IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

En olekaan kirjoittanut piiiiiitkään aikaan, mutta älkää antako sen haitata. Nyt kirjoitan tyylistäni poikkeavaa juttua, mutta älkää antako senkään haitata.

Asiahan on nyt niin, että olin menossa kesällä Ayabie-nimisen jrock-bändin keikalle. Noh. Siinä kävikin sitten niin, että kotiin päästyäni minun piti ostaa liput kyseiselle keikalle, mutta auta Armias, ne olikin jo loppuunmyyty. Tai no, netissä myytävät liput oli loppuunmyyty, mutta Helsingissä Morticiassa vielä olisi jokunen. Ja nyt, saanen kysyä, millä HELVETILLÄ ihmiset luulevat, että meikä tästä yhtäkkiä hurauttaa Hesaan ostamaan jotain perkeleen keikkalippuja. Ei saatana. Ja sitten ei tietenkään MILLÄÄN voi laittaa nettiin niitä lisää myyntiin. Onneksi olen niinkin tahdikas, että en tässä ala haukkua ketään sen erityisemmin. Sen vain sanon, että hyvin hoidettu juttu.

Kai vaihtoehdot lipun saamiselle olivat seuraavat: 1. Lintsaa koulusta ja osta netistä 2. Mene Mortician-liikkeseen, joka on vain Helsingissä. Jumalauta, on siinä meinaan vaihtoehtoa poikineen.

Nytpä sitä sitten tässä odottelen ystävääni Miiaa, joka vie minut Poriin ryyppäämään. Älkääkä helvetissä tulko minulle asiasta naamailemaan. Kun ensi kesänä olisin yhteen paikkaan halunnut mennä, niin voi saatana kun sekin on ilmeisesti liikaa pyydetty. No, kuolema on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.