IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

EI NÄIN.Tiistai 06.10.2009 22:19

Eniten mua tässä uudistuksessa vituttaa toi etusivun vittumainen teksti "Sitä saa mitä tilaa", koska meikähän ei ainakaan mitään uudistuksia toivonut eikä tilannut. Eikä mitään uusia ominaisuuksia tarvita, vaan päinvastoin sais joistain vanhoista luopua, esim. sälät...

Tai eiku hei, eipä unohdeta modausta. Mä käsitin, et stylesheettejä joutus hiukan muokkaan, mut prkl tää sivuhan perustuu täysin uudelle pohjalle, joten mikään vanhoista modeista ei voi mitenkään toimia, ja kaiken lisäks joutuu viel tutustuun tähän uuteen stylesheettin ihan alusta alkaen, eli olen taas vasta-alkaja. "KIITÄN." Just ku oli oppinu vanhan tyylin kaikki kommervenkit, ni eiku veretään vaan matto jalakain alta.

Ja tuo yläosa... Hittolainen, voin uskoa, että sen kans saa säätää, ku tottahan menut on ollu pakko latoo oikeen kolmeen kerrokseen niin, että olis mahdolisimman vaikee saar niitä sit siirreltyy ja muuteltuu modeja tehdessään.

Jos nyt joku "uudisraivaaja" tulee tähän merkintään kitisemään, että "On se kumma, ku ensin toivotaan uudistuksia, ja sit ei mikään kelpaa, tee itte parempi", ni kuuleppa, ku meitsihän ei tosiaankaan missään kohtaa ole minkäänlaisia uudistuksia eikä muutoksia halunnut, vaan olen mokomia koko ajan vastustanut. Niin kyllä mulla saakeli soikoon on sillon oikeus olla hieman tuohtunut, ku vallan mainiosti toiminu sivusto muutetaan joksiki perhanan Star Trek -aluksen komentosillan näyttötauluks. Kiitos EI.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.