IRC-Galleria

Sarko

Sarko

DI DI DII AIMÖ POLIISKAAR

MUOTIBLOGI JATKUULauantai 08.11.2008 22:05

Joo, ei kai siinä mutta vittu keep the spirits attanas, pistän lissää ku käyn ostaan esim. jonku vitun siistin slipoverin jota voin pittää Onnelan Suomirock-puolella ja hävetä verkkokalvoni irti.

Blogaamisiin, Sarkkisen jaebae.

PILIKKIHANSKATLauantai 08.11.2008 22:01

PIPOLauantai 08.11.2008 22:00

MUOTIBLOGILauantai 08.11.2008 21:59

Nää muotiblogit on nykyään aika in nii aattelin ite alakaa pitään samanlaista!

Rakas blogini, kävin tänään Tornion uudessa På Gränsen-ostoskeskuksesta ostamassa vähän vaatteita. Kävin H&M:ssä koska olen köyhä homo, jota ei kiinnosta sweatshop-lasten kärsimykset. Ostin mm. seuraavia itemsejä:

Pipo
Takki
Sukat
Huivi

Tämän kauden pukeutumisessa on vitun pop nimittäin se että vaatteet pittää lämpimänä.

Ignorant fools!Maanantai 03.11.2008 19:18

Oha se jännää että näinä poliittisen korrektiuden kulta-aikoina ei oo meikän profiilikuvasta tullu nillitystä oikeen miltään taholta, hah.

Taukoa.Lauantai 01.11.2008 20:57

Vittu ku ei netti toimi kämpillä niin jää tämä virtuaalikikkelin heiluttelu aika vajaaksi, facebookin tunnaritkin on hukassa saatana.

Dear diary, i am the chosen one.Lauantai 30.08.2008 00:02

Hieno otsikko, eikö vaan? Se on tosin kierrätetty, mutta menkööt tällä kertaa. Joskus elämässä pitää mennä siitä missä aitaa ei ole laisinkaan, eikä aina käyttää niitä tylsiä ja risukkoisia kohtia. Harvat varmaan tietävät mistä puhun, koska en tiedä itsekään mitä vittua tässä sönkötän. Olen aina ollut hyvä jauhamaan paskaa, joten päätin kapitalisoida kykyni teidän iloksenne, toivon että nautitte.

Olen aina vihannut Sedu Koskista sekä hänen omistamiaan ravintoloita. Sedua vihaan lähinnä siitä syystä että hän näyttää siltä kuin muinaiset druidit olisivat mananneet hänet jonain kirottuna talvipäivänseisauksena jostain rienaavasta ulottuvuudesta, jonka geometriaa ei ihmismieli voi käsittää. Luulen myös vahvasti että Lauri Tähkä on ryöminyt tänne juuri samasta madonreiästä. Toiseksi Seduhan on tunnetusti sikakapitalisti, joka on ottanut tehtäväkseen tuhota Suomesta persoonallisen ravintolakulttuurin rakentamalla satoja Onnela Megapoliksia aina Lievestuoretta ja Mänttää myöten. Tosin Suomalainen ravintolamaailma oli ennen Seduakin melko pirun ankeassa jamassa, mutta ei takerruta pikkuseikkoihin ja nyasseihin. Sitkeä tornihuhu myös kertoo että Sedun kuppiloiden työntekijät eivät saa nauttia työaikana työpaikoillaan valmistettavaa kahvia, koska se tulisi Sedun mukaan kalliiksi. Huh.

Mutta itse asiaan, olen itse rikkonut itselleni asettamia dogmia vierailemalla eräässä Sedulassa. Kyllä vain, vuonna 2007 tein visiitin Forssan Nick Havannassa. Oli muuten ankea mesta, sissus. Kallista kaljaa, vähän populaa ja paskaa musaa. Mutta miksikö avaudun tällaista teille, rakkaat diletantit? Koska nyt tuntui siltä että piti päästä jauhamaan paskaa. Ei kai siinä kuin ciccelis coccelis, mitä läksin!