IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mulle tuli yhtäkkii ihan kauhee hinku saar valittaa jostakii.. iha mist vaa. xDD

Ni sit mul tuli mieleen nää brändipalvojat, jotka on sitä mieltä, et merkki on kaikki kaikessa. Varsinki (taas kerran) näis jiirupiireis on saanu huomata, ku monet on et "Joo hei LoL, ostaa ny vaatteit jostai Morticiasta tms. ja väittää olevas lolita.." Siis wtf? Kai se ny on ihan yks ja hailee, vaiks ne kledjut hakis kirpputorilta (ite en harrasta kirpputoreja, koska en pysty pitään päälläni vaatteita, jotka on ollu jo jollain toisella yllään ^^;), mut siis kummiski.

Et sun on ihan turha väittää olevas loli, jos et osta aitoo japsibrändii. *IHAN HELVETIN ISO LOL* Tai et jos ostat Bäkstriitilt, ni oot ihan totes massaa. Monien on vähä paha ostaa muualtakaa, ja edelleen, mitä vitun välii, mistä ne kuteet ostaa, jos ne ittee miellyttää?

No sit on tietty näitä tapauksia, et hassaa just koko viikkorahansa Backstreetiin, Morticiaan ja muihin, ku on oltava niin stylee että niin stylee. Mua ainaki aina hirvittää ja vituttaa ne hinnat siinä määrin, et kyl jää ostamati. xD

Mut siis pointtina täs on se, et ku on sellasia saatanan elitistejä, joilla sitä rahaa (lue: vanhempien Visa-kortti) riittää niin ettei paskalle taivu, ja he sit sieltä korkeuksistaan määrittelee, mikä on oikee loli/jiiru/punk/ihan mikä vaan. Tekis niin mieli vähä kouluttaa saunan takana kakspiippunen tyyppien silmien välis, et mitenkäs se asiain laita nyt olikaan..?

Oishan se mustaki kivaa omistaa brändivaatteita, mut ensinnäkin en viitti ulkomailta mitään kauheesti tilailla, ja toisekseen ne hinnat on niin saatanallisia, et ei käy. Esim. lempi lolibrändini on Angelic Pretty, ja rakastan heidän vaatteitaan niiden _ulkonäön_ vuoksi. Jos joku H&M tekis sellasia vaatteita, ni ostasin heti (jos ois siis järkevä hinta), koska meitsiä ei kiinnosta vittujakaan sen vaatteen merkki, vaan se ulkonäkö - ja tietty laatukin. Sit of coors jotku Vuitton, D&G, Gucci yms. ois kans kivoja, mut taas ne hinnat.. et jos halvemmalki saa yhtä tai edes lähes yhtä hienoo, ni ostan kyl sen halvemman.

Ja melkeinpä kaikissa tyyleissä on loppujen lopuksi kyse niin paljo muustaki, ku vaan pelkistä kuteista. Ite tykkään tosi paljo lolitavaatteista, mut se elämäntapaosuus ei mua niinkään kiinnosta. Lolitathan ei mm. sais polttaa, juoda, kiroilla.. Ja harrastan noista kaikkia - kovalla antaumuksella, enkä tod. oo lopettamassa. XD Ehkä mä en sit oo oikeeoppinen lolita, mut sfw? Mä vaan _pukeudun_. Ja sellasiin vaatteisiin, joist pidän. Ei mua kiinnosta, onks se lolitaa vai punkii vai rockii vai pissistyyliä.. Pääasia on, ite tykkään niist kuteist. Älyvapaatahan se ny ois alkaa vaatteita ostaa vaan sen takii, et ne on jotaki tiettyä tyyliä.

No tulipahan taas juttua. Varmaan taas nostatin muutaman sadan ihmisen verenpaineet kattoon ja aiheutin ärsytystä, mut se on aina tällasissa mielipideteksteissä vaarana. Varsinki ku tää on ny viel tällasel puhekielel kirjotettu, ni kai ny moni aattelee, et oon joku epäkypsä ernu, mut antaa aatella. Todellista kypsyyttä osottaa, ku antaa asian olla. ;)

Mutta näin päättyy Sazin Tapaninpäivän journalimerkintä.

Toivottavasti kaikilla oli edes suhtkoht hyvä joulu. ^__^

Cya later! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.