IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

I can feel money on me...Keskiviikko 23.07.2008 20:14

Yes.. just as the title says. xD

Olen tottunut siihen, että perheemme on köyhä, enkä ole koskaan saanut kaikkea mahdollista, mutta onneksi olen tottunut vähään. Nyt taloudellisen tilanteemme vuosien jälkeen kohennuttua, olen viimenkin päässyt törsäilevään elämänmakuun.. =DD No ok, en nyt sentään ihan täysin, koska ei sitä rahaa edelleenkään puissa kasva, ja pihiys on pumpattuna vereeni ja printattuna ihooni, mutta erityisesti tämä kuu on ollut aika jumalatonta kulutusjuhlaa. =PPP

Ensin kiikutin Hesaan n. 135€, sitten meni Joensuuhun varmaankin jotakin 100€ (en enää edes halunnut tehdä tiliä kaikesta siitä, mitä ostin.. xD) ja tänään oli pakko päättää shoppailuputki Porissa kenkäparilla ja parilla topilla. NOW YOU CAN SHOOT ME. (^^;;; )

Sitten ajattelin vielä tänään huutaa D&G Dolce&Gabbanan (huomaattehan, että Dolce&Gabbana ja D&G Dolce&Gabbana ovat eri asia) t-paidan, koska.. SE ON NIIN HIENO JA SE ON D&G, JOSSA KYSEINEN LOGO NÄKYY KUNNOLLA JA SE KIRKUU "I AM RICH" JA.. JA..!!! Oh, you didn't shoot me already? Well, now's your chance again. (^^;;;;;;; )

Kun on Chanelin yölasit ja Vuittonin laukku, niin ne tarvitsevat seurakseen D&G:n paidan, don't you think? (*´ー`)

Ja minulla ei ole aavistustakaan, mitä laittaisin päälleni ensi viikonlopun risteilylle.. No niinpä! Olen koko ajan menossa.. Samana viikonloppuna olisi ollut AnimeConkin, ja sinne olisi ollut ihan kiva mennä - siis Tampereelle shoppailemaan, ja siinä sivussa käydä zekkaamassa 'Conin naurettavat ja säälittävät cossausyritykset.. Lapset, lakana ei tee kummitusta, kuten ei peruukki tee kaljusta hiukset omistavaa. =/ ( I pwn that smiley to Lazzi-chan - always. ;33 )

Enonreissu meni muuten mahtavasti, ja vielä kerran kiitokset raggaalle aviomiehelleni ihanasta seurasta, lub ya~! (○゚ε^○) Harmi kun ei päästy perinteiselle metsäretkelle, mutta onneksi sää sentään suosi sen verran, että päästiin pulikoimaan ja Mustavaaralla patikoimaan. Let's see what next year brings with it~~ 米^−^米

Ohessa kuva my self-claimed autostani, eli siis Toyota Celica Carlos Sainz GT4 Turbo - Joensuussa nähty ihanuus, kuka omistaakaan, otathan yhteyttä minuun, niin mennään ajelulle.. XDD Helvetillinen bensasyöppöhän tuollainen on, mutta niin pirun hieno. Noo.. jos ennen lottovoittoa tähtäisi Mazdan 323 GT-X malliin.. (^^;; )

Ja vielä lisäksi kuva pienestä osasta siitä kaikesta, mitä olen tässä kuussa shoppailureissuillani ostanut. (★ ̄∀ ̄★)
Whii~! Tulin nyt pariksi päiväksi kotiin, ennen kuin lähdemme matkalle Itä-Suomeen - oli pakko päästä sitä ennen koneelle. (^^;; )

Paiskin eilen "vapauteni" eteen oikein kunnolla töitä! Heti aamulla herättyäni söin vain pikaisen aamiaisen ja lähdin sitten heti ulos hommiin. Sisällä kävin vain päivällä syömässä ja kerran sen jälkeen jäätelötauolla. Ei siis pahemmin tullut lepäiltyä. Kerin kaksi pässiämme, Kasper ja Valtteri tai Kaoru ja Toshiya.. xD, sitten menin maalaamaan ripoja mummulan taloa varten ja lopuksi pesin vielä automme. Ja kävin minä siinä jossain välissä hakemassa aiemmin pesemäni matotkin rannasta.. (^^;; )

Nyt voi sitten hyvällä mielellä hörppiä tässä teetä ja kirjoitella päiväkirjaan. (○^ω^○)

Minulla _oli_ muistaakseni jotakin asiaakin, mutta en minä sitä nyt tietenkään enää muista.. Kattellaan! (≧∇≦)

Nothing important...Lauantai 12.07.2008 22:13

Ei minulla mitenkään tärkeää asiaa ollut.. mutta kai minullekin nyt kerran elämässä suodaan tällainen turha muutaman sanan päiväkirjamerkintä?

Halusin vain ilmoittaa siitä, miten päivitin IhQ-boxini tappavaksi. ( ̄▽ ̄)

En pysty itse enää selaamaan alas asti, kun tulee sellaisia murhakuvia.. XDD

Että CHECK IT OUT, YO! Niin kuin 田口 「Taguchi」 sanoisi.. ;33

Nyyh Niisk. (ToT)Lauantai 12.07.2008 15:29

*angst*

Meen mummulan netti ei toimi. Eilinen ukkonen lamautti sen jotenkin.

Sen takia en päässy ajoissa Huuto.nettiin ostaan sellasta hienoo toppia, jonka halusin.

Jouduin ajaan 30km mummulasta tänne kotiin Norkkuun ihan vaan siks, et pääsisin nettiin.

Ja sit joudun meneen takas mummulaan, ku siel on töitä.

Eikä nettiä.

Delaan.

Oisin todella halunnu sen topin.

Elämä murjoo.

*end of angst*

XDD

No joo. Mutta kaikki yllä oleva on totta - mummulassa ei tosiaan netti pelitä eilisen ukkosen johdosta, ja siksi en saanut hienoa toppia Huuto.netistä. Hieman ottaa aivoon. (>___<)

Ja tämähän siis tarkoittaa myös sitä, että en pääse nyt nettiin/meseen yms. kovinkaan usein, koska minun on vietettävä aikaani mummulassa ainakin jonkin aikaa, kun on hommia.. (>___>)+ Tein pientä siivousta musiikkiyhteisöissä.. Pidän kyllä edelleen monista niistä bändeistä, joiden yhteisöistä olen eronnut, mutta en vain ole aikoihin niitä kuunnellut, joten karsin yhteisöjä pois, jotta sitten tarpeen tullen voi liittyä uusiin, ajankohtaisempiin communiteihin. (^.^)

++ Olen tällä viikolla luukuttanut 関ジャニ∞:a oikein kunnolla.. (^^*) 「浪花いろは節」、「All of me for you」、「ミセテクレ」、「関風ファイティング」、「ワッハッハー」と横山裕さんの「WONDER BOY」はあたしの絶対本命です!!\(○^ω^○)/ Eli.. sama suomeksi: ehdottomia suosikkejani Kanjani8:lta ovat "Naniwa Iroha Bushi", "All of me for you", "Misetekure", "Kanfuu FIGHTING", "WAHHAHHAA" ja Yokoyama Yu:n soolobiisi "WONDER BOY". (^_____^)v

「YOKO!! *insert here incoherent flailing* In the PICCU! -->」 (^^;;; )
エープ。。!

I haven't updated in _ages_! I'm such a lazyass biaché.. XP

Anyways, it means that this time there will be lots and lots of text for you to read - and for me to write.. This entry will contain random Japanese, English and Finnish. Why? Because I can! (≧∇≦)

***

Ensinnäkin.. kerron hieman Helsingin-matkastamme with Lazzi & co.

Kerrankin saimme Lazzin kanssa shopata ihan rauhassa koko päivän sydämemme kyllyydestä - ja sen sitten todellakin teimmekin, minä olletenkin.. (^^;; ) Rahaa paloi ihan kiitettävästi, mutta ajattelin, että ei sinne Hesaan nyt ihan joka päivä pääse, joten pistetään nyt kerrankin oikein kunnolla ranttaliksi. o(≧∇≦o)

Ostin kolme sormusta, muita koruja, minikruunun 「olen halunnut sellaista vuodesta nakki ja makkara!」, kengät, vaatteita.. ja varmaankin jotakin muutakin, mitä en juuri nyt muista.. (^^;; ) Ai niin! Ainakin yölasit kuuluvat tuohon listaan mukaan.. =DD Helsinki ja varsinkin sen erityisliikkeet ovat vaarallisia. (^■^*)

Tällä kertaa en kuitenkaan ostanut mitään esim. Backstreetistä, ja syykin löytyy. En enää niinkään välitä jrock-tyylisestä pukeutumisesta.. Mikä on sinänsä valitettavaa, koska minulla sen tyylin kledjuja ihan mukavasti sattuu olemaan, joten olenkin päättänyt ainakin jotakin pistää myyntiin Huuto.nettiin.. Dekoraan liittyvää esineistöä yms. minulla myös on _aivan liikaa_, eikä sekään tyyli enää niin paljon kolahda.. Sama juttu on käynyt lolitatyylien kohdalla. Mutta joistakin vaatteista, kengistä ja koruista en siitä huolimatta aivan lähiaikoina luovu! (●>ω<●)

Syytän tyylimuutoksesta enimmäkseen viime syksynä saamaani työpaikkaa Kankaan koululta kouluavustajana - silloin oli pakko nimittäin hylätä japsityylit, ja pukeutua aikuismaisesti. Osatekijänä on myöskin nykyinen rankka jpopmusiikin kulutukseni - erityisesti ジャニーズ on sekoittanut minut.. 米^−^米 Ja sitä kautta sitten vanha rakkauteni GYARU-tyylejä kohtaan palasi..

Joskushan olin kovinkin kiinnostunut manbasta ja gangurosta, mutta nykyään ne ovat minulle liian raisuja. Ihan "tavallinen" gyaru, ganjiro, himegyaru ja onee gyaru ovat ne minun juttuni. (^___^) あつ。。 Tunnen itseni niin vanhaksi.. xP

Kävin tässä eilen kuolaamassa Shibuya109:n sivuilla galkamaa.. KUOLIN!! Totally. I mean it. Minun on PAKKO, P-A-K-K-O, päästä sinne kiertämään! Tai jos jollakin asuu kaveri Japanissa, niin voisiko pyytää tätä käymään katsomassa tiettyjä juttuja sieltä minulle..? (★ ̄∀ ̄★)

***

Se siitä - tällä erää. (;≧∇≦) =3 ホッ

Seuraavaksi.. Pari hieman myöhästynyttä syntymäpäiväonnittelua.

Nimittäin, July 4th is not only USA's independence day, but also the birthday of a two ジャニーズ boys. ;3

First:

お誕生日おめでとうございました、NEWSの増田貴久さん!あなたは22さいです。これからも頑張ってください。σ(゚ー^*)

Eli, NEWS:in Masuda Takahisa täytti 4. heinäkuuta 22-vuotta. Eipä uskoisi sillä babyfacellä, että herra on meikäläistä kaksi vuotta vanhempi.. ヽ(*’-^*)。 Tiesittekö muuten, että ennen kuin tunsin ketään NEWS:ista, Massu oli suosikkini? そうです。Toivottavasti nuorimies vietti hauskan ja railakkaan syntymäpäivän.. ;DD

Ja sitten.. pääsemme henkilöön, joka on viime viikkoina minua vainonnut, ja vainoaa edelleen. Kuka muu voikaan olla kyseessä kuin itse:

赤西仁さん!!本当にお誕生日おめでとうございました!24さい。そしてヒップ・スウィレルはBETTER THAN EVER!! XDD

Ja niille, jotka eivät tuosta ottaneet selvää hölkäsen pöläystä, niin 24-vuotta täytti KAT-TUN:n A, Akanishi Jin. Ehkä on parasta, että en ala tässä sen enempiä herrasta hehkuttamaan, koska sille ei tulisi loppua, ja kello näyttää jo aika mukavia lukemia.. ( ̄▼ ̄)

でもさ。。

仁さま!!ジャイアントさん! XDD 「"GIANT" - japanilaiset fanitytöt joskus kutsuvat Jiniä tuolla nimellä. I find it quite hilarious - and somewhat double-meaning and perverted.. XPP」

Lanteet sentään vielä liikkuvat Ricky Martinin malliin, vaikkei enää siinä iässä ollakaan, jolloin KAT-TUN vielä voltteja veteli.. =DDD

***

Lisää hehkutusta, ihqtusta + paljon muuta 「no nyt tämä muuttui joksikin mainokseksi xD」 myöhemmin.

いってらっしゃい!(⌒▽⌒)ノ_彡☆バンバン!

*** BONUS: PIC OF THE OTHER B-DAY BOY、赤西仁. (^__^) ***

「Probably, I will be flooding this diary with his pictures in the long run.. XDD」

Kaasua! Kaarteessa! Etumatkaa! Wuhuu!Torstai 12.06.2008 16:24

Kiitti, ku olin tos Laviantiel eilen ajelees, ja sit joku jannu jollaki LoL-tuunatulla autolla alko roikkuu persees kii, ni meikäplikka päätti, että ajetaan sitte saatana! :D:D:D

No siis jumalauta! Liikenteessä inhoon tosi paljon just tommosia puskuris kii ajavia tolloja. Siin on kaks vaihtoehtoo: päästää ne ohi, tai lähtee ajaa - lujaa. Ja sen mettäkeikkani jälkeen oon aina päästäny ohi, mut nyt otti aivoon sen verta, et lähin ajaan - ja lujaa. :DD

Tietty tää tyyppi sit lähti ajaa peräs, ku eihän sitä ny hävii sovi.. Totta kai suoralla pääsee kuka tahansa lujaa, mut olen huomannu tän hauskan jutun jo joskus aiemmin: mä saan etumatkaa aina kaarteissa ja mutkissa. =DDD Ku nää tietty hiljentää aina kurvis, mut meikä vaan päästää just ennen kaarteeseen tuloa kaasusta, et tulee moottorijarrutus, ja sit puolesvälis kaarretta painan kaasua. No etuvetonen auto! Hei kamoon! Oliski takavetonen, ni vois driftaa näyttävästi - ja toivoo, ettei tuu vastaan ketään, ku kyse on ihan oikeesta elämästä eikä mistään Initial D -leffasta... XPP

Mut ainaki jäi tyyppi sit jälkeen ja katos näkyvistä - toivottavasti ei joutunu törmäyskurssille metsähallituksen kanssa.. XD

Ps. Kysyin isältä, et kuin lujaa se Ruosniementien yksis pahois mutkis uskaltas ajaa, ni vastas, et "Kyl keskinopeus semmonen 100 km/h täytys olla." :D:D Olin vaan et "Ok.." Se oli tietty vaan taustatutkimusta siihen, et ite kokeilen sit asettaa tavotteen tohon samaan. :DDD Eilen meni 80 km/h... Mut kyl se siitä! >XDD

Paha Setti - taas! =DPerjantai 06.06.2008 15:02

Niin, oikeesti pahaa settiä, ku menin MyHeritageen (taas vaihteeks xD), ni laitoin ihan vaan meikittömän ja silmälasittoman (!) kuvan itestäni.. Ja mitä tulikaan heti ekaks vastaukseks..? No tietenkin! Korealainen pornostara muija! :D:D

Aattelin siihen sit - ensin alkujärkytyksestä toivuttuani :D -, et "No kyllähän mä ny sen tiesin, et mä pornotähti olen, mutta että korealainen.." =DDDD

Ja jos jotakuta nyt jäi kiinnostamaan, että kuka tämä korealaisneito on, niin tässä hänen viralliset sivunsa: http://www.sung-hi.com/ Nimensä on siis Sung Hi Lee. XD Alaikäiset älkööt tuonne sivulle menkö.. >XDD
Huomaan, että kuvieni laatu alkaa mennä siihen tyyliin, mitä ihkaensimmäiset kuvani täällä Galleriassa olivat... :D:D:D

Lähimmät kaverit saattavat vielä muistaa. XDD

Mikä muuten mun ihan ensimmäinen nikki mahto olla? =O Muistan vaan MissPotterMalfoy:n, mut sitä ennen mul oli joku muu! Byääh~~!! Siitä on niin kauan, etten enää muista. (;___;)BONUS!! Tarjolla vain tämän kerran! :D Yksi ensimmäisistä kuvistani Galleriassa! =DD (Tätä ette halunneet nähdä.. xDD) --->

Hitto, ku vanhan koneen mukana meni ne kaikista pahimmat kuvat. :< XDD

But that is, what I used to be. xD Ja olennaisintahan tuossa kuvassa oli se, että siinä näkyi "työpaikkani".. ;DDDD
Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista:

Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen ----*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija


Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi:

Olet ulospäin suuntautunut, sosiaalinen, käytännöllinen ja pidät asiat järjestyksessä. Ihmistyyppisi on ylpeä kyvystään tuoda harmoniaa, viihdyttää ja pitää huolta toisista. Velvollisuus ja vakiintuneet tavat ovat sinulle toisarvoisia. Kaltaisesi ihmiset ovat lämpimiä, ystävällisiä ja luonnostaan työskentelevät toisten ihmisten kanssa, organisoivat ihmisiä ja tapahtumia. Sinulle soveltuvat ammatit myyntitykistä, terveysalan, opettamisen ja juontamisen alueilta. Saatat löytää itsesi kerhoista, yhdistyksistä, komiteoista ja muista toimielimistä, joissa ryhdyt siekailematta vapaaehtoiseksi vaikkapa avustustyöhön. Olet perinteitä kunnioittava, konservatiivinen ja lojaali. Teet ahkerasti työtä, ja uhraat aikaasi perheelle ja ystäville. Sinun voi olla vaikea sietää ihmisiä, jotka toimillaan tai tekemättä jättämisillään loukkaavat toisia. Usein annatkin heidän kuulla kunniansa! Vaikkakin saat tyydytystä siitä, että voit olla hyödyksi, tarvitset toisten sanallista ja näkyvää arvostusta ja kiitosta hyvästä työstäsi. Jos sinua ei kiitetä, vaikka omasta mielestäsi olet tehnyt hyvää työtä, sinusta voikin saada ikävän vihollisen.

***

Jumpe! Toi kyllä oikeesti pitää melkein sanasta sanaan paikkansa! Saz Shock! (*__*) XDD

( Paitsi toi "vapaaehtoinen avustustyö" jää kyllä ihan suosiolla väliin.. :D Muistellaanpa vaikka sitä vartin keskustelua sen jonku rahankerääjän kanssa.. XDDD )
Valitse joku kaverisi ja tee tämä hänestä. Pyydä häntä tekemään tämä sama juttu myös sinusta.

1. Mikä näistä ihanista luomakunnan eläimistä kuvaa HÄNTÄ parhaiten?

{x} SAMMAKKO, koska hänellä on yhtä hempeät mulkosilmät ja hän kurnuttelee välillä seksikkäästi. ( Hahaha! Älä ees kysy.. :D:D:D )
{ } GEPARDI,koska hän juoksee tuulennopeasti minua karkuun aina, kun näkee minun lähestyvän itseään.
{ } SORSA - koska hän tykkää pullasta ja vaappuu söpösti kävellessään.
{ } PUPU, koska hän on yhtä pörröinen ja loikkii mielellään sinne tänne.
{ } PAHKASIKA, koska hän röhkii nauraessaan ja tonkii maata.
{ } YKSISARVINEN, koska hän on yhtä mystinen ja viaton.
{x} KASTEMATO, koska hän on hyvin maanläheinen ja tykkää möyriä mullassa. ( En mä nyt tosta maassa möyrimisestä oo ihan varma - se on enemmän mun hommia xDD -, mut maanläheinen olet. ^^ )
{ } DELFIINI, koska hän on yhtä hyväntuulinen ja hymyilee paljon.
{ } KOLIBRI, koska hän on yhtä värikäs ja tykkää kukista.
{ } PANDA, koska hänellä on yleensä silmä(t) mustana joko meikistä tai sitten hän on saanut turpaansa.

2. Mitä näistä HÄNEN päällään useimmiten näkee?

{ } Herkät henkselit
{ } Seksikkäät saappaat ( Hiton Seksikoneaseet - :D:D:D:D -, ku meni hajoomaan, ennenku kerkesit niitten keikalle kumpparit jalaasa, ni en voi pistää tähä ruksia. xDD )
{ } Villit villahousut
{x} Fantastiset farkut ( Perus. :D )
{ } Nuorekkaan nahkatakin
{ } Kuuman kauluspaidan
{ } Hienostuneen hameen
{ } Jännittävän jätesäkin
{ } Coolin cowboy-hatun
{ } Räikeät rintsikat

3. Miten kuvailisit HÄNEN hiuskuontaloaan?

{x} Suloisesti sekaisin ( Bedhair. ;DD )
{ } Täitä täynnä
{ } Ihq irokeesi
{ } Melko kalju ( Ei onneks ihan viä sentäs. xD )
{ } Pitkät ja silkkiset
{ } Pitkät ja rasvaiset
{ } Lyhyet ja tyylikkäät
{ } Lyhyet ja vähemmän tyylikkäät
{ } Täynnä geeliä/lakkaa/jotain mömmöä
{ } Väri ja pituus vaihtuu lähes päivittäin

4. Himoitsetko HÄNTÄ?

{ } No ehkä vähä.
{ } No ehkä paljo.
{ } No ehkä en yhtään.
{ } Joka ainoa aamu, päivä, ilta, yö, iltapäivä, aamupäivä, aamuilta ja iltayö.
{ } En uskalla.
{ } Mitä on himo?
{ } Pervo kysymys.
{ } Kiellän moisen epäpyhän tunteen
{x} TOTTA HELVETISSÄ! ( :D:D:D:D:D YLEENSÄ HEI DAA!! )
{ } No nyt alko kyllä himottaan.

5. Millainen on HÄNEN hymynsä?

{ } Outo irvistys.
{ } Liian suloinen kestettäväksi.
{ } Grau, seksikäs!
{ } Se mitää hymyile.
{ } Aika karu. ( Hei tää. :D:D No ei. xD Mut olis aika paha, ku joku tulis sanoon toiselle "Aika karu hymy sulla." :D:D:D )
{x} Semmonen söpö tuituitui. ( Joskus oikein tekis mieli nipistää poskesta ja lässyttää, ku oot semmone tuitui. =DDD )
{ } Vallan hurmaava.
{ } Pökerryttävä.
{x} Pelottava. (Ehdottomasti joskus tätäkin. 8DD )
{x} Irstas. ( Oot kyl kans semmonen Don Juan.. :DDD )

6. Onko HÄN ns. pahis vai hyvis?

{x} Tarvittaessa kumpaakin.
{ } PAHA! Pahapahapaha!
{ } Itse hyvyys.
{x} Hyvin paha.
{ } Pahasti hyvä.
{ } Välimuoto.
{ } Itse @!#$. ( Tarkottaakohan toi "Itse Saatana".. :DD Ei se sit käy. xD )
{ } Kunnon kansalainen.
{ } Ammattirikollinen.
{x} Ei siitä ota Erkkikään selvää. ( Olet kaikkea. =DD )

7. Seitsemästä kääpiöstä HÄN muistuttaisi eniten..

{x} UJOa, koska hän on ujo, hiljainen ja punasteleva. ( Tämä ainaskii.. ;3 )
{ } VIISASta, koska hän on hurjan fiksu ja tykkää päteä.
{x} NUHANENÄä, koska hänellä tuntuu olevan usein/jatkuva nuha/siitepölyallergia. ( Tää kans - valitettavasti. >.< )
{ } VILKASta, koska hän ei juurikaan puhu tai viihdy hetkeäkään paikoillaan.
{/} JÖRÖä, koska hän on yhtä pahantuulinen ja äreä. ( Puoliks vaan, ku joskus Manalan Herra ärähtää. ;DD )
{ } LYSTIKÄStä, koska.. Noh, hän on yhtä lystikäs.
{/} UNELIASta, koska hänellä on yhtä hyvät unenlahjat ja häntä väsyttää aina. ( Oisko tää kans puoliks.. xD )

8. Onko HÄN älykäs?

{ } Ei ihan.
{ } Älykäs? Hän on NERO!
{ } Hänellä täytyy olla tavallista alhaisempi älykkyysosamäärä.
{x} Tarpeeksi älykäs minulle! ( Mitäs sitä älyllä, ku voi olla hulluki. :D:D:D )
{ } Joskus.
{ } Ei ainakaan yhtä älykäs kuin MINÄ!
{ } Ainakin älykkäämpi kuin MINÄ!
{x} Mitä on älykkyys? ( Nii, määrittelepä se, Einstein. xP )
{ } Tyhmä kuin saapas. Itse asiassa tyhmempi.
{ } Ei ainakaan niiden juttujen perusteella, mitä se suustansa päästelee..

9. Millaiset silmät HÄNELLÄ on?

{ } Kierot.
{ } Bambisilmät!
{ } Vauhkot.
{ } Ystävälliset.
{x} Niissä on hullun kiilto. ( Joskus mua pelottaa.. *brr* :D:D:D:D:D )
{x} Viekkaat. ( Siis jumalauta! Oot semmonen ketunsilmä, et "mietipä siinä, onko mulla puhtaat jauhot pussissa.." :D:D:D URUHA~~!!! XDD )
{ } Hän on kyklooppi, joten hänellä on vain yksi silmä, mutta se on ISO.
{ } Vinot kuten japanilaisilla. ( No ei ku lerpat ku Uruhalla! :DDDD )
{ } Hänellä ei ole silmiä. ( HAHAHAHA! Voi vittu, mikä vaihtoehto.. :DD )

10. Mihin ammattiin HÄN sopisi täydellisesti?

{ } Lääkäriksi, koska hänellä on parantava kosketus.
{ } Kassialmaksi, koska hänellä on aina ihan helkutisti kaiken maailman pusseja ja kasseja mukana. (HAHAHA! Tiedän jonkun, joka saattaisi sopia tähän.. se et tosin ole Sinä.. ;DD )
{x} Salaiseksi agentiksi, koska hän on yhtä iso mysteeri ja uhkarohkea. ( Sinä, ystäväiseni, olet tämä. :DDD )
{ } Klovniksi, koska hän on pelle.
{/} Jumalaksi, koska hän haluaa hallita maailmaa. ( TÄMÄ! )
{ } Saatanaksi, koska hän haluaa syöstä ihmiset turmioon. ( HAHAHA! __TÄMÄ__!! )
{ } Taskuvarkaaksi, koska hänellä on pakkomielle varasteluun.
{ } Asianajajaksi, koskä hän on niin fiksu ja sujuvasanainen.
{ } Minun seksiorjakseni. ( ...jksdvbdsv... )
{ } PLindsessaksi koska se on vaan paras !

Nyt tulee 10 Mikä HÄN olisi-kysymystä (ja yritäpä vastata näihin ihan oikeasti, äläkä vain pistä tylsästi ja mielikuvituksettomasti: "En tiedä"

1. Mikä kukka HÄN olisi? - KAKTUS!! Tämä ei selittelyjä kaipaa! :DD
2. Entäpä taruolento? - Tuli jostain syystä ekana mieleen kentauri.. :D:D:D
3. Vuodenaika? - TALVI!
4. Tunnetila? - Hmm.. Melankolia? Aineissa? Tunteiden myllerrys! =DD
5. Mikä väri HÄN selvästi olisi? - Violetti. Sen mä jostain syystä aina yhdistän Suhun. (^__^) :D
6. Entäpä elokuvagenre? - Draamakomedia - piste! :DD
7. Millainen sää hän olisi? - Kirpeä, sumuinen syyspäivä.
8. Kuka kuuluisuus? - Owen Wilson!! HAHAHA! XDDD Okei, okei - oli pakko vähä revitellä. xD Me ollaan vähä kyl niinq Paris Hilton ja Nicole Richie, niin, et mä oon se pääpaha Paris ja Nicolen (Sinä) kanssa me muodostetaan Paha Pari - mut ai nii, meilhän oli jo nimi: Santa Kaamos! :DDDD
9. Maisema? - Jyrkkä kalliomaisema? Tai sit aava merimaisema. (^___^)
10. Televisio-ohjelma? - Kauniit ja Rohkeat - jumalauta! Semmosta ihmissuhde- ja ongelmasöttöä kyllä välissä on että live-Kaunarit.. :D:D:D

***

Näin olen paljastanut Sinut, on Sinun vuorosi paljastaa minut.. :D:D:D:D