IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tämän lauantain tulokset ovat seuraavat:Sunnuntai 18.05.2008 02:03

***

YHTEISÖT, FANCLUBIT: "Sadun isä on mun idoli" ( Ei vielä perustettu. :D )

Kuvaus: "Toivottavasti on oikein vittumainen olo." ja/tai "Kyllä mä ny sen tiesin, että mä kusipää olen, mut mistä mun päähäni on kusiaisia tullu?"

+ meitsin setti: "Vittu, meen isä on parempi ku teen isät yhtees! Ne on semmosia homoja, jotka vaan leikkii yhdes suklaajunaa. Ootte ihan vitun luusereita, ja mä ja isä voitetaan teet niin paljon!" *striking pose*

***

"Mitäs sulle?"
"Mitäs tässä.. pari rystystä puuttuu."
"Jaa jaa.. MULLE kuuluu--"

***

"Voisin ottaa kopion tästä KAT-TUN julkasta ja piirtää Jinille kauheen tussarin olalle. Sit Marulle sopis rintaliivit tohon paidan päälle. Palaan Uedaan sit, ku keksin jotakin. Voi ei~ Kokille keksin liikaa.. Ainaki lävistyksiä naama täyteen ja kauhee mohawk päälaelle. Sit-- Joo, taidanki jättää tähän."

"Kamsa oli liian jäätävä."

"Joo, niin oli."

***

"TOKIOn äijä!!"

( Muuten sori hei Laura! Muistin sen äijän nimen väärin. :D Rupesin jälkeenpäin miettiin, et hetkinen.. Okada Junichihan on V6:ssa, ja sekotin sen siks, ku se on näytelly Shon kanssa doramassa nimeltä Kisarazu Cat's Eye, ni yhdistin sen siks heti Arashin kanssa.. (^^;; ) Mut sen TOKIOn äijän nimi on Kokubun Taichi. Se sit taas puolestaan on esiintyny mm. KinKi Kidsin Tsuyoshin kans duona nimeltä Toraji Haiji. =DD )

***

Sit tietty Gの嵐 「G no Arashi」, ja niitten ilmabändi 「 oon _taas_ keksiny uuden sanan.. :D:D 」!! Vittu niitten kaikkien asut oli JÄÄTÄVÄT!! :DDD Sä ja sun komsa Aiban "jätesäkistä" tehdyistä housuista... :D:D:D Ja sit Ohnon asu... sjkdbcsfbvh + vielä Aiban Sugoroku 「 huom. suomeksi tupla-kuusi 」 peli, missä kaikilla 「 tai enimmäkseen ainakin Sholla.. (´▽`) 」 oli hauskaa. (≧∇≦) SE JUNIN __NAAMA__...!!!! :D:D:D:D Kummisetä~~ =DD

Ja Taxi 2 -elokuva, joka sekin oli erittäin laadukas.. :D Konisua!! XDD

Kyllä sitä varmaan kaikkia muitakin juttuja tuli, mutta en nyt tähän hätään muista.. xD

Kun Saz palautti muksut ruotuun...Tiistai 13.05.2008 21:40

Tänään suutahdin viidesluokkalaiselle poikaporukalle, joka on jo jonkin aikaa tahallaan yrittänyt tehdä kiusaa ja ärsyttää minua. Tuolla koululla on leikkipiha, joissa on määrätyt vuorot jokaiselle luokka-asteelle, niin eiköhän vain näitten nuorten herrojen ole pakko mennä väärällä ajalla ja härnätä. Käskin monta kertaa heitä tulemaan alas kiipeilytelineestä, mutta sana ei näyttänyt menevän perille. Niinpä sitten oikein uhkaavalla äänellä huusin, että tämä sai olla viimeinen kerta, kun tekevät tuollaista, ja että on se nyt kumma, kun eivät millään usko. Tämä auttoi, ja pojat läksivät maleksien pois.

Erään opettajan kanssa siinä sitten vielä keskustelimme, kuinka älyttömän ylpeä ja leuhka tämä koko viides luokka oikein onkaan. Heillä on kuulemma ensimmäisestä luokasta lähtien ollut opettajana rehtori, joten he luulevat olevansa jotenkin parempia ja muita ylempänä tämän johdosta. Top tykkänään. Joku muu saattaisi tällaisen käytöksen hyväksyä, mutta en minä. Olenkin joskus sanonut, että kestän melkein kaikenlaiset ihmiset tahansa, esim. itserakkaat, koska heidän juttunsa voi vain kuulla toisesta korvasta ja antaa saman tien naureskellen tulla toisesta ulos. Mutta sitten.. sitten ovat nämä ylimieliset eli kansankielellä juuri leuhkat ihmiset, jotka syystä tai toisesta luulevat olevansa jollakin tavalla muita parempia ja myös käyttäytyvät sen mukaisesti. Sellaiset saavat kyllä minulta heti huutia. Minä olen nimittäin sellainen ihminen, joka palauttaa kyllä haahuilijat ruotuun.

Niinpä menin välitunnin päätyttyä tavalliseen tapaan opettajanhuoneeseen, ja siellä heti rehtorin bongattuani sanoin: "Noille sun luokkalaisilles kannattais varmaan vielä vähän selventää noita leikkipihavuoroja, nimittäin ne on tulleet väärällä ajalla ja ihan tahallaan mua ärsyttääkseen sinne."

Jälkeenpäin huomasin, että oho, tuli oikein osoitettua ja alleviivattua, että kyse oli juuri rehtorin omista oppilaista.. :D:D Rivien välistä siis: "Kannattais vähä miettiä mimmosta kuria sä oikein pidät niille luokkas muksuille, et ei niillä kyllä mitään erivapauksia ole."

Parasta oli se, että se opettaja, kenen kanssa olin välitunnilla näistä kyseisistä oppilaista puhunut, oli siis myös täysin sitä mieltä, että ne lapset luulevat olevansa jotenkin muitten yläpuolella, ja että hänestä on hienoa, että olen samaa mieltä, ja vielä että hän on ollut sitä mieltä jo vuosikausia, mutta nyt oli hienoa, kun joku uskalsi sanoa sen ääneen. =DD

Siinäs näitte - siellä missä on Saz, on turha luulla itsestään liikoja, koska sellaiset turhat luulot karsitaan heti ensi alkuunsa pois. Olen minä vaan aika mamma. XD
Huomenna menen töistä kolmas-neljäsluokkalaisten kanssa luokkaretkelle Pomarkun Isonevalle ja sieltä Niinisalon varuskuntaan. Kuulostaa iiiiihanalta... (-___-;; )

Kauheeta.. rämmin siellä suolla ja ennen kuin huomaankaan, joku lapsista on vajonnut suonsilmäkkeeseen.. Vaikka toisaalta, joittenkin kohdalla en panisi pahakseni.. *saatananaurua* XDD Siinäkin porukassa on nimittäin sellaisia tapauksia, joille tekisi ihan hyvää maanpinnalle palauttaminen - kirjaimellisesti. xD Noh, saa nähdä, mitä huomenna seuraa. (●´I`●)

Babble-ramble... bubble? {*≧∀≦}Sunnuntai 11.05.2008 22:04

うわ。。I would like to write about so many things.. I have this whoot!-feeling all the time. (≧∇≦)

I have noticed something quite interesting. Looking back my diary entries here in Galleria they've changed radically. It just might have something to do with my great interest in Japan, but my entries have changed into Japanese style. (・∀・)

And I'm not talking about only the way how I occasionally write in Japanese 「kana & kanji」, but also the whole concept of how I write has changed! My sentences seem to have similarity with the ones I've read written by native Japanese people. 怖いね? (^■^*)

And the use of emoticons.. My God, it's unbelievable. (´∀`) Don't get me wrong. Since the day I discovered emoticons, I've used them like hell. xD You could say I put one after every other sentence and it wouldn't be a lie. Actually, many times I put a smiley after _every_ sentence. (●>ω<●) But after I got into Japan, I've used even more and more emoticons and not just the typical Western ones, but Japanese..

OK. That's about that. Like I said in the beginning, there are sooo many things I would like talk 「and mainly flail =DD」 about, but I don't really have the energy to write much right now.. (^^*)

But. I read something interesting from a Japanese blog today: ELLEGARDEN 「picture」 is going to stop their activities this September. I have never liked them, so it doesn't really concern me, but I just thought I'd share this information if there are readers who like the band. (*´∀`)

So, just out of curiosity I went to their official page, and it was stated there by the band's leader, Ubukata Shinichi, that their last performance will be on September. When I read what he had written, it was the same old story about the member's musical disagreements and such. No originality. ▼ω▼

Well.. even if I don't care about them, I still always find it sad to see bands disbanding. And hey, you got to give it to them: they were active for ten years, and that's quite good in this hectic modern world where everything comes and goes like a flashing. (´ェ`*)

This morning:Lauantai 10.05.2008 11:31

Mis mun kännykkä on?
Kävinks mä suihkussa?
Missä pullopussi on?

TARSAN!!!
Ja jos jollekin jäi vielä epäselväksi, että mitä viddua tuokin oikein tarkoittaa, niin.. siinähän ovat tämän aamun kolme ensimmäistä kysymystä, ja sitten pistin television päälle.. Siel tulee meinaan Tarzan-lastenohjelma, ja ne lausuu sen "Tarsan". Kauheeta..!!! =DDDD

No kännykkäki sit löyty, oli takin taskussa. Pullopussiki löyty, mutta suihkussa käynnin arvoitus on vielä ratkaisematta.. :D:D
Alle 5: Elämäsi on todella huono ja epäoikeuden mukainen! Tee asialle jotain!
Yli 10: Elämäsi ei ole edes kohtalainen.
Yli 15: Elämäsi voisi olla parempikin.
Yli 20: Arvosanat voisivat olla 8
Yli 25: Elämäsi on melkein loistava!
Yli 30: Enää pikku pinnistys niin elämäsi on täydellistä

~~Miten elämäsi voi?~~

[ ] Sinulla on tyttöystävä/poikaystävä
[ ] Olet rakastunut/ihastunut
[x] Sinulla on oma huone
[x] Omistan kännykän
[x] Omistan iPodin/mp3
[x] Vanhempasi ovat edelleen naimisissa
[x] Sinulla on enemmän kuin 1 paras ystävä (No joo.. mut se yks on oikein parasparasparas ystävä. ;3)
[ ] Teillä on takapihalla uima-allas/poreamme/tramboliini
Y H T: 5

[x] Pukeudut niin kuin haluat
[ ] Hengaat kavereidesi kanssa enemmän kuin kerran viikossa
[x] Sinulla on omassa huoneessasi tietokone/läppäri
[ ] Sinua ei ole koskaan hakattu/lyöty
[x] Et koskaan itke useammin kuin 2 kertaa kuukaudessa
[x] Saat kuunnella musiikkia mistä pidät
[x] Huoneesi on tarpeeksi iso sinulle
Y H T: 5

[x] Sinulla on kuvia Irc-Galleriassa
[ ] Sinulla on enemmän kuin 50 kaveria Irc-Galleriassa
[x] Vanhempasi antavat sinulle luvan pitää Galleriaprofiilia
[ ] Keräilet kaikkea normaalia
[x] Odotat innolla että menet kouluun/töihin
[x] Et toivo että olisit joku muu
[x] Harrastat jotain/Urheilet
[x] Teet jotain koulun jälkeen
Y H T: 6

[x] Omistat auton
[x] Et yleensä riitele äitisi kanssa (En enää näinä päivinä. =D)
[ ] Olet tyytyväinen ulkonäköösi (HAHAHA! Viikon Vitsi..)
[ ] Sinulla ei ole huonoja koenumeroita koulussa
[x] Sinulla on ystäviä
Y H T: 3

[x] Tiedät mitä maailmassa tapahtuu
[x] Välität monesta ihmisestä
[x] Osaat puhua enemmän kuin yhtä kieltä/opiskelet
[x] Omistat lemmikin
[x] Muistat ulkoa ainakin viiden biisin sanat
[x] Sinulla ei ole vihollisia
[x] Olet ehdottomasti hyvä ihminen (Ainaki useimmiten. xD)
Y H T: 7

Tulos: 26, eli:

Yli 25: Elämäsi on melkein loistava!

Jeij~~ no toisaalta kun aattelee, niin ei mulla ny mitenkään kovin huonostikaan mene. Mulla on kavereita ja ystäviä, töitä ja kummiski riittävästi rahaa (vaiks sitä joskus lisää kaivattaski.. xP), ihan tosissaan maailman parhaat vanhemmat ja niitten luona turvapaikka, mahtava mamma (rimmaa hyvin xD), ihana asunto, saan tehdä mitä haluun, en melkein koskaan aattele mitään ikäviä, nauran _joka ikinen päivä_ ja kaikkea mahdollista.

Ehkä joku toinen kerta kerron salaisuuteni hyvään elämääni. ;3 Nyt meen nukkumaan, että jaksan huomenna partyy. ;DD
Äidin tyttö

( ) ensimmäinen sanani oli äiti
(/) saan suurimman osan rahoistani äidiltä (No en ny sentään ihan kaikkia.. xD)
( ) olen äitini näköinen
( ) arvostan kaikista maailman ihmisistä eniten äitiäni (jhbvcbdsvh KYLLÄÄÄÄÄÄ!!! HAHAHAHA!! NYT!! Kaikki, jotka mut tuntee, tajuu kyllä nauraa tähän kohtaan aika vitusti... :D:D:D)
(x) riitelemme äidin kanssa harvemmin kuin kerran viikossa (Nii.. _nykyään_. :D:D)
( ) olen joskus haaveillut olevani samanlainen kuin äitini (HAHAHAHAHAHAHAHA!!! TÄMÄKIN!! "Musta ei ikinä tuu sellasta ku äiti." :D:D:D:D:D:D)
( ) en pärjäisi ilman äitiäni (Taitas nyt kyllä olla päinvastoin.. :D)
(x) minulla on maailman paras äiti (Mut se ei silti tarkota sitä, etteikö äitini ois silti musta just ihanin. ^__^)
( ) äiti on kivempi kuin isä (Daadaadaa... jumalauta. :D)
( ) olen sanonut viimeisen kuukauden aikana rakastavani äitiä

total: 2½

Isin tyttö

( ) ensimmäinen sanani oli isä (Itse asiassa mun eka sana oli yhden enkunkielisen biisin nimi - for real. Mä en vaan ikinä muista, mikä se oli. =D)
(/) isälläni on hieno auto (Just osti jonku sinisen Toyotan itelleen. ^^)
(/) haluaisin isäni kaltaisen miehen itselleni (No joo, vähä sellasen, ku isä nykyään. ^___^)
( ) isälläni on hyvä maku (KYLLÄ!! not.. :D:D)
(xxxxxxxxxxxxxxx) minulla on maailman paras isä (Mitä? No laitan mä silti vastaukseen ihan vaan yhden äksän arvosta.. :D)
(x) olen viimeisen viikon aikana halannut isää
(x) pappa betalar
(/) isäni on komea (Krehm.. no joo.. xD)
(x) vietän mielelläni aikaa isän kanssa
(x) en häpeä isääni

total: 6½

Paha tyttö

(x) poltan
(x) juon
( ) olen seurustellut yli 10 miehen kanssa vakavasti
( ) varastan
( ) minulla on rikosrekisteri
( ) voisin tappaa jonkun
( ) pidän vankiloista
(x) olen lyönyt jotain ihmistä
( ) minua pelätään kaduilla
(x) pidän itseäni pahana

total: 4

Koulutyttö

( ) teen aina läksyni
( ) koulussa on ihanaa
( ) tykkään opiskella
(/) pidän koulutavaroistani huolta
(/) parhaat kaverini ovat samassa koulussa kuin minä (They used to be. ;___;)
( ) opettajat ovat ihania
( ) rakastan kokeita
(/) olen hyvä koulussa
( ) aion kirjoittaa 6 ällää
( ) isona minusta tulee opettaja koska rakastan koulua (Opettaja kyllä, mutta ei tosta syystä. :D)

total: 1½

Fame -tyttö

( ) kaikki tuntevat minut
( ) ja minä tunnen kaikki
( ) olen suosittu
( ) muut kehuvat minua
( ) olen ollut tv:ssä
(x) olen ollut lehdessä
(/) isona minusta tulee julkkis (Keep on dreaming.. xD)
(/) rakastan esilläolemista
(/) minusta pidetään
( ) olen fame

total: 2½

Heppatyttö

( ) minulla on oma hevonen
( ) osaan hoitaa hevosia
( ) harrastan ratsastusta
( ) tiedän kuka on Vokker (Joo kylhän mää Vokkerin kaa oon monet kerrat ryypiskelly.. :D:D)
( ) kotonani on oma talli
( ) rakastan hevosia
( ) hevoset eivät haise ("EIVÄTPÄ")
( ) katson raveja
( ) haluan hevoshoitajaksi
( ) tunnen lähes kaikki hevosrodut

total: 0

Tavistyttö

(x) viihdyn kotona
( ) käytän normaaleja vaatteita (En juuri sanoisi.. :D)
( ) en tahdo erityisemmin erottua muista
( ) kuulun yleensä enemmistöön (En tod! Jos mä jotaki oon aina ollu, ni vastarannankiiski. XP)
( ) pidän itseäni suht. normaalina (KAUKANA SIITÄ!)
( ) olen keskiverto lähes kaikessa
( ) tahdon olla tavallinen
( ) erilaisuus on suorastaan rikos
( ) vieroksun eriskummallisia asioita
( ) minua ei koskaan tuijoteta (HAHAHA! Vain _aina_ - vaikka oisin ihan ns. tavallisissaki vaatteissa. Ilmeisesti mun tavallinen poikkeaa muusta tavallisesta.. :D)

total: 1

Poikatyttö

( ) suurin osa kavereistani on poikia
(x) rakastan autoja
( ) vihaan korkkareita
( ) tykkään enemmän tytöistä kuin pojista
( ) katson formulaa
( ) minulla on lyhyet hiukset
( ) viihdyn poikien vaatteissa
( ) minulla on mopo
( ) rakastan olutta (HYISS~~!)
( ) harrastan jotain miesvoittoista lajia

total: 1

Barbietyttö

(x) käytän vaaleanpunaisia vaatteita (Lempivärini, mistäs arvasitte. =D)
(x) minulla on vaaleahkot hiukset
( ) ja siniset silmät
( ) minulla on oma ken
( ) olen kaunis
( ) ..ja hieman tyhmäkin
( ) olen missinmitoissa
(x) rakastan romantiikkaa
(x) olen prinsessamainen
(x) barbeilen (No hei. Ehkä se kertoo jotain, ku kerran lukios kuulin joittenki puhuvan musta: "Täällä on näköjäs joku barbieki." ::DD)

total: 5

Diivatyttö

( ) vihaan muita naisia
( ) tiedän olevani diiva
( ) diivoudessa ei ole mitään pahaa
( ) täytyy olla diiva että selviää
( ) ajattelen vain omaa napaani
( ) saan kenet haluan
(xxx) raha on kaikki kaikessa (Älkääkä edes yrittäkö tekopyheillä "raha ei ole tärkeää" ja enkelin kehä loistaa pään päällä - hiiltyneenä, koska valehtelit. -__-)
( ) olen maailman napa
( ) minua on kutsuttu diivaksi
( ) ..ja oikeastaan lempinimeni juontaa juurensa siitä

total: 1

***

Ja tulos.. Isin tyttö! What a surprise. :D:D:D Barbietyttö pääsi kyllä aika lähelle ja kolmanneks tuli paha tyttö.. Aika pakkaus siis. XD

Mut kyl mä kaiken muun yli olen se isin pikkutyttö. (^______^) Rakastan isää ihan älyttömästi, ja kuolen, jos se kuolee. (X___X) Töissäki mun vanhempi työkaveri sano: "Mut kyllä susta huomaa, että oot isäs plikka." Jep - kylä jämpti o näin! ❤

Isä: you're the Best!! ❤❤❤Tiistai 06.05.2008 00:25

Hei jee~~

Isä soitti vähän aikaa sitten, ja siinä kaikenlaista rupattelimme.. Sitten.. pasteen tähän keskustelumme yhden osan:

***

Minä: Tiäks ku, mua harmittaa semmonenki pikkujuttu, et ku mun etuhiukset oli kasvanu niin pitkikis, ni sit eilen leikkasin niitä itte, mut nyt ne on ihan kamalat. (>.<) Ja pitäs päästä kampaajalle, mut ei mul oo semmosiin varaa.

Isä: Mitä sellanen sit maksaa?

Minä: No se on mulla yleensä ollu 45€, ku oon tos vakiopaikas käyny.

Isä: Noo, mä annan sulle 50€, että pääset parturiin.

***

Siis.. HAHAHAHAHAHA!!! XDDDD Hiukan parasta juttua. :D:D:D:D

Olen nyt sitten miettinyt, millaiset hiukset haluaisin, ja harmittaa erityisesti se, kun nyt tuosta etutukasta ei saa kaikkea mahdollista, kun menin sitä itse kynimään. (>_____<) Kerran elämässä olen ennen leikannut itse (olin silloin ala-asteella), ja silloinkin tulos oli _järkyttävä_. Menimme heti samana iltana kampaajalle (päästiin, kun on suhteita 8D), kun juuri _isän_ mielestä en minä nyt sen näköisenä voinut kouluun mennä. xD

Aawws~~ ihanaa huomata, että isä välittää hiuksistani niin paljon. XDD

//EDIT

Hii~~! Löysinpäs inspiraation etuhiuksiini -> KUVA

ProblemosSunnuntai 04.05.2008 17:18

Hei ei~~ mul on jo ihan kauhee juurikasvu, vaikkei siitä ny mun mielestä niin hirveen kauaa oo, ku viimeks kävin kampaajalla. (>__<)

Sit ku en oikein tiä, ku toisaalta tykkään tästä hiuslookista tosi paljon, mut toisaalta haluisin taas koklata jotain uutta.. Tällein kesän kynnyksellä mulle muutenki iskee aina hinku värjätä vaaleemmaks. =D

Mitään shokkivärejä en haluu, ku ne haalistuu viikos, enkä viitti ol joka viikko värjäilees..

Viime kesänä mul oli irokui.n Natsukin tyyliset hiukset, ja niistä pidin kyl, mut ku sitä on jo kokeiltu, ni ei ny samaa viittis.. xP

Mut oikeesti tää look, mikä mul nyt on, sopii mul tosi hyvin, ja tyksin tästä ihan älysti, mutku jotain freshiä ois taas kiva saada... Ääh. Inhottavaa. >P
Mä en oo koskaan kommannu Päivän Kuvaan - en haluu, et miljoona ihmistä näkee mun kommentin, ja voi sitä kautta tulla kyttään mun kuvia: oon sen verran ujo. =D

Mut muitten laittamia kommentteja on ain iha vidun hauska lukee. xD

Esim. tänään:

03.05.08 20:20 <Witchhunter> Siis mitä??? Montako napaa voi yhteen mahaan mahtua?

03.05.08 20:44 <-säNpylä-> hyi v*ttu.. ei kellää oo tollasta

03.05.08 20:45 <lazer-t> HYJ HELEVETTI YRJÖ->

Oikeesti! :D:D Kauhee joku paksuna olevan muijan maha - minäkin "laittaisin" jättimahastani tänne kuvia. (><)

Ja tietenkään ei sovi unohtaa legendaarisinta:

Päivän Kuvana joku helvetin ruman rääkyvän vauvan kuva (kuulemma just heränny päiväunilta), ni joku oli kommannu lyhyesti ja ytimekkäästi "Lihamyllyyn." :D:D:D:D:D:D:D:D PARAS! =DDD

No hei. Jos näyttää siltä, ku herää, ni sit ei tarttis herätä lainkaan, vaan sais muksu nukkuu ikiunta. :D:D

***

Sit hei ihan toisenlainseen asiaan!

Tänään tuli uutisis, et nyt ruuan hinta on noussu niin paljon, et muutaman kuukauden sisällä miljoonia ihmisiä tulee kuoleen, jos mitään ei tehdä. Arvatkaapa, mikä oli mun eka kommentti? Se tuli niinku tykin suusta tai apteekin hyllyltä. Lausuin vaan ajatukseni ääneen: "HYVÄ!" :D:D:D:D:D:D:D Tämäkin erittäin lyhyttä ja ytimekästä - ja mikä parasta: niin mua. :D:D:D:D

Joku: "Miljoonia ihmisiä voi kuolla!"

Minä: "HYVÄ!"

=DDDDD

Tää maapallo on ihan vitun ylikansotettu, ja me ihmiset ei saada mitään muuta ku pahaa ja paskaa aikaan, joten ei paljo paina, jos muutama miltsi heittää veivit. Sit nyt kaikki ihmisoikeusaktivistit ym. lällyt tulee kritisoimaan (lue: kitisemään), kuinka julma oon, ja et "mieti, jos se olisit sinä tai joku sun lähipiiristä." Mutta kun asia on niin, että se en ole minä, eikä kukaan mun lähipiiristä, joten: EI KIINNOSTA.

Tää ruokapula juttu koskee kuulemma Etelä-Amerikkaa, Kaakkois-Aasiaa ja Afrikkaa, eikä mulla oo siellä ketään tuttuja tai läheisiä, joten jos joku randomi punanahka, neekeri tai vinosilmä kuolla kupsahtaa, ni se ei millään tasolla eikä tavalla liikuta mua. Onhan se joo ikävää niille sen läheisille, mut en kuulu niihin, joten..

Mun täti kuoli tos pari vuotta sitten, ja äiti otti sen aika raskaasti, ku se oli sen sisko, mut mua ei liikuttanu pätkääkään. Ja nyt on kyse sentään mun sukulaisesta. Olin nähny sen ehkä kerran elämäs, enkä muutenkaan sitä pahemmin tuntenu, joten mitä mä semmosesta välitän? Sit ois ollu eri asia, jos se ois esim. aina lähettäny mulle rahaa, ni sit ois yks rahanlähde tyrehtyny.. Ja _nyt_ kaikki tätä lukevat vasta järkyttyneitä onki, et oon joku tunnevammanen ja julma yksilö, jossa ei oo inhimillisyyden häivääkään - wrong, en vaan jaksa huolehtia sellasista asioista, jotka ei mua koske, ja vaikka koskiski, ni niissäki on ne asiat, jotka on todellisia huolenaiheita, toiset faktoja, jotka vaan on otettava sellasenaan, unohdettava tai painettava villasella.

Tästä aiheesta sais tosi hyvän ja asiallisen esseen, mut en jaksa ny alkaa kirjottaa semmosta, joten tässä oli ny vaan jotain tämmöstä puhekielistä pikashittii.

Pöllin~~ (^^;;)Lauantai 03.05.2008 15:56

Jos saat 12 tai enemmän, olet häirikköoppilas.

[x] Olen saanut jälki-istuntoa
[x] Olen näyttänyt opettajalle keskaria kun hän ei ole katsonut
[x] Olen syönyt purkkaa tunnilla
[x] Myöhästynyt enemmän kuin 10 kertaa (Yläaste.. daadaadaa.. 8D)
[x] Olen jättänyt läksyt tekemättä enemmän kuin 5 kertaa (LoL.. lukiossaki _aina_ tein enkun läksyt ja sillee.. :D)
[x] Olen lintsannut koulusta (HAHAHAHA! En _koskaan_! Vain muutamia satoja tunteja.. XDD)
[ ] Vanhempani ovat hakeneet minut koulusta (No joo, mut se oli kyl eri syystä, ku mitä tässä haetaan, joten siks jätän tyhjäks. xD)
[x] Olen tekstannut ihmisille tunnilla
[ ] En ole tehnyt määrättyjä tehtäviä
[x] Olen heitellyt tavaroita luokassa
[x] Olen nauranut opettajalle
[x] Olen kuunnellut soitinta tunnilla
[ ] Olen lyönyt opettajaa kirjalla
[ ] Minut on heitetty luokasta ulos
[x] Olen unohtanut koulutavarani kotiin
[ ] En ole mennyt jälki-istuntoon
[x] Kiroillut tunnilla
[x] Nukkunut tunnilla
[x] Syönyt tai juonut tunnilla
[x] Poistunut luvatta koulualueelta
[ ] Lähtenyt kesken tunnin pois (Yläasteel kyl muutaman kerran teki mieli.. mut olin niin kiltti oppilas. xD)
[x] Olen lukenut opettajan päiväkirjaa
[x] Olen kertonut tai minulle on kerrottu kokeiden vastauksia
[x] Olen häirinnyt tunnilla
[x] Hallussa pitänyt tai käyttänyt koulussa kiellettyjä aineita.

Miks tässä ei ollu vaihtoehtoa "Olen uhkaillut opettajaa"? XDD Se olis nimittäin päteny muhun. :D:D:D

Enigeis, yht. 19, joten eiköhän sekin riitä.. :D:D This is a Shock! =DD