikutus olisi luultavasti sama kuin Roomalaisten Karthagon raunioihin kylvämällä suolalla: sillä maaperällä ei enää mikään kasva.

Lauri, Lauri! Nyt se naama asentoon, julli! Älä masennu, minä en voi muuttaa tilannetta katkeransuloisella vuodatuksellani, kyllä Suomi levyjäsi ostaa! Kun muut vaeltavat keikoillesi onnellisina nauttimaan puolestatoista tunnista eskapismia, minä voin vetäytyä kammiooni kuuntelemaan musiikkia jolla on merkitystä. Ei se ole sinulta pois, saati minulta.

Lauri, minä vain toivon että joku päivä ohittaessasi paikallisen Anttilan levyosaston ja nähdessäsi levyjesi makaavan rintarinnan Beatlesin, Beach Boysin sekä Eppu Normaalin tuotosten kanssa alennuskorissa miettisit hetken. Lauri, milloin sinä teet oman elämäsi Rubber Soulin? Pet Soundsin? Tai edes Maximum Jee & Jeen? Tai oikeastaan, älä mieti. Tämä maa tarvitsee sankareita eikä likaisia pitkätukkia. Lauri, kun seuraavan kerran tartut sponsori-rahoitteiseen elektro-akustiseen kitaraasi, niin vedä hyvin. Näytä niille, Lauri!


(Kirjoittaja tunnustautuu sarkastiseksi paskiaiseksi sekä krooniseksi ivailijaksi. Kaikki oikeudet ristiinnaulitsemiseen pidätetään.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.