IRC-Galleria

Enää 13 päivääPerjantai 05.12.2008 12:31

Niin se aika vaan juoksee, hyvä jos perässä pysyy. Sain tänään sit soitettua Leville auton paikasta ja muustakin käytännön asioista. Auton saa kuulemma parkkiin sinne kämpän pihalle ja saa vielä lämmitykseen, jos tarvitsee. Hieno homma. Ei onneks tartte täkkiä ottaa mukaan, siel on, samaten astioita ei tartte viedä omia. Onneks. Mut vaatteet ja lakanat, yms totta kai.
Kuulemma työt alkais jo 18.pvä, jolloin vasta lähden, mut se ei haittaa, kun meen kuitenkin 19. pvä sit jo töihin, et siinä se mun tutustumispäivä sit meni, töiden merkeissä. Noo, kyllä siel kerkee kierrellä ihan riittämiin..:D Kuiteskin se puoli vuotta aikaa.. Britit alkaa kuulemma tulemaan jo 14. pvä ja oliko peräti et tulee kymmenkunta lentoa. !! Et ihan kivasti riittää jobia siellä sit.
Tammikuun puolessa välissä kuulemma hilejenee sen verran, et kerkeis pitää pitempiä vapaita, mut sit helmikuulta jatkuu oikeastaan loppuun asti. Et saa nyt nähä miten sieltä tullaan käymään täällä. Heti kun vaan pääsee, koetan päästä.

Eilen kävin katteleen kullan kanssa Madagascar 2:sen ja se OLI LOISTAVA, sai nauraa oikeesti paljon ja muutenkin. Mun mielestä se oli parempi ku ykkönen, mut se on vaan mun mielipide. Parissa kohtaa meinas olla aika surullinen, mut ei pahasti. Mut se pisti mulla ainakin miettimään kaverisuhteita, kun siinä tuli semmosta tekstiä ko. asiasta. Mut en kerro enempää, kun joku varmaan haluaa kattoa sen, eli en pilaa nautintoa..:P Olen ilkeä joillekin, tiedän sen. Mut nyt kävi näin.

Tänään Kisarantaan tanssimaan med Tarja, Taikakuun ja Varjokuvan tahtiin mennään. Olispa vaan yöllä hyvä keli ajella takas. Mut huomenna sit loppu viikonlopuksi Saarijrvelle.. ;)

Nyt Satu kiittää ja kumartaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.