IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jos saat yli 15, olet ilkeä.

[x] olen piilottanut kaverini kengät
[x] olen soittanut pilareita ("R-Kioskista hyvää päivää. Olette voittaneet painonne verran makeisia. Voitte noutaa palkinnon lähimmältä R-Kioskilta." Voi sitä äijäparkaa, jos oikeesti meni Ärrälle. :DD)
[x] olen soittanut ovikelloa/koputtanut oveen ja juossut karkuun
[x] olen lyönyt ilman syytä (Piru jo vuosikausia. (^__^))
[x] olen syönyt kaverini karkkeja ilman lupaa (Baahaa! :DD)
[ ] olen yökylässä pöllinyt yöllä kaverini peiton (Ei mulla niin köyhiä kavereita oo, ettei niillä vierailleen peittoa olis. =O XDD)
[x] olen valehdellut (Olen puhunut tottakin joskus?)
[x] olen syyttänyt jotakuta muuta vaikka itse olin syyllinen (En se mää ollu...)
[x] olen sanonut rumasti jollekin (Vittu sä ot kans tommonen vitun laiska paska.)
[x] olen varastanut rahaa (Joskus on käsi käynyt isän/äidin lompsalla... :D)
[x] olen kampannut jonkun (Kinttua tielle vaan!)
[x] olen sanonut tuntemattomalle jotain rumaa (Saz 7-wee koulun talkkarille: "Haist vittu! :)")
[ ] olen heittänyt vettä sisaruksieni päälle (Ei ole mitään hanuriksia.)
[ ] olen juorunut parhaimmasta kaveristani (Mä en juoruu, mä heitän paskat suoraan naamalle. :DDD)
[x] olen kaunein koko mailmassa (Mitä sä ny tommosia itsestäänselvyyksiä kyselet?? :)))
[x] olen tehnyt jotain mitä vanhempani kielsivät minua tekemästä (Ja PALJON.)
[x] olen sanonut jollekin että "vittu, olet ruma" (HAHAHA Mä olen aikain saatossa sanonu monenmoista... :DD)
[ ] olen rikkonut jonkun muun tavaran (Joo, mut se oli vahinko ja korvasin sen, joten en usko, että sitä lasketaan. Tässä kaiketi tarkoitettiin, että olisi tahallaan rikkonut jonkun toisen kamaa.)
[ ] olen kirjottanut tyhmyyksiä toisen meseosoitteella
[x] olen näyttänyt keskaria tuntemattomalle (Koulun kyttyräselkäinen talkkari parka. Saz häntä ekaluokkalaisena niin kovin terrorisoi. ://)

Tasan 15. Olenks mää ny sit ilkee vai en? En sit vissii, ku se oli et "yli 15"... Noh, en ois halunnukaan olla ilkee. Mulle riittää vallan mainiosti, et oon pahuuden ruumiillistuma. (^____^) :DDDDDDDD

Niinhän se olikin.Perjantai 27.02.2009 00:42

HAHAHA Löysin hirmuisen hassunhauskan the GazettEn jonkun fanin tekemän feikkihaastattelun.
Enjoy the Truths being revealeeeeeed..!!

Q: Missä opettelet englantia?
Ruki: Vastaan vain asianajajani läsnä ollessa.

Q: Miksi olet niin teatraalinen?
Aoi: Oo~ eikö tämä olekaan draamaklubi???

Q: Miksi sinulla on kaikissa kuvissa sama poseeraus?
Reita: Koska olen pahvinukke.

Q: Miksi hymyilet aina?
Kai: Koska minulla on kasvohalvaus.

Q: Mitä käytät karvojen ajeluun?
Uruha: Moottorisahaa.

*NAURUNAURUNAURU* :D:D:D:D:D

Ehkä munki kannattas kokeilla tota moottorisahaa karvojen ajeluun, ettei aina ois kauheeta karhuntaljaa... :DDDDD

Se on suomennettu.Keskiviikko 25.02.2009 23:00

Muthafukin' hellll~~!!

Ei siihe mennykään ko semmonen 10 tuntii, mutta nyt on tekstitykset Velvet Goldmineen suomeks, prkl! :DD

Tämmöstä mulla vaan tällä kertaa, q ei viime yönä saanu taas nukutuks lainkaan ja sit päätin alkaa vääntää edellämainittuun leffaan suomenkielisii subbei, q ei niitä kerta mistään löydy. Mut nyt. Ne on valmiit, ja moon über happiiiiii - tai sit vaan väsyny, vaiks meninki aamul puol kymmenelt sit nuq ja heräsin yhen aikaan iltapäiväl, q isä soitteli. =DD

//ETA Jeesus perkele! :DDDDDDDDD
Ei vittu. Ei "pientä" huomionhakuisuutta...

Copypasted:

"MIKÄ HELVETIN LUKIHÄIRIÖONGELMA IHMISILLÄ ON?

Oon niinko miljoonassa merkinnässä pyytäny että kaikki kommentois edes jotain ja sit vittu saa vieraslistasta kahtoo että kyllä pööpöillään lukemassa mut jotenki sormet ei vaan taivu kommentoimaan.

:3

:EDIT:

Hei nythän mää keksin hyvän harrastuksen!

Kirjoitan saatanan kärkkäitä ja yleistäviä vihamielipiteitä tänne ja ootan kun ne raivosta tutisevat muka-älykkäät vastarannan kiiskit tulee huutamaan omia mielipiteitään ja haukkumaan miuta ja sit oonki niiden kanssa samaa mieltä. :
)

Tä on kivaa ^___^

Onkohan muuten galleriassa oikeasti semmoisia ihmisiä, jotka etsii päiväkirjoista mielipidetekstejä ja menee ihan asiakseen väittämään sinne vastaan. Silleen että oikeasti joka helvetin mielipidetekstiin se väittäis vastaan, vaikka olis pohjimmiltaan samaa mieltä :---D)"

Näin kirjoitteli fana

Sit hän oli saanu tähän merkintään ny sitte kauheesti kommentteja, joissa kovasti hänen asennettaan ja merkintäänä kehuttiin, esim.

"22.02.2009 22:19 <TopiTopi> :D Nyt ku sanoit noin nii tunsin velvollisuudeks sanoa jotain. Sul on aivan hyvät mielipiteet ja tykkään tost tyylistä millä kirjotat. :D Asenne kohallaa."

Hiukan teki mieli mennä pistää tytölle, että "Joo-o. Eipä uskois suakaan 19-vuotiaaks, ku tämmösiä teinimäisiä huomionhakumerkintöjä kirjottelet. Ensinnäkin, mitä vittua, yks poraa jossaki vitun Galleriassa, ku "Buuhuu, mun merkintöjä ei kommentoida!!11! *viils, viils*" Sitte toi sun editin jälkenen juttu on niin selkee yritys miellyttää lukijoita, että mua oikeen oksettaa. Kaikkihan (tai ainakin ne, joilla vähäki aivotoimintaa löytyy) tietää, että kaikkialla on aina sellasia ihmisiä, jotka vaan huvikseen tulevat väittämään vastaan, ei sitä tarvii alkaa tämmösessä merkinnässä pohtiin.

Kokonaisuudessaan tää sun merkintäs on erittäin säälittävä kypsymättömyyden ilmentymä, esim. "--ootan kun ne raivosta tutisevat muka-älykkäät vastarannan kiiskit tulee huutamaan omia mielipiteitään--". Eli nyt oon siis muka-älykäs vastarannan kiiski, ku en oo jostain asiasta samaa mieltä? Tollasella mielipiteellä sä kultapieni ilmaset taas kerran vaan oman lapsellisuutes, jos sun mielestä eriävän mielipiteen esittäminen on pätemistä. Tais äskösessäki lauseessa tulla semmosia sanoja, että teitti heti listaa meitsin ehdottomasti just näitten muka-älykkäiden listaan.

Kaikenkaikkiaan tää merkintä osottaa, että et oo henkisesti viä läheskään kypsä, ja kaikki, jotka tätä merkintää asiallisena pitää, ovat samalla tasolla kanssasi. Tai sit tää oli trolli. Mitä toivon hartaasti, koska on aina huolestuttavaa nähdä sun ikäsiltä tällasta juttua. Jos tää oli trolli, ni sit onnitteluni hyvin onnistuneesta veettuilusta kaikkia niitä kohtaan, jotka oikeesti tämmösiä angst-merkintöjä tekee. :D"

Noin olisin sille laittanu, mut en sit viittiny, ku muutenki viime aikoina oon aiheuttanu pientä havokkia eriävillä mielipiteilläni. Ei voi mitään, et oon vaan niin paljo kaikkia muita fiksumpi. :)
Voi jumalauta toi tän päivän "Päivän kuva": wnbtuisku. MOTHERFUCKING Batman-Seppo. BATMAN!! MIKSI _BATMAN_???? WHYYYYY??!! :D:D Niinq en ois viime aikoina muutenki saanu ihan riittävästi tarpeekseni siitä saatanan nahkajaakosta. :DDDDDDD

Mä pukeudun kohta mustaan jätesäkkiin ja lähden lähimetsään, missä pelottelen lenkkeilijöitä liihottamalla puista heidän niskaansa samalla möristen, "the world needs be ridden of scum like YOU..!!" Sit mä vien heidät Arkhamin mielisairaalaan (Finpyyn koululle) ja lähden takas himaan nuq päiväks, kunnes taas illalla täytyy lähtee DU:iin tai Ilon Taloon bilettään, että pysyy yölliset aktiviteetit salassa.

Mutta oikeestaan mun aika kuluu suurimmaks osaks siinä, ku yritän etsiä jostakin Variksenpelätintä, että saisin _panna_ sen uuteen uskoon mahtavilla, kylmällä raudalla pumpatuilla lihaksillani. Hulluja tiedemiehiäkin siinä pitää samalla varoa, ja kyrsii, ku postilootasta löytyy joka harvase päivä niitä Arvuuttelijan perkeleen arvotuslappusia, ja mä ku oon aina ollu niin huono piilosanatehtävissä. Naurunaamaki vaan lähettelee jotain häiriintyneitä videoita ittestään höröttämässä viimisimmälle kidutusuhrilleen - sielunkumppaneita _my ass_. On rankkaa olla BÄTMÄÄN. (;_____;)

Minikritiikkiä.Perjantai 20.02.2009 03:16

Siis. Mä _en_ aio nyt kirjottaa asiallisesti enkä kirjakielellä, koska en jaksa alkaa vääntää mitään romaania, siitä kertoo jo merkinnän otsikkoki "Minikritiikkiä".

Ottaisin siis ihan lyhyesti kantaa TV2:n sarjaan "Pasila", joka mun mielestä on täysin yliarvostettua paskaa. Sitä vois verrata keväällä lumen alta esille tuleviin paskaläjiin - päällä kaunis, valkea lumivaippa, mutta kun se sulaa, alta paljastuu haisevia, ruskeita mädäkkeitä.

Just about kaikki on silleen, "OOH! Pasila on NIIN hyvä. Parasta satiirista tv-ohjelmaa vuosiin!" Well I'm sorry, mutta jos ihmisten näkemys on, että parasta satiirista antia televisiostamme moneen aikaan on aikuisten leikkikenttätemmellys, niin sitten kyllä jossaki mättää - tv-tuottajissa vaiko katsojissa, sitä en lähde spekuloimaan.

Aivan taatusti tää sarja viehättää, jos tykkää hienoilla sanoilla kikkailusta, mutta ei pseudofreudilaisella uuskolonialismin jungilaisvaikutteilla nyt ihan _niin_ pitkälle pötkitä. Teräviä kannanottoja politiikkaanko? My ass. Uutisvuotokin menetti otteensa jo monta vuotta sitten. Ei tässä valtaapitäviä pelkäävässä maassa oo enää vuosiin kukaan uskaltanu ottaa terävästi kantaa asioihin. Antakaa mulle oma tv-ohjelma, ja nyt tässä pyhästi lupaan ja vannon, että aivan taatusti puhuisin suuni täysin puhtaaks, mitään sensuroimatta tai sanoja säästelemättä. Mä en oo koskaan auktoriteetteja pelänny, eikä mua haittaa, vaikka joutusin puheistani hankaluuksiin - kunhan se vaan ei tuu maksaan mulle mitään, koska mulla ei rahaa alkaa maksella mitään oikeudenkäyntikuluja. :D

Mut aatelkaa nyt tätä Susan Ruusus -juttuakin. (Joo, poiketaan hetkeks aiheesta.) No olihan se siis ihan selkee rahastusyritys siltä muijalta kirjottaa semmonen kohukirja, mut kertoo aika paljon tästä maasta ja sen arvoista, ku jos hiukan sanot jotain jotaki korkeearvosempaa vastaan tai saatat sen kyseenalaiseen valoon, ni heti ryntää oikeuslaitos näitten pamppujen turvaks sulkemaan tallukoiden suut. Mitä vittua? Kunnianloukkaus. No on se kumma juttu, ku kaikenmaailman Matti & Merveistä ja Tapani Kansoista ja Ari Koivusista ym. saa kirjotella mitä vaan, mutta annas olla jos vaan hiukanki uhkaat jonku poliitikon asemaa, ni sitä voipi häkki heilahtaa kovinkin nopeesti.

Kyllä mulla olis kans tästä nykypolitiikastamme niin paljo sanottavaa, mut jääköön se toiseen kertaan, nyt jatkan alkuperäisestä aiheesta.

Nii, mä ny lähin purkaa tuntojani, ku näin tän päivän "Päivän kuvan", joka siis sinällään on mulle yks ja hailee, mut mua on jo pitempään ärsyttäny tää Pasila-hehkutus ja ku näin, että _taas_ se täällä Galleriassaki valtaa, päätin vähä naputtaa. Muutaman jakson oon kattonu, ja välis kyllä on tuntunu siltä, että ei se sarjan kirjottaja itekään oo oikein tienny, mitä tekee, kunhan ny jotaki raapustaa lämpimikseen ja leivänkannikassa kiinni pysyäkseen. Surkuttelen vaan Suomen kansaa, joka näemmä (vieläkin) pitää sellasia ohjelmia suosikkeinaan, joissa kirotaan ko seilorit, ryypätään antaumuksella ja ollaan niin maan perkeleen apaattisia. En mä realismia karsasta, mutta koittakaa ny hiukan laajentaa sitä kotimaisen tv-tuotannon repertuaaria.

Just nyt näin laman aikaan kaivattas taas Hannu Karpoa - siinä oli sellanen tv-persoona, ettei heti löydy samanlaista - eikä taida enää löytyä lainkaan, jos tosiaan mulle ei sitä omaa tv-ohjelmaa saada. :D Just nyt, tarvittas mediaan sellasta hahmoa, joka uskaltas todella tuoda oman mielipiteensä julki ja sais aikaan keskustelua. Vallankumous tänne saatana seuraavaks tarvitaan, jos tätä menoa jatkuu. Tai diktatuuri, ni olis ainaki selvää, että nyt tehdää näin, ja jos jollaki on jotain vastaansanomista, ni ilmottautuu mestaajan luukulla. Kekkonen - pls come back. =D (Joo joo, oli se ehkä Venäjän huora, mutta ainaki meillä oli sillon selvät sävelet.)

Tämmöstä tällä kertaa - ja tää oli siis "ihan lyhyesti" mun mittapuussa. (´▽`)

Life: ↓ Fever: ↑Torstai 19.02.2009 18:26

Kiitos. Mulle nousi yhtäkkiä kuume ilman mitään järkevää syytä. Olenkohan saanu jonku sairaalabakteerin... Aamulla olin ihan normaalissa kunnossa (ei voi sanoo "hyvässä", koska mä en oo ollu hyvässä kunnossa puoleentoista vuoteen...), ja sitte yhtäkkiä puolen päivän aikaan alko särkee paikkoja kamalasti ja huipata - eli tuli siis kuumeinen olo. Ja kuinka ollakaan, kun mittasin kuumeen, niin se oli enemmän ku seittemän oikein lotossa, ja nyt sitä sitten kärsitään vielä tästäkin etuoikudesta ja ihmetellään, että kuinkas nyt olen tämänkin taas oikein ansainnut...

Kyllä mä olen sitte onnekas ja kaikki on aina hyvin.

Naapuriki nimittäin taas eilen päätti terrorisoida - otin tänään yhteyttä siihen isännöitsijään, joka tosin ei palaa töihin ku vasta ens maanantaina ja käski pistää sähkäriä, mutta ainaki pistin asian eteenpäin. Piti viettää eilen leppoisa elokuvailta ni paskanmarjat, siitä mitään tullu, ku perkeleellinen jumputus raikas taas läpi seinien. Lentää kohta jätkän ikkunasta Molotovin cocktailia, ni josko hiukan rauhottus... Täytyy tosin tehdä sen verta pieni annos sitte, ettei omaki kämppä mee samantien. :D
Selkeä artikulointi on selkeästi aina ollut vahvimpia puoliani:

"No siinä oli toisessa pääosassa Robert Downey Jr., toista en muista. Ja Roopertin roolia mä en kans muista, mut sit just sen roolin, kenen nimee mä en muista, muistan, ja se oli homo, ni pakko kattoo."

Surullisinta tässä kaikessa on se, että minä itse asiassa ihan aikuisten oikeasti puhun tuolla tavalla. Puheeni tulkkaukseen tarvitaan yleensä lingvistikkoa. :3

Koska tunnen velvollisuudekseni jakaa maailman kanssa viisauteni, seuraavassa lisää pelkästään eilen käytyjä keskusteluja:

***
Lazzi: Sillä on sellanen furry!cock, et vähemmästäkin Jensenin kulmat on aamulla rypyssä, kun pitää herätä ja Jared tulee lenkiltä "Hii-o-hoi, kaunis aamu tänään, kultaseni."

Saz: . . . Eniten mua kuitenki tossa lauseessa järkytti toi "hii-o-hoi"...

***
Saz: HAHAHAHAHAHA Salli mun nauraa oikein limaisa nauru, kun kurkkuni sitä täynnä on~~

***
Lazzi: Oliskin paha, kun sais sen Aatun tohon meseen, ni sitten aina kun joku yrittää tulla juttelemaan mulle, niin hyppää sellainen mesen "olio" Aatun naamalla varustettuna, joka vaatii reality-testin ennen keskustelua. :D:D:D:D:D En mä vaan tiedä. Haluat varmaan valaista tarkemmin.

Saz: HAHAHAHAHA :D:D Sit viä Hitlerin äänellä, jotain tyyliin "SEIS! ET PÄÄSE KESKUSTELUUN LAZZIN KANSSA, ENNEN KUIN OLET TODISTANUT OLEVASI MAANPINNALLA JA EDES JOKSEENKIN REALISTINEN." =DDD No tommosia Lazzeja häiriköimässä häiritsevine Jared-juttuineen..! XDD

***
Saz: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MÄ KUOLEN TÄÄLLÄ _JUST NYT_!!!! :D:D:D Menin Googlen kuvahakuun ja pistin hakusanan. Sit kelailin, et _mitä_ mä oikeestaan kirjotinkaan... :D:D:D:D:D:D "jared supernatural shoulder" :D:D:D:D:D Jared ja "yliluonnollinen olkapää". :D:D:D:D:D:D

Lazzi: ............................................. :D:D:D:D:D Olen sanaton. :D

***
Saz: No voi jumalauta! :D On se kumma, kun ei enää saa ihan länsimaisiakaan fandomeja selata rauhassa ilman, että vinosilmämusiikki hyppii nokille. :D:D:D Tossa yhtä Batman x Scarecrow -ficciyhteisöä selailin, ku joku oli päättäny pistää sinne jakoon mm. Diruja. :D:D

Lazzi: ...... Batman x Scarecrow?! :D:D:D:D

Saz: What? :D Miks luulet, et mä sen Batman Begins -leffanki ostin? :D:D:D

Lazzi: Joo-joo, just-just. Että näin. :D Kyllä mä melkein kaikkea osasin uskoa susta, mutten ihan sitä, että sä luet LEPAKKOMIESTÄ KISKOMASSA VARIKSENPELÄTINTÄ TAI MITEN ASIAN IKINÄ NYT PUOLLATKIN!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Saz: HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA OLEN VIIMEIN ONNISTUNUT YLLÄTTÄMÄÄN JA JÄRKYTTÄMÄÄN SINUT!!! :D:D:D:D:D

Lazzi: TOI OLI AIKA VITUN PELOTTAVAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Saz: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:D:D No hei camoon. Jos mä luen jotain Dracula x Van Helsingiäkin, ni kai sit tää oli viä ihan kesyä kamaa... :D:D

Lazzi: SE ON VIELÄ NORMAALIA!!!!!!!!! :D:D:D:D NAHKAPUKU X SÄKKIPÄÄ

Saz: Musta ei ole normaalia lukea mitään, missä on mukana Hugh Jackman...

*kuluu hetki*

Saz: Isäki tuli tohon ihmetteleen, et mitä tääl oikein hirnun. XDDDDDDDDD Olisin vastannu: "Mä täs vaan just järkytin Lauraa paljastamalla, että mä luen tarinoita Lepakkomiehestä panemas parruu semmosen Dude-looks-like-a-Ladyn perseeseen..." :D:D:D

***
Saz: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Semmosta mä saan aikaan. Turmeltuneisuutta. Se tulee vähän noin niin kuin työnkuvan mukana. Me being Satan and all... :D:D:D:D:D

***
Saz: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA No ei se turkkilainen mitään mun lapsuuden turvasatamia turmellu. Se vaan vei mun viattomuuden. :D:D:D:D Josta ei kyllä enää siinä vaiheessa ollu pahemmin paljo mitää jäljellä, mut löipähän ainaki viimisen naulan arkkuun. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

***
Saz: KIITOS!!!!!!!!!!!!!!!!!! NYT KYLLÄ LÖYTY SELLASTA KAUHEUTTA JA SAIRAUTTA JA SAATANAN PILKKAA JA EPÄPYHÄN HÄVÄISTYSTÄ ETTÄ...!!!!!!!

***
Saz: Sul on kummiski tulostettuna jotain Sam Neillin kuvia, ja sit liimaat ne dildoos ja lykit sit ihan innolla... OKEI !!! Multa on lähteny joku viiminenki esto pois päältä. Varokaa!!

Lazzi: NYT JUMALAUTA PERKELE SAATANA AFGAANINVINTTIKOIRA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Vittu. Sehän on melkein sama kun mä sanoisin saman ja lisäisin, että lykit "Christian Balea vittuus".

Saz: Hmm... Jostain syystä toi ei tuntunu missään. Musta tuntuu, että mulle on tapahtunu jotain. Mikään ei enää tunnu missään. Klovnit ei enää pelota, hullujutut menee aina vaan hullummiks, eikä tunne mitään rajoja... :D:D Luulen, että ainoa muhun tehoava ase on enää Jared. :D

***
Saz: Epäiletkö sanojani. Oih. Tätä tuskan määrää, joka nyt sisintäin viiltää. Mä sitä kestä en!

Lazzi: Ymmärrän, miksi Takehito on perääsi. :D

Saz: Mitäv..? :D

Lazzi: Tommosta teatteria ja filosofointia. :D

Saz: Ai ni joo! :D:D Ja mä q luulin koko ajan, että se johtu mun tisseistä... :/

Lazzi: Ne tissithän tulee hyvänä lisänä kaupan päälle~~ :D Voi sitten ylpeillä bändikavereilleen, että sillä on filosofinen tissimuija mukanaan. :D:D Saattaa niidenkin kulmat hiukan kohota. Mieti nyt jotain Kenzoakin. :D

Saz: HAHAHA :D:D Sais seki poika kerran elämässä ilmettä naamalle. :D:D Sit mä menisin juzkaan Yumehitolle sillai "Terve, terve. Oli muuten aika vittumaista, ku päätitte Sorobanin kanssa lopettaa. Onneks sit sentään päätit liittyä tähän Ajabiihin, ni sai ees nähä sua. Vaikkakin sun kuvat kyllä valehtelee niinq Pinokkio konsanaan..." :D:D:D Reilukerho kokoontuu jälleen Sazin luona kello viisi. :D:D

***
Saz: Vittu, mulle tuli tosta ylläolevasta mieleen se "Me sit tappaan ittes!" :D:D:D:D:D:D:D NAURUNAURU :D:D

Lazzi: "NO VOI VITTU MÄ MEEN SIT TAPPAMAAN ITTENI!!" *sipsipussi*

Saz: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Sipsipussi - the deadly weapon no. 1 :D:D:D:D:D:D Jää ikuiseks legendaks. Me joskus vanhoina mummuina puhellaan, "Muistaks sillon, ko oltiin parikymppisiä, ja mä käskin sun mennä tappaan ittes ja sä heitit mua sipsipussilla päin pläsiä." XDDD :D:D:D:D:D:D:D:D Kertoillaan sit lastenlapsil. :D:D:D

***

Ahh~~~ siinähän sitä oli pieni osa eilisestä _turmeltuneisuudesta_... :DDD Tälle merkinnälle saattaa tulla "pari" luokittelua... :D:D:D

// ETA Ei tähän mahtunutkaan kuin vain viisi luokittelua. IRC-Galleria, olen pettynyt. You has disappointed I.

Paljon melua... PALJON melua.Sunnuntai 01.02.2009 00:45

Hienoa, kun joudun kohta lähtemään omasta kodistani evakkoon, kun naapuri päätti pistää vuosituhannen bileet pystyyn. Viimeiset kaksi tuntia olen tässä kuunnellut sellaista basson jytkettä ja jytinää, että on ihme ettei korvista vielä valu verta.

Siis ihan oikeesti _mun_ korviin ottaa ja sattuu toi helvetillinen basson jyminä, et millä _vitulla_ toi naapuri kavereineen pystyy oleen?? Tekis kyllä todellaki mieli mennä sen oven taakse, et voisitteks pistää vähä hiljemmälle, ku kaikilla ei ainakaan _vielä_ ole kuurot korvat; että kyllä kuuluu komiasti se teen jumputuksenne.

Pari kertaa on tässä kyllä todellaki tehny mieli pistää kamat kasaan ja hurauttaa mummulaan, ni ei tarttis kuunnella, mut on se aika vitun hienoo, et tommosen kusimulkun takia, joka ei viinapäissään huomioi ketään muuta ku ittes, tarttee lähtee kotoos pois. Kyllä mäki ny joskus kotona biletän, mut en todellakaan ikinä tommosella volumetasolla.

Ootteko muuten huomannu, et nykyään melkein kaikkialla soi aina melko lujalla joku musiikki. Kaupungilla ollessa joissain kaupoissa soi ainaki mun makuun ihan liian lujaa millon mikäki jytke. Taustamusiikin ymmärrän, et saattas tuntuu aika aavemaiselta, jos ympärillä olis ihan haudanhiljasta - mitä ny ihmisten oma kälätys yms., mut ei niitä ämyreitä ny sentäs tartte huudattaa niin, että joutuu itte käyttään noin 100 desibelin voimalla äänihuuliaan, että tulis edes kuulluks.

Kävin tos muuten olohuonees, ja siellä honest-to-God ikkunaruutu _helisi_ naapurin musiikin soiton voimasta. Naapuri sai bileissään pari vuotta sitte oman ikkunansa rikki, ni nyt yrittää vissiin vielä hajottaa munki. No, ei siinä mitään, hällä sitä rahaa tuntu löytyvän, ni ei pitäs tuntuu missään korvata meitsille uus klasi.

Hiljaisuusaika: 22.00-07.00 - yeah, riiiiight. . .
Vittu, joku vitun runkku on saatana menny ja perustanu perkele Tom Hollanderille faniyhteisön, mut sit poistunu sieltä ite ja jättäny yhteisön jäljelle niin, että nyt vaiks siel ei oo ketään, ni et myöskään voi perustaa uutta, ja se on jokseenki pehmeetä olla ylläpitämättömässä yhteisössä saatana !!!!

:DDDD

No ei mut oikeesti. Nyt en oikeen tiä, liittysinkö siihe yhteisöön vai en, ku tosiaan haluisin faniyhteisöihini Tom Hollanderin, mut on niin wammaa kuuluu yhteisöön, jossa ei oo ketään - ei edes ylläpitäjää. Miksei tääl Gallerias voi olla sellasta ominaisuutta, et jos perustaja on hylänny yhteisönsä, ni sit kuka tahansa halukas vois ottaa sen haltuunsa? Ärsyttävää.

Ja taas oli kovat huolenaiheet. XDD

Löysin Mr. Hollanderin Pirates of the Caribbean -trilogian kolmannesta osasta, At World's Endistä, ja totally fell in luuurve~ ❤❤❤ Semmonen cutie pie, että adoptoisin heti ja rutistaisin rintaani vasten ja lässyttäisin kaikkea "Aaaww~~ u are so cute 'n' small 'n'~~~" (^_____^) (≧∇≦)

Sille tulis varmaan aika tämmönen ilme: (´_`*) XDDD No onhan se tarpeeks vanha ollakseen mun isä, mut so? {*≧∀≦} Sillä on niiiiin ihana ääni, et voisin kuunnella sitä jotain tuhat tuntii putkeen. XDD

Huomaako kukaan muu tämän merkinnän olevan sellaista laatua, että sitä voisi luulla 13-15-vuotiaan kirjoittamaksi..? Noo, hälläväliä! Luulihan kaikki mua koulussaki opettajana toimiessani 14-16-vuotiaaks, että kai mulle on sallittua välis vähä fanityttöillä. XP Ja siinähän mä meinaan LOISTAN! Fanityttöilyssä siis. Aina ku kohdalle sattuu jotain ihiksiä meen ihan "IIKKK!!! APUAAA!!! IHANAAA!! ~~~" :DDD Niin, ja tällein oon kans usein: (☆▽☆)

Oonki täs just muuten työstääs mun Pretty Boys -listaa. Siihen siis kuuluu kaikki mun mielestä nättinaamat (japanilaisia siihen EI kuulu, ku sit siinä listas ei ois mitään järkee, ku ne on kaikki muutenki semmosia *poskelle-tapu-tapu* -tyyppejä - kuvanmuokkaus se muuten vasta on poikaa, joten ei voi ees tietää, miltä ne luonnossa näyttää.)

Ja siihen listaan siis kuuluu nimenomaan mun mielestä _nätit_ pojat/miehet, ei komeat, hyvännäköiset, seksikkäät jne. Ne on sit ihan asia erikseen. xD Tän listan tyypit on sellasta sorttia, joita ei vois kuvitella poikaystäväkseen, ku ne on tyyliin nätempiä ku sinä itte. (≧∇≦)

Jaa jaa... Kello tulee puol kolme. Onneks melkein väsytti ja sillee...

Sit oon koko illan yrittäny kattella Brokeback Mountain -elokuvaa, ku viimeks näin sen kolme vuotta sitten, eli sillon ku se ilmesty Suomessa. Mut oon joutunu pysäyttään sen leffan koko ajan, ku en PYSTY kattoon sitä. XDD NIIIIIN jäätävää settiä. Jo pelkästään ne lampaat saa mut kiristeleen hampaitani. :DDD Ja sit viel joku Heath Ledger, jolla on mun sydämessä erikoispaikka - hyvän käsityksen antaa se, kuinka mua ei oo viä yhdenkään sukulaiseni kuolema hetkauttanu, mut Heath Ledgerin poismeno järkytti mua oikeesti aika pahasti, ja tänäki päivänä joka kerta, ku nään sen jossain leffassa tms., mietin, millanen vääryys se oli, että yks aikamme lahjakkaimpia ja monipuolisimpia näyttelijöitä poistu keskuudestamme liian aikasi. Sit jää jäljelle vaan jotain aneemisia pojankloppeja ja hupakoita, joita vois yhtä hyvin näytellä kala.

Oho. Pienimuotoinen vuodatus. No onneks toi oli vaan sellanen "vesihana tiputtaa" eikä "pato murtu". :DDDD Oikeesti! Mun toiveammatti olis viihdyttäjä. Laulaisin, tanssisin, näyttelisin, harjottasin stand-up komiikkaa... Kaikkee mahdollista niin, että aina kuitenki viihdyttäsin ihmisiä. Mun elämän pääperiaate on aina ollu, et haluun kaikille muille hyvää, ittellä ei niin väliä. Ja oon aina halunnu, et kaikilla ois mukavat fiilikset. Niinpä oon aina kaveriporukaski ollu se viihdyttäjä - kyseiset kaverit kyllä tietää. XDDD Muutenki mua palkitsee aina ehkä eniten se, ku saan parannettuu jonku oloo tai hymyn jonku kasvoille. Mulle tulee siitä aina hyvä tunne. (^ω^) Esim. mä kuulun niihin, joista on kivampi antaa ku saada - ja nyt emme ajattele kaksimielisesti. XPP Get your minds out of the gutter! ...or was it only me who took it like that..? (●>ω<●)

Ja koska tämä merkintä ei _vielä_ ollut tarpeeksi sekava, niin palatakseni Tom Hollanderiin vielä sen verran, että tänään tulee elokuvateattereihin elokuva "Valkyrie", jossa kyseinen herra on mukana. Ja Saz aikoo ehdottomasti mennä katsomaan. (^____^) En kylläkään ensi-iltapäivänä, mutta kumminkin. Siitä onkin aikaa kans jotain hiukan reilu kolme vuotta, ku viimeks kävin leffateatterissa kattomassa elokuvan - kyseessä oli neljäs Harry Potter -elokuva. xD Mutta onko halukkaita lähtemään Sazin mukaan katsomaan "Odinin palvelijatarta"? (^^) Joutuu sitten kyllä kuuntelemaan "Iik, kato, tuolla se on!!", aina ku bongaan erään lyhyen 41-vuotiaan miekkosen sieltä... XDDD No mut olin mä sillon Potteriaki kattomassa aina suu auki, ku Tom Felton ilmesty valkokankaalle - mikä oli muuten aivan liian vähän... =DDD

Hei ookoo, kuin pitkä tää merkintä oikeesti jo on?? Mä vaan koko ajan lisään tähä kaikkee olematonta höttöö - vähä niinq irlssäki: aina suuna päänä, muttei sieltä suusta kyllä mitään järkevää tule... (>v<)

No nyt meen vekka, ni voitte huokasta helpotuksesta. Tää oli kyllä kans taas niiiin poukkoilevaa juttua, et vaikee keksii mitään otsikkookaan.. Noh, I'll come up with sumthin', I'm sure. XP