IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Sattumus

Sattumus

Päätä ite ;)

Ahihhi.Tiistai 18.12.2007 00:17

Väsäilen kortonkeja - kortteja. Juu, mukavaa on. Mulla on vasta Jennalle ja Laamalle pienet lahjat, kellekkä muulle ostanu mitään vielä, apua. :o Tulee kiirus.

Väsyttää, mut onneks aamulla saa paapia pitkään kun vasta yhteentoista oon kouluun menossa. Hih, oli siitä Emman reissusta jotain hyötyäki. :) Vaikka se setti siellä oliki iha paskaa, mut kyllä sen noiden hihhuleiden kanssa kesti. :)

Jesh, saatiin tehtyä piparkakkutalo ihan itse Pompan kanssa omilla mitoilla! Wuhuuuuu! Eikä edes kiroiltu nii paljon ku viimevuonna ja aikaa meni huomattavasti vähemmän. Vähänkö ollaan hyviä. Täytyy ottaa siitä kuva jossain vaiheessa, saatte ihastella meidän kädenjälkeä. : DDDDDD

Juuh, Tomppa ollu neljä päivää vapaalla, MURRRRRR! Ja huomenna tulee viides ku on puurojuhla. Voi eiiiii. :< Mut kyllä poika on silti hyvin paijattu ku tallilla on käyty.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.