IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Sherly <3Keskiviikko 28.12.2011 20:32

Nyt ette tuomitte angstipennuks tässä! Teoreettista pohdiskelua on tämä! Ja vain yksi pohdiskelu! Niitä on paljon lisääkin! Ja minä tähtään (liian) korkeelle joten ottakaas sekin huomioon!

Tuntuuko teistä koskaan että tää oli tässä jo? Että peli on jo pelattu, kangas on liian tahrittu että siitä enää maalausta aikaiseksi saisi? Tuntuuko ikinä siltä että menneisyys ja sen epäonnistumiset saattaa sittenkin musertaa alleen? Jos se oma aika ja mahdollisuus valita oikea, menestyksen polku meni jo? Ettei voimat ehkä sittenkään riitä?
Mmmmh, en taija olla ihan oma itteni. En tosin tiiä mitä sekään aina tarkottaa.


Epäilen vähän että näitä fiiliksiä aiheuttaa ihan yleinen turhautuminen omaan elämään/sen puutteeseen.
Ensinnäit, tarviin oikeesti jotain ärsykkeitä ja virikkeitä päälle, tarviin pulmia ja mietittävää! Joten miun on ehkä oikeesti harkittava sitä lukioo. Eli lääkistä (lukiossa ei miulle ole muuta järkeä).
Turhauttaa tosiaan a)koulu ja b) TOP-paikka, KAIKELLA RAKKAUDELLA MAAILMASSA NÄÄ ON LUUSERI HOMMIA! Ainaki tuo TOP, niiku tyyppi 'Varasto'-elokuvan trailerissa totes 'TÄn alemmas ei pääsekkään' TRUE DAT!

Ja sitten *sigh* pakko myöntäähän se on, että toki sekin että kaks parasta ystävää molemmat seurustelee oikein suloisen ällöttävästi eiku ällöttävän sulosesti, kyllä sekin vähän vaikuttaa. Ja ei, tottakai oon ilonen heidän puolesta ja älyyhän sitä kuka tahansa ettei meitylille sitten niinkään aikaa riitä mut noh, luulen että tajuutte kyllä mitä tarkotan.
Ääh, en itekään pidä siitä millanen miusto tullu. ....minkäs teet. Ja ihan oikeuttaakseni ton lauseen (tai lopun siitä) heitän nyt kliseitä tähän, mut pelkään pahoin et jonkun pitäs pelastaa miut ja miun usko ihmiskuntaan ja eiköhän me kaikki tiedetä että ei sellasta tapahdu kun saduissa joten; minkäs teet. Oottelen kevättä. Ehkä oon vaan kaamosmasentunu säälittävä reppana, ja kesällä sitten istutaan iltaa ja naureskellaan tällekin merkinnälle. Ehkä.


Käytiinpä muuten sitten uudempi Sherlock Holmes kattomassa ja tota... No yritystä oli joo. Ja håmåstelua. Muttahhhh.... No en ihan heti ole omaan hyllyyn varmaan hankkimassa. Paitsi ehkä håmåstelu arvon takia. Mut siis joo... herra Holmes on kuitenkin minun käsityksen mukaan tyylikäs, Brittiherrasmies, ehkä hieman hullu mut siis... Ekassa leffassa sen sekoilut ja trippailut oli toteutettu aivan tyylikkäästi mutta tää... Sherlystä oli väännetty jotai capt.Jack Sparrowmaista koomista sankaria. Ja entäs se tehosteilla mässäily? PLÄÄ! Ja oli vähän PLÄÄ muutenkin, ähhh en mä ny oikee syty. Paitsi håmåsteluille. Yhyy <3

Sanotaan lopputuomioks nyt vaikka 3/5.
Aika kiltti tuomio....

Mut joo, tälläst mä vaan tänään ja ei, ei mitään hajua miks näin pitkiä merkintöjä nykysin teen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.