IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Dad.. you always surprise me.Torstai 30.10.2008 17:35

Tänään aamupäivällä kaikessa rauhassa kattelin Supernaturalia, ku ovikello kilahtaa. Isä ja äitihän ne siellä. Olivat vieneet mamman lääkäriin ja tulivat siks aikaa mun luo.

Isä sit tuli huoneeseeni ( eikä näköjään oo milläskään mun huoneen seinistä, jotka ovat vähintäänkin.. arveluttavat. :D )

Isä: "Hei, tuleeko tääki viä. Mä oon kattellu tätä."

Minä: *silence* (O____O) Oleksä kattellu tätä sarjaa vai..?

Isä: "Joo - aikaa sit kylläki, mut kummiski. Muistan noi pojat."

Hiuka oikeesti olin ihan WTF. :DD Pelottavaa, et minä ja isä kattellaan samoja ohjelmia varsinki, ku isä ny ei telkkaria juurikaan kato, ni sit Supernatural.. Yhdistävä tekijä! :D

Sit sanoin, et no just tässä sarjassa ne ajelee sillä hienolla Impalalla.

Isä: "Sillä rämällä vai?"

Minä: "Se mikää rämä oo!!"

Ja sit isän oli pakko myöntää, ku V8 pörähti kehräten käyntiin, et no ehkei se nyt ihan _niin_ rämä kaara ollukaan.. XD

Mut se oli viel niin kauhee jakso, mis on kaikkee seksijuttuaki, ni olipa kiva kattella sit semmosta isän kanssa... :--DDD

Sit ku oltiin katottu se jakso, ni Urheilukanavalta tuli Le Mans -ajoja, ja sit niitä katteltiin.. Mä en pahemmin ois välittäny.. Sit tuli puhetta Formuloista, ja sanoin isälle, että ois hyvä, jos F1:ssä toteutettas kaavailut siitä, et kaikki tallit käyttäs saman valmistajan moottoria, ni isä sano, et ei todellakaan. Johon minä että:

"Sillon se vasta olis todellista urheilua, ja urheilijat ottas mittaa toisistaan, eikä kisattais vaan siitä, kellä on parempi moottori. Semmonen on pelkkää kullin pidennystä."

:DDDDD

Thänk Gaad, isältä ei tullu tohon mitään _kommenttia_... :D

Alkaa mennä taas tälle linjalle nää mun ja isän kekustelut, ku tiistaina isä huomautti mun tietokoneella olosta, ni mä sanoin:

"Pyyhi toi vittumainen ilme naamaltas."

:DDDDDDDDDD

Suomi24 to the rescue!Torstai 23.10.2008 17:21

Juurikin näin. :D Tylsinkin ja ikävinkin päivä piristyy pikku vierailulla aina niin riemastuttavaan Suomi24:ään. Tällä kertaa Autoilu > Karavaanarit -palstalta löytyi tällainen mahtava tekstinpätkä:

"Mikä vittu tässä karavaanaripalstassa imee teitä kaikenlaisia helvetin aivottomia hörhöjä ja muita uskovaisia ja raittiusintoilijoita seikkailemaan juuri tänne sivuille.
Ettekö te tohelot jumalauta saa itellenne mistään omaa saittia temmellettäväksenne. Menkää te helvetin vittunaamat vaikka johonkin marttaseuojen palstoille niitä kiusaamaan ainakin vähäksi aikaa. Saatanan taliaivot!"

HAHAHAHA :DDDD Toi on siis vaan niin hyvää ja peri_suomalaista_ settiä! :D Kielenkäyttö ja asenne: vittu saatana miks vitussa perkele painukaa helvettiin jumalauta!?!

Aah~ I love my country! (^___^)

LoLPerjantai 17.10.2008 23:55

HAHAHA

Taas löyty hyvä kommentti tän päivän Päivän Kuvaan:

17.10.2008 19:53 <shy-> Tokio Hotel laulajan lapsuus.

Todellakii. Ja se käy muuteskii, ku se Bill-mikä-lie-mä-sen-nimee-muista on semmonen tyttö, ja Päivän Kuvan mukula on pimatsu. HAA! Taas uusia paljastuksia siitäki kuoripojasta.. XDDD

EITorstai 16.10.2008 14:03

Noo~~~ tänään.. 20 vuotta täyteen.. I do NOT want to !! I has b'cum oldrrzz... (p>□<q*))

Ei. Vielä en ole 20. Vasta kello 15:55. Vielä on siis n. viisi tuntia aikaa nauttia nuoruudesta. XDD

Ainoa hyvä puoli tässä on se, että nyt voi vihdoinkin ostaa kunnon hardcore liquorseja... ( ̄∀ ̄)

The Days Of Saz's Daily Life.Keskiviikko 08.10.2008 23:12

Ah, kuinka nokkela otsikko, eikö totta? (^___^) *LoL*

Tänään.. olen ollut ahkera. Aamulla kävin labrassa, päivällä tein possupataa (en tiedä sille mitään erityistä nimeä, se on sianlihasta tehtyä pataa, jota mamma tekee, mutta se on kuitenkin karjalanpaistin tapaista), ja kun olin pistänyt padan uuniin pariksi tunniksi hautumaan, lähdin lenkille.

Ja huh sentään, millainen lenkki siitä tulikaan! Vajaa kymmenen kilometriä, ja kun saavuin kotiin, pata oli valmista, sillä lenkkiin kului juuri se kaksi tuntia aikaa. (^o^)

Sitten kun sain syötyä, pidin pienen paussin, kunnes taas tässä illalla aloin tanssia ja hyppiä hyppynarulla.

Minulla on tässä jo hetken aikaa ollut sellainen tunne, että jos kerran vietän suurimman osan ajastani kotona, niin miksen hyödyntäisi sitä? Nyt on aikaa hoitaa kehoa ja mieltä, joten sen teen! Tarkennettakoon nyt vielä, että en siis lähde lenkkipolulle tai muutenkaan liiku laihduttaakseni, vaan nimenomaan kuntoani kohentaakseni - jonka huomasin olevan pelottavan rapistunut (o_o) - ja terveyttäni edistääkseni - kovat päivittäiset selkäkivut eivät nimittäin ole kivoja.. (-___-)

Olen myöskin alkanut taas fiksata kesän aikana vanhaan pahaan tapaan lipsunutta unirytmiäni. Tällä viikolla olen herännyt joka aamu aikaisin, vaikka olen mennyt myöhään - joskus 12-02 yöllä - nukkumaan. Kun ei saa nukuttua tarpeeksi, alkaa tietenkin väsyttää, ja sitten on pakko mennä aikaisemmin nukkumaan, jos haluaa aamulla päästä ihmisten aikaan sängystä ylös - ja minä todellakin haluan! x3

Paljon parempi olo, kun tietää, että on tehnytkin jotakin. (○^ω^○)

Odotan jo innolla huomista ja sen haasteita. Etupihan voisi haravoida, jos vain sää sallii.. Ja huoneeni sisustuskin pitäisi uusia. ( Lue: kiinnittää vielä _lisää_ japanilaisten söpöliinien ja komistusten kuvia seinilleni.. x33 )

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.10.2008 03:02

Tarviin rautasahan.

Mul ois yks pyyntö.Maanantai 06.10.2008 02:07

Iskä ja äiskä... ostattehan sitte mulle digicamin synttärilahjaks, ku mä haluun ottaa kunnollisia kuvia, joista ehkä näkis muutaki ku vaan blurredpaskaa..? Pretty please with a cherry on top. (▼ω▼)

//EDIT// Ja hiustenpidennyksetki ois kivat. Ihan milleen vaan sitä massii löytyy. Kthxbai!
なので。

Olemme siis edenneet jo vuoden 2008 loppupuolelle, lokakuuhun tarkalleen ottaen. Älytöntä, miten nopeasti aika menee. Muistan ihan vasta hetki sitten koulujen keväällä loppuneen ja kesärientojen alkaneen - ja nyt ollaan jo pitkällä syksyssä. Huh sentään!

Lokakuu on minulle erityinen kuukausi - täytänhän silloin vuosia. (^ω^) Tällä kertaa odotan tuota päivää kauhulla.. 20 vuotta!! Jos ikä alkaa 1:llä tai on muuten yksinumeroinen luku, niin silloin on nuori. Muut ovat wanhoja - minäkin siis kohta! Nou~~~ I do not want to.. やばい!(>___<)

Toivotetaan lokakuu nyt kuitenkin kohteliaasti tervetulleeksi, sillä minun merkkipäiväni lisäksi synttäreittään viettää mm. tänään, 4.10, KAT-TUNin "U", Ueda Tatsuya.
Paljon onnea hänelle! オメデトウ (^ _ ^)∠☆PAN!25 vuotta tuli täyteen ( Japanissahan ollaan jo reippaasti huomisen puolella, mutta Suomen aikaa ehdin ajoissa x3 ), puolivälissä kohti kolmeakymmentä..
やべ~~ (≧ω≦)
Tämä vuosi on tuonut tullessaan Ueda-sanille toisenkin merkittävän merkkipaalun, kun syyskuussa starttasi hänen ensimmäinen soolokiertueensa MOUSE PEACE. Ja ladies & gentlemen.. Hyvä Isä, mikä kiertue, mikä TEEMA!

2000-luvun alussa näimme Uedan blondina Gackt-fanipoikana, jonka itsetunto oli -0. Siitä etenimme Princess Uedaan mustien hiusten ja feminiinisen ulkomuodon kera. Sitten Mr. Ueda löysi nyrkkeilyn, ja nykyään hänen sixpäkkinsä onkin jo sitä luokkaa, että uskaltaisin väittää, että ei haittaa, vaikka siihen vähän vasarallakin kopauttaisi. Ja nyt.

*Anteeksi, käyn haukkaamassa happea, en ole varma kykenenkö tähän.. xDD*

JA NYT!! Ueda Tatsuyan ensimmäinen soolokiertue MOUSE PEACE ei ole hiiristä tahi rauhasta kuullutkaan, vaan tuo eteemme Ueda-sanin istumassa valtaistuimella ruoskan kera, tyttöjä kahlittuina häneen ja lolitoja tanssimassa ympärillä - palvomassa Kuningastaan... Koko näytös on S&M-teemainen, eikä epäilykselle jää sijaa, kuka on S...

Sazショック!!SHOCK !! Ja joidenkin laulujen sanat... Oh my goodness.. Jos joku vielä oli siinä uskossa, että Ueda Tatsuya on viaton tai raukka tai jotakin muuta vastaavaa, niin.. THINK AGAIN!

Seuraavassa 「Dictator」 (Diktaattori) -kappaleen sanat:

***

You are innocent doll face.
I fill your blood my vase.
You are the slave of fate.
I give you love affair.

I am your rule of the world.
Your body is a sacrifice.
If you are double crosser.
Strike my whip going around.

Die! Live your life with my command.
It's time to bend your knees.

※ You can't run, Even you can't hide, I know you will come to the place of plastic kingdom.
You can't run, Even you can't hide, I am king of desire of the love....
(and you are) addicted to the love.

destination
destruction
frustration
human relation
disconnection
generation
explosion
extinction
conclusion
creation
connection
improvisation
communication
devotion
unite-nation

You can't run, Even you can't hide, You have no way out, in the place of plastic kingdom.

※ Repeat

***
Sellainen kipale. . . . . (≧∇≦)キャー♪

Konserttien ohessa myydään tietenkin aina fanituotteita. Koska kukaan ei halua, että nyt missään tapauksessa jäisi yhtään mitään epäselvyyttä siitä, kuka on Pomo, niin myynnistä löytyy mm. KAT-TN-maskotteja, jotka esittävät Uedan orjia. Mahtavaa !! . . . . Olen.. sanaton. ヽ(*’-^*)。

Liitettäköön merkintään vielä yksi kuva MOUSE PEACE -kiertueen pamfletista. Valitsin tällaisen suloisen (ja) pettävän kuvan - suurin osa ei läpäissyt sensuuria. (≧∇≦)

Paha.Maanantai 29.09.2008 02:29

Oon huomannu, että mulla alkaa olla niin paljo kledjuja, et käytän niitä nykyään melki niinq nää jotku celebritit, jotka käyttää samaa vaatetta vaan kerran.. xD

Mut ei se mitään, koska muutenki seurailen myös セレブギャル 「CEREBU GYARU」 -tyyliä.. x33

Mulle iski kesän aikana joku sairaus, et haluun vaan koko ajan ostaa uusia vaatteita, koruja, kenkiä.. Ens kuun aion pyhittää koruille, eli teen budjetin niitä varten ja ne on ostoslistassa ykkössijalla. Vaatteiden ja kenkien ostoa yritän rajoittaa - vaikka yhdet mustat nahkasaappaat viel haluisin. Mulla on kyllä jo mustat mokkanahkasaappat, mut haluisin oikein nahkaset, ku mokkanahka on kummiski aina sellasta, et märällä kelillä kohta on jalaatki märäät. And that is so totally not nice. (>__<)

Sit haluisin kyl ostaa kaikkee muutaki.. Emt. !! (≧∇≦)

HAHAHATiistai 23.09.2008 23:53

Tuol taustal telkasta tulee Nelosel "inno", ja ne oli lamppukaupoil, ni oikeesti. Sellanen vitun jalkalamppu maksaa aina väh. tyyliin jtn. 50€.

Siis.

Keppi, jonka päähän on vähä kierretty kangasta, 50€?

Mulle tuli vaan mieleen, ja nauroin, et "mulle on ainaki ihan sama vaikka joku neekeri jossain olis kuollu mun tavaran takia, kuhan se vaan on halpa." =DDD

Julmaa? Ehkä. Mut onneks mun moraali ei oo koskaan ollu kovin korkeella. :D