IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

20 x SPerjantai 22.05.2009 19:35

Säännöt: Tämä on vaikeampaa kuin luulisi! Käytä kaikissa vastauksissa oman nimesi alkukirjainta. Kaiken pitää olla totta, ei mitään keksittyä. Et voi käyttää samaa vastausta kahdesti, etkä omaa nimeäsi pojan/tytön nimi kysymyksissä.

1. Mikä on nimesi?: Satu
2. Nelikirjaiminen sana: Säde
3. Tytön nimi: Sini
4. Pojan nimi: Sami
5. Ammatti: Sihteeri
6. Väri: Sininen
7. Jotain, johon voi pukeutua: Sukkahousut
8. Ruoka: Sianlihakeitto
9. Jotain, joka löytyy kylpyhuoneestasi: Saippua
10. Kaupunki: San Francisco
11. Syy myöhästyä: Sade
12. Jotain, jota huudat: SAATANA!!
13. Elokuvan nimi: Scary Movie
14. Jotain jota juot: Sima
15. Musiikkiyhtye: SADS
16. Eläin: Sika
17. Kadunnimi: Simonkatu
18. Auton merkki: Saab
19. Laulun nimi: Smells Like Teen Spirit (Nirvana)
20. Aktiviteetti, joka vaatii enemmän kuin kaksi ihmistä: Sota

Ei tossa ny mun mielestäni kyllä mitään vaikeeta ollu... Ehkä nimeni eka kirjain on vaan niin helppo, että siitä keksii vaikka mitä. >X3

Suomi Finland Perkele - vai..? :DKeskiviikko 13.05.2009 02:44

Okei... Miian innoittamana menin myös eurovaalikoneeseen, ja tulokset olivat vähintäänkin... mielenkiintoiset. :DD

Ehdokkaiden Top 3:

1. Antti Pesonen (IPu)
2. Jyrki Vaskela (IPu)
3. Minna Luomala (SKP)

Puolueiden Top 3:

1. Itsenäisyyspuolue (IPu)
2. Perussuomalaiset (PS)
3. Suomen Kommunistinen Puolue (SKP)

Siis... kommareita osasin odottaa, koska heitä kannatan, mutta mitä vittua, että mulle tulee ykkösenä joku Itsenäisyyspuolue ja sen ehdokkaat?? :DD Pitkä matka on vissiin tultu niistä ajoista, ku vielä täällä Galleriassakin kuuluin yhteisöön Isänmaan petturit. Yllätyin kyl todenteolla. :-D

Tulos johtuu mitä luultavimmin tosin siitä, että vastasin kieltävästi moniin Euroopan yhtenäistämistä koskeviin kysymyksiin - EU-maiden siis tulisi säilyttää itsenäisyytensä ja maakohtainen päätösvaltansa, eikä kaikkea tulisi sysätä Brysselin herrojen päätettäväksi.

Sitte se kysymys, että pitäskö EU:n asioista järjestää enemmän kansanäänestyksiä, ni ehdottomasti ei! Siellä päätetään joka päivä jostain ihan pienimmistäkin asioista, niin jos äänestyksiä lisättäs kansantasolla, menis koko jutusta into, eikä kukaan varsinkaan jaksas äänestää, ku joka kissanristiäisistä vaadittas koko kansan mielipide. EU perustuu muutenkin sellaselle pilkunnussintapolitiikalle, että huissannevaraan sais koko Euroopan Unionin heittää.

Olin vuonna 1994, kun Suomen EU-jäsenyydestä äänestettiin, valitettavasti vasta 6-vuotias, joten en päässyt äänestämään, mutta lapsena olin aina jonkin verran ikäisiäni edellä, ja jo sillon mulla oli vahva mielipide siitä, että Suomen ei missään nimessä pitäs liittyä EU:iin, ku kuulin, että maataloustukia aiottais leikata. Tällasia mä pohdiskelin 6-weenä... :DD

Niinpä tässäki vaalikoneessa vastasin kysymykseen, tulisko Suomen erota EU:sta, myöntävästi, koska mä en ainakaan löydä mitään mainittavaa hyötyä liittymisestä seuranneen. Kurkutki todettiin laittoman käyriksi, mutta nyt nekin saavat taas olla millasia käppyröitä tahansa!!!! . . . =DDD

FAIL @ real human contact.Tiistai 12.05.2009 18:10

HAHAHA!! Joskus... Musta tuntuu, että Internet ja tietokoneet on ottaneet liian suuren osan meen elämässä. Tässäkin yks mutsi kirjottelee täällä jossain vitun IRC-Galleriassa poikansa viimeksi elossa nähneelle yhteisössä R.I.P Miro Salo:

"12.05.2009 10:13 <dryme> Olen Miron Äiti. Kirjoittelen toisen ihmisen tunnuksilla. Minulla on kysymys nimimerkille Teiresias. Kävit kotonamme käsittääkseni ensimmäisen kerran 20.4 illalla. Kerroit olevasi Juha, Halusit käyttää tietokonettamme ,siirsit rahaa opintolainatililtäsi omalle tilille ,koska halusit tarjota Mirolle muutaman kaljan, kun on niin hyvä tyyppi.Miro vietti yön luonasi opiskelijankadulla 20-21.4.Kommentoit viimeisen viikon olleen täyttä rautaa. Kerroppa nyt minulle ja Miron muillekin ystäville, mikä ol
12.05.2009 10:19 <dryme> Eira jatkaa.Teiresias, mikä oli niin hienoo. Tiesin Mirosta käsittääkseni melko paljon, mutta viimeiset hetket ovat hukassa. Kerro sinä ne! Onneksi itse löysin Miron kuolleena sängystään 22.4 klo 6.31 ja ymmärsin mitään ei ollut tehtävissä.Tuokaa muutkin kaikki mahdollinen tieto mulle. Mitkään asiat ei enää satuta mua,mulla on vaan oikeus tietää. Mulla ei ole pelättävää, pahin on nyt tapahtunut."

LOLLOLLOLLOLLOLLOL !!! Sit toi Eira on kai se, kelle toi nick "dryme" kuuluu... Kannattasko ehkä vaik kysyy ton Teiresiaksen puh.numbaa tai osoo, et vois hiukan lähekkäimmin keskustella, saatika ny täällä yleisellä nettisivustolla lähteä asiaa puimaan..? Suorastaan hävettää noitten puolesta. Ensinnäkään en _kehtais_ lähteä noin henkilökohtasia asioita täällä kaikkien nähden setvimään, ja toisekseen se on loukkaavaa edesmennyttä kohtaan, että hänen viimisiä hetkiään levitellään kaikelle kansalle. Varsinkin, kun tässäki on ollu alkoholi tapauksessa mukana, mikä jo itsessään on vähän nolo kuolema...

En oo koskaan välittäny mulle ei-läheisten ihmisten kuolemasta, joten mua ei siis sureta tää Miro - koskaan kuullukaan, joten menehtymisensä ei mua paljo paina. :D Näin ton yhteisön vaan etusivulla, ja oon aina pitäny näitä Gallerian R.I.P.-yhteisöjä naurettavina, joten päätin men zekkaan, et mitähän lolloo ny tällä kertaa ja jackpot! Siellähän ne ihmiset taas todisti typeryytensä. Voiskohan sen pistää surun aiheuttaman tilapäisen mielenhäiriön piikkiin..? Muija hysteerisenä: *light bulb* "PAKKO SAADA TIETÄÄ, MITEN NÄIN KÄVI!!! MENEN SIIS IRC-GALLERIAAN KYSELEMÄÄN!!!" . . . huoooohh. . . *LoL* :DD

Suomen Huippukivipatsas Haussa.Tiistai 12.05.2009 03:26

Jaksookaan en oo "Suomen Huippumalli Haussa" -ohjelmaa kattonu, koska kotimaiset "mallit" ei kiinnosta, mut nyt satuin käymään Nelosen kyseisen sarjan sivuilla ja kattomassa kuvia kilpailijoista ja... ei helvetti.

Ykskään niistä kuvista ei ollu mallia nähnykään - saati huippumallia. Ja vielä ihmetellään, miksei Suomesta tuu maailmankuuluja huippumalleja... Ehkä siks, että kaikki kotimaiset mallitytöt näyttää kuvissaan mallia leikkiviltä amatööreiltä känni-iltana?? Hyi hitto, ihan puistatti kattella niitä kuvia. Onhan ne juu nättejä tyttöjä, mutta silmistä puuttu sielu, ilmeet oli ku puusta veistettyjä ja asennot... Oh God, don't let me get started about that. Jokuki oli ku kyykkypaskalla ois ollu.

Mutta toisaalta - mitä voi odottaa ohjelmalta, jossa kovana huipputason mallina pidetään boxface Anne Kukkohovia..? Yök.

Voin vaan kuvitella, kuin "taidokasta" näitten kokelaitten mallikävely mahtaa olla. Jos vähänkään on samaa tasoa ku kuvansa, ni voipi heittää hyvästit catwalkeille.

I feel for the Finnish fashion world. (v___v)

A Little Survey.Maanantai 11.05.2009 23:22

OLEN LUONTEELTANI..
[x] mustasukkainen
[x] temperamenttinen
[] hiljainen
[x] laiska
[] helposti innostuva
[/] tuhlaajatyyppiä
[x] elokuvafriikki
[x] riippuvainen jostain (There is no life w/o computers.)

TÄLLÄ HETKELLÄ..
[] minulla on nälkä
[] haluaisin kuolla
[/] olen onnellinen
[] minulla on liikaa energiaa
[] tahtoisin "tappaa" jonkun henkilön
[] itkettää
[] olen meikannut
[] olen tylsistynyt
[] haluaisin lähteä shoppailemaan
[] odotan jotain tiettyä päivää

MINULLA ON..
[x] paljon valokuvia
[] aina karkkia jemmassa
[] ihan uusi kännykkä
[x] paljon dvd-elokuvia
[] yli 5 farkut
[] pitkät hiukset
[] papukaija tai undulaatti
[] rakennekynnet
[] "alistajalasit" (Mitä helv..? :DD)
[] lakatut varpaankynnet
[x] farkkuminihame

PELKÄÄN..
[] kuolemaa
[/] petetyksi tulemista
[] valehtelua (Niin kauan, ko mä en tiä, et joku mulle valehtelee, kaikki on hyvin. Ja jos sit paljastuu, et näin on käynyt, ni sux to be me sit vaan. :D)
[] jotain tiettyä ihmistä
[] koiria
[x] väkivaltaa (Aina jos jotku mun lähettyvillä alkaa riidellä, haluan mahd. pian paikalta pois.)
[] hämähäkkejä
[] pimeää
[] ukkosta (Viime kesän ukkosmyrskyn keskelle joutumisen jälkeen ei mitkään pikku jylinät paljo pelota. =P Enkä sillon siinä myrskyssäkään pahemmin pelänny, ku jouduin oleen tukena toiselle, joka pelkäs, ni ei ois passannu alkaa ite skitsoon. xP)
[] ufoja (Let me make this clear now: there are NO UFOs.)
[/] että saan kokeesta huonon numeron
[] verta
[x] näyttäväni tyhmältä valokuvissa (Kovat on pelot... xD)
[] että sairastun johonkin todella pahaan tautiin (Mä olen jo niin kroonisesti sairas, ettei enää mikään tunnu missään.)

EN KOSKAAN..
[] poseeraisi alasti (No hui.)
[] myisi itseäni (Enpä. Oisin ollu jo aikaa sitte huoraamassa, jos se ois laissa sallittua. Imho, en näe prostituutiossa mitään ongelmaa.)
[] pahoinpitelisi ketään (Tehty jo.)
[x] ostaisi vaatteita kirpputorilta (Ei mtn toisen jo käyttämiä hynttyitä. Yök.)
[] laulaisi karaokea julkisella paikalla (Been there, done that...)
[] joisi itseäni umpihumalaan (Ja tämäkin - melkein joka viikko.)
[] lukisi Raamattua - kokonaan
[x] näyttäisi keskisormea vanhuksille (Jtn tapoja sentäs täytyy olla.)
[x] veisi jonkun muun seurustelukumppania (Se on sit tietty eri asia, jos ukko on vedättäny, mut jos saisin tietää, se ois suhteen loppu.)
[] hyppäisi benjihyppyä (Aargh, haluaisin, mutq on aika tyyristä. (><))

OLEN..
[x] leikannut itse hiuksiani
[] syönyt mustekalaa (Hyi vittu, mä ja merenelävät tullaan parhaiten toimeen, ku pysytellään poissa toistemme elämistä. xD)
[x] yrittänyt itsemurhaa (En suosittele.)
[x] käyttänyt itseruskettavaa
[x] ollut vähintään 2 päivää syömättä mitään
[x] muuttanut pois kotoa
[] tehnyt itse toffeeta
[x] soitellut pilapuheluita
[] saanut 10 historiankokeesta
[] unohtanut lempipaidan jonnekin
[] käyttänyt Playboy-pupu -vaatteita (No vittu, käyttäsin, mutq ne on niin älykalliita! >P)

TULEVAISUUDESSA HALUAISIN..
[] suurperheen (Ei helvetissä.)
[x] pelkkä kunnollinen nainen/mieskin riittäisi
[x] olla menestyvä artisti
[] valmistua lääkäriksi
[x] isot satuhäät
[x] asua ulkomailla (Kymmenen asuntoo eri puolilla maailmaa, et vois aina vaihtaa maisemaa, ku siltä tuntuu. xD)
[x] lähteä vaihto-oppilaaksi tai au-pairiksi
[] uskaltautua kuntosalille
[x] opiskella
[ ] työskennellä kaupan kassalla
[x] viettää vauhdikkaita sinkkuvuosia
[x] hypätä laskuvarjolla

OLETKO KOSKAAN..
[x] ihastunut?
[x] kiljunut julkisella paikalla?
[x] uinut uima-altaassa?
[x] uinut järvessä?
[x] uinut meressä?
[x] halannut?
[x] oksentanut?
[] ollut karkkilakossa? (Mä mtn lakkoja harrasta.)
[] ollut allerginen jollekin?
[x] värjännyt hiuksiasi?
[x] riidellyt ystäväsi kanssa?
[] lentänyt lentokoneella ulkomaille?
[] ollut Amerikassa?
[x] ollut keikalla?
[] rakastunut ensisilmäyksellä?
[x] käyttänyt yli 150 euroa yhdellä ostoskerralla? (No kitara oli aika tyyris... xP)
[x] lyönyt ketään, kovaa? (Äiti on nyrkistä saanu niin lujaa ku lähtee, mut eihän sellanen tynnyri ny mitään tunne...)
[x] kiroillut vanhempien kuullen?
[x] katsonut Lostia tv:stä?
[x] pelännyt pimeää? (Lapsena ei kyllä pystyny lähteen pimeellä yhtään pihavalon valaisemaa aluetta pidemmälle.)
[/] syönyt hattaraa? (Olen mä joskus maistanu joltain hiukan, mut ite en oo koskaan ostanu.)
[x] hukannut avaimesi? (Juuh... Pariki kertaa. =P)
[] harrastanut jalkapalloa?
[] itkenyt hautajaisissa? (HAHAHA Oon ollu vaan yksissä hautajaisissa, ja sillon olin sen verta pieni, etten viel tajunnu mtn surra, vaan olin innoissani, ku oli paljo ihmisiä, joille esiintyä. XDD)
[x] nauranut kirkossa? (Paatunut kirkonhäpäisijä!)
[] vihannut opettajaasi?
[x] laulanut luokan/koulun edessä?
[x] ollut leirillä?
[x] saanut uutta kännykkää?
[x] asunut yksin omassa asunnossa?
[x] ollut velkaa jollekin? (Pyrin kuitenkin siihen, etten koskaan ois velkaa kelleen enkä mihkään.)
[x] sylkenyt jonkun kengille? (Sylkenyt jonkun _kenkään_... :DDD)
[x] ajanut autoa (Muuten vaan just viikko sitte tuli taas käytyä Hesassakii... :P)

Rakastatko...
[x] Rakastan (Love 4ever.)
[ ] Toistaiseksi
[ ] Väliaikaisesti
[ ] En tällä hetkellä ollenkaan
[] En ole varma

Mitkä ovat arkivaatteidesi hallitsevimmat värit?
[ ] Harmaa
[ ] Keltainen
[x] Musta
[] Punainen
[ ] Ruskea
[ ] Sininen
[ ] Valkoinen
[ ] Vihreä
[x] Jokin muu (Ei mulla oo mtn hallitsevaa väriä, ku pukeudun kaikkeen laidasta laitaan.)

Mistä olet riippuvainen?
[x] Alkoholista (Pakko nollata aivot aina välillä.)
[] Huumeista
[x] Internetistä (Kuten sanottu, there is NO life w/o computers, especially the Internet.)
[/] IRC-Galleriasta
[] Kahvista
[x] Läheisestä/läheisistä ihmisestä/ihmisistä
[] Lääkkeistä
[x] Shoppailusta
[] Suklaasta/karkeista
[] Tupakasta
[] Energiajuomasta
[] En ole riippuvainen mistään
[] En osaa sanoa
[/] Ihailemastasi henkilöstä (No aika tylsää ois, jos ei mtn fanituksen kohteita olis. xP)

Mihin tosi-TV-kilpailuun voisit osallistua?
[x] Amazing Race (Vituttas tosin, ku jotku ählämit ym. ei ymmärtäis, mitä yrittäsin selittää niille ja sit multa menis järki...)
[x] Huippumalli haussa (TTU! Musta ois oikeesti voinu tulla vaikka mimmonen huippumalli, jos ois enemmän mittaa. (>___<))
[x] Hurja muodonmuutos (No tähän nyt heti ensimmäisenä! Mä jos kuka tarviin ulkosta kohennusta.)
[x] Idols (Parinaki vuonna pitäny jo osallistuu, mut en oo sit viittiny...)
[] Miljonääri-Jussi (...LoL...)
[x] Selviytyjät (Oisin muuten varma voittaja, mut mut kuiteski äänestettäs heti pois, mikä on musta ihan helvetin vammanen käytäntö.)
[] Suurin pudottaja (Musta tuntuu, että ne ei välttämättä huolis mua mukaan tähän ohjelmaan... :D)
[] Tanssii tähtien kanssa (Kotimaiset "kuuluisuudet" esittelemässä olemattomia tanssi"taitojaan"? Kiitos ei.)
[] Unelmakämppä
[] Unelmien poikamies/poikamiestyttö (No on se kumma, jos ei sitä pillua/munaa muuten saa ku lähtemällä johonki kiiltokuvaohjelmaan mukaan.)
[] Viettelysten saari
[] Big Brother (Jos joutusin yksin viettään sen ajan eristyksissä muusta maailmasta, ni no prob, mut en kestäs niitä muita ihmisiä.)
[x] Jokin muu tosi-TV-kilpailu
[] En voisi ajatella osallistuvani mihinkään näistä
[] Vihaan tosi-TV-kilpailuja

Millainen olet juuri nyt?
[] Ahkera
[x] Iloinen (95% ajasta mä olen ilonen. xD)
[] Janoinen
[x] Kärsimätön (Seuraavaksi katselemaan Torchwoodin toisen tuotantokauden jaksoja~~!!!)
[] Levoton
[] Masentunut
[] Nälkäinen
[] Onnellinen
[] Pirteä
[] Surullinen
[] Tylsistynyt
[] Vihainen
[] Väsynyt

Kuinka kauan olet yleensä suihkussa?
[] En käy suihkussa
[] 0 - 2 min
[] 3 - 5 min
[] 6-10 min
[] 11 - 15 min
[] 16 - 20 min
[] 21 - 30 min
[x] yli 30 min (Voiko siellä olla vähemmänkin aikaa? (O_o))

Mitä piirteitä olisi mahdotonta sietää seurustelukumppanissa?
[x] Epämiellyttävä ulkonäkö (Ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa, mut en mä mitään silmärikkaakaan jaksa kattella.)
[x] Itsepäisyys (Koska MÄ olen se itsepäinen, ni toisen ei sovi olla. xP)
[x] Mielenterveysongelma (Ei vikapäisiä, kiitos.)
[] Tupakointi
[x] Yksinkertaisuus (Ei vitussa mtn hönöjäkään. Sen oon nähny, mitä seuraa, ku suhteen toinen osapuoli on latvakakkonen.)
[/] Ylimielisyys (No ei mtn älytöntä ylpistelijää jaksa kukaan kattella, mutta tykkään, että mies ajattelee olevansa hiukan muitten yläpuolella - niinq minäki. Sit voitas yhdessä leijuu. :DDD)

Kuinka usein halaat toista ihmistä?
[] Halaaminen on homojen hommaa. En halaa koskaan.
[] Joka päivä, yli 10 kertaa päivässä
[] Joka päivä muutaman kerran
[] Kerran-pari viikossa
[] Useimpina päivinä viikossa
[] Viikoittain
[] Kerran kuussa
[] Kerran, pari vuodessa
[] Vieläkin harvemmin
[x] Vaihtelee
[] Viimeksi tänään

Mitä näistä teet joka päivä:
[x] laulat (Vaikka kuinka ois ääni käheenä. :D)
[x] pidät hauskaa
[] tapaat ystäviäsi
[] opiskelet
[] teet töitä
[x] kuuntelet musiikkia
[x] katsot televisiota
[] laittaudut peilin edessä
[] tanssahtelet
[] kiukkuat
[] käyttäydyt hyvin
[x] luet (Joo - ficcejä. XDD)
[/] käyt IRC-Galleriassa (Melkein.)
[] ajattelet ja ikävöit ystävää/ystäviä
[/] valehtelet (Elämänihän siis perustuu valheitten ketjulle - tai jtn, mut hyvin menee silti. :D)

Mitä seuraavista tällä hetkellä haluaisit:
[ ] päästä BB-taloon (Lue: kiduttaa itseäsi.)
[/] nauraa, niin että vatsaan sattuu (Ei, se on sit kauheeta, ku alkaa sattuu, ja mulla ku alkaa sattuu _selkä_ munuaisten alueelta niin, etten saa henkee. XPP)
[] halata jotakuta
[] suudella jotakuta
[/] matkustaa maailman ympäri (Ei nyt ihan just tällä hetkellä, mut sit kesällä. :D)
[x] kiittää jotakuta (Kiitos on AINA paikallaan.)
[] syödä puuroa
[] tehdä lumiukon
[] käpertyä peiton alle

Drinks...Sunnuntai 10.05.2009 00:41

OmG! Olvi Kulta Lonkero onkin jopa hyvää. xD Maistuu ihan jollekin energiajuomalle, ja minen yleensä mistään energiajuomista tykkää - paitsi EDistä. xP Ostin ny tätä kokeillakseni, ku vakio Olvi Lonkeroa ei ollu kaupassa. =P

Ja KossuFanta on myös hyvää. :DD Oon juonu vaan KossuSpritea, ku tykkään kyl eniten limsoissa Fanta Orangesta, mut alkoholi + appelsiini = helvetti, joten en oo uskaltanu kokeilla muutaq vasta nyt, ja hyvää on! :D Maistuu vaan Fantalle, vaikka laittas enemmänki viinaa. xDD

OK, Imma off nao! XD

プリンセスか。Tiistai 05.05.2009 03:01

Mitään sen kummempia ei (taaskaan) ole tapahtunut, joten teinpä aikani kuluksi tällaisen prinsessatestin:

Mikä Disney-prinsessa olet?

TUHKIMO
[ ] Olen hukannut toisen kenkäni (Hajaallensa on menny, muttei koskaan hukkaan. ;D)
[ ] Minulla on äitipuoli
[/] Olen ollut hienoissa juhlissa (Emmä ny tiä, oliko ne häät ny NIIN hienot... xP)
[x] Tässä talossa se olen minä, joka AINA siivoaa ja tekee ruokaa (Jo pienestä pitäen ja nykyään tietenkin siksi, että asun yksin. =D)
[/] Olen eläinten ystävä. (Ennen kovastiki, mut nyttemmin ei enää niin inspaa tuo fauna.)
2

PRINSESSA RUUSUNEN
[ ] Olisin nukkunut 100 vuotta, jollei joku olisi tullut herättämään
[/] Minulla oli ihana lapsuus (Muut ois varmaan saanu vaikka mitä traumoja, muttei tämä likka. Mikä ei tapa, se vahvistaa. :3)
[x]Tykkään laulaa
[x] Tykkään mekoista
[x] Minulla on vaaleat hiukset


LUMIKKI
[ ] Minulla on tummat hiukset
[ ] Olen melkein tukehtunut omenaan
[ ] Perheessäni/Talossani on yli 5 miestä
[x] Olen karannut metsään äidiltäni/äitipuolelta (Juuh. Ne kuuluisat mun ja äidin tappelut...)
[x] Minulla on kaunis lauluääni (Niin ne väittää. xP)
2

BELLE (Kaunotar ja Hirviö)
[ ] Asun hirviön kanssa (No on tuo vaatehuoneessa asusteleva Mana melkonen riiviö, ku aina siellä sekottaa. >XD)
[x] Tykkään lukea
[ ] Olen rakastunut
[ ] Minulla on ruskeat hiukset
[x] Juttelen esineiden kanssa (Mä juttelen KAIKKIEN ja KAIKEN kanssa - elävä taikka ei. XD)
2

ESMERALDA (Notredamen kellonsoittaja)
[ ] Olen mustalainen
[/] Minua on kehuttu kauniiksi
[/] Ulkonäöllä ei ole mitään väliä (En ny sentäs täysin pinnallinenkaan ole, mut kyl ulkonävöllä jottain välii sentäs on. Mitä tahansa paskanaamoja jaksa kattella.)
[x] Asun lähellä kirkkoa (HAHAHA Siis mun takapihanihan on hautuumaa... :DD)
[ ] Pidän kyttyräselkäisistä kellonsoittajista (Ei meillä oo tässä kunnassa ko kyttyräselkäinen talonmies... :DDD Ja jo ekaluokalla osoitin hänelle mielipiteeni hänestä. (^^;;))
2

BIANCA (Bernand ja Bianca)
[x] Pidän juustosta
[ ] Rakastan seikkailuja
[x] Autan mielelläni ihmisiä (Uusi Äiti Teresa ilmoittautuu palvelukseenne.)
[ ] Olen hiirimäinen (Yhtä kaukana hiirimäisyydestä ku etelä- ja pohjoisnapa toisistaan. =D)
[ ] Albatrossi on yleisin kulkuvälineeni (. . .)
2

JASMINE (Aladdin)
[x] Minulla on kissaeläin lemmikkinä
[ ] Isäni yrittää naittaa minua (...sairasta...)
[ ] Tunnen miehen, jolla on taikalamppu
[ ] Pidän pussimaisista housuista (Mitää vitun lökäpöksyjä.)
[ ] Olen tummahiuksinen
1

LIISA (Liisa ihmemaassa)
[/] Tykkään unelmoida (No joskus jottain...)
[/] Olen lapsi (Ikuisesti lapsi ainakin mieleltäni. \(^o^)/)
[ ] Minulla on isosisko
[/] Istun mielelläni puussa
[x] Olen tutustunut outoihin ihmisiin. (No olen mä joskus kyl melkosiin tapauksiin törmänny...)


HELINÄ-KEIJU (Peter Pan)
[ ] Tykkään keijuista (Ja nyt sitten ihmiset saatana! Keijut ei oo mtn satukirjoissa esitettyjä sulosia kukkaistyyppejä, vaan ilkeämielisiä julmureita. Remember this!)
[ ] Pidän hiuksiani usein nutturalla
[x] Jos joku ei usko minua, niin melkein kuolen (Mä kyllä meen ihan täysin maihin, jos mua ei uskota.)
[x] Omistan lyhyen mekon
[x] Olen jonkin verran mustasukkainen
3

KAUNOTAR (Kaunotar ja Kulkuri)
[ ] Minulla on isot korvat
[x] Olen siisti (Pakko siivota..! x3)
[ ] Asun isossa talossa
[ ] Minulla on lapsia
[ ] Tapasin mieheni/poikaystäväni kadulla
1

POCAHONTAS
[ ] Minulla on mustat hiukset
[ ] Isäni on johtaja/pomo
[x] Ulkoilen mielelläni
[/] Olen rakastunut brittiin (xP)
[ ] Minulla on/oli lintu lemmikkinä


ARIEL (Pieni merenneito)
[ ] Minulla on punaiset hiukset
[x] Pidän uimisesta (Joka kesä mahd paljon plutikoimaan!)
[x] Laulan mielelläni
[ ] Omistan/Omistin kalan
[/] Minulla on vihreät silmät (Harmaanvihreet joo. Sais kyllä tuo vihreys jo kaikota kokonas...)


JANE (Tarzan)
[ ] Mieheni/Poikaystäväni on apinamainen
[ ] Olen käynyt viidakossa
[ ] Pidän apinoista
[x] Roikun mielelläni liaaneissa
[/] Kirjoitan päiväkirjaa (No tässähän mä just skriivailen... xP)


LILO (Lilo & Stitch)
[/] Olen lapsi (Tähän vastasinkin jo aiemmin, että mieleltäni olen 4ever kiddo. :3)
[ ] Omistan oudon "koiran"
[ ] Minulla on isosisko
[x] Uskon yliluonnollisiin asioihin (Mä uskon kaikkeen - paitsi ufoihin. xDD)
[/] Olen joutunut seikkailuun (Olen mä monenmoises kans ollu mukana...)
2

MULAN (Mulan)
[ ] Olen kiinalainen
[ ] ... tai ainakin haluaisin
[ ] Minulla on joku lisko
[ ] Olen esittänyt poikaa
[ ] Olen rakastunut
0

***

よしゃ~! Prinsessa Ruusunen. (^___^) Onkin aina ollut lempi Disney-prinsessani. En edelleenkään ole unohtanut sitä vääryyttä, kun vuonna 1994 Aku Ankka -lehdessä oli Disney-prinsessa missikilpailu, ja sen voitti muthafuckin' Belle. Aitona blondina olen aina ollut blondien puolella, enkä siis vieläkään voi hyväksyä tuota 15 vuoden takaista möhlintää. XDD

Helinä-keiju tuli tässä testissä minulla muuten kakkoseksi. Aika paha sekin, kun en ole siitäkään muijasta koskaan pahemmin pitänyt. >XD Hei oikeesti! Mulla on paljon mielipiteitä koskien sarjakuva- ja animaatiohahmoja. Niistä saisin väännettyä juttua vaikka kuinka paljon, mutta en nyt jaksa alkaa sen enempiä kirjottelemaan. Gotta go to slee~p... (*′σエ`)p **—OУаsυмi—**ヾ(´エ `*)

Se on täytetty.Keskiviikko 29.04.2009 19:06

Yliopistohakulomake nimittäin. xD LOPULTAKIN sain päätettyä mitä ja mihin haen. Eihän siinä pähkäillessä mennytkään kuin sellainen kaksi vuotta... xDD Mutta nyt oli pakko tehdä päätös - huomenna kun loppuu päävalintojen hakuaika tämän vuoden osalta. Kuka sanoikaan, että jätän kaiken aina viime tippaan..? Ai niin, sehän olinkin minä itse - onneksi sentään tunnistan ja tunnustan oman ongelmani. *angel* (≧∇≦)

Nyt sain viimeinkin mielenrauhan, kun on tämä asia pois päiväjärjestyksestä. Seuraavana tosin odottaa sellainen urakka kuin pääsykokeisiin lukeminen, mutta vietetään nyt ensin tuo vappukin pois alta ja nollataan aivot, niin voipi sitten alkaa pyyhittyä ja tyhjää päänuppia tiedoilla taas täyttää. xD

Neljään yliopistoon hain, Joensuuhun, Tampereelle, Turkuun ja Jyväskylään. Kaikkiin muihin valitsin pääaineeksi jotakin englannin kieleen liittyvää, paitsi Turkkuseen uskontotieteen. Pääsisi nyt sisälle edes jonnekin... PAKKO! (≧ω≦)

Wish me luck! d(´▽`)b

Whyyy..??Maanantai 27.04.2009 11:24

Mä en nyt ehkä kestä tota Päivän kuvaa... KOSKA se alempi kissan kuva tuo mieleeni erään videon, jolle aina repeän hieman liikaa... :DDD Here you go: http://www.youtube.com/watch?v=WxU0GymProw

Sehän olikin.. PIKKUKISSA!!! dsnvjdskszakj (^^;;; )

Summer Of '09.Torstai 16.04.2009 00:12

Koska rakastan kesää, päätin tehdä tällaisen pikku kyselyn:

KESÄ 2009

KUMPI?

Vadelma vai mansikka? - Mansikoita naamariin vaan. :D
Jäätelö vai karkki? - Pehmis ja sorbetti. xP
Pyörä vai mopo? - Fillarilla kulkee lujaa. :DD
Järvi, meri vai uima-allas? - Järvi.
Limsa vai mehu? - Vesi. xPP No okei, limsa sitte.
Uudet vai vanhat perunat? - UUDET PERUNAT <333 (Älä sinä Laura sieltä nyt mtn alja.. Kuorineen päivineen uutta perunaa poskeen. =DDD)
Shortsit vai minihame? - Saz + minari = true love
Toppi vai t-paita? - T-paita.
Kesäkuu vai heinäkuu? - Heinäkuu.
Rusketusrajat vai ei? - Ei mtn paskaraitoja.
Tikkataulu vai pelikortit? - Mä oon muutenki semmonen korttihai... :D
Vaalea vai tumma? - Vaalea. (^^)
20°C vai 30°C? - 20 on mulle viä vähä liian viilee, mut kolkyt on sit jo kamalan kuuma, mut kyl mä sit sen kolmekymppisen valittisin.
Varjossa vai auringossa? - Varjoon, suojaan, alta polttavan auringon~

KYSYMYKSIÄ

1. Paras jäätelömaku? - En pahemmin välitä tavallisesta jäätelöstä. Tykkään vadelmasorbetista, vanilja-suklaapehmiksestä, ja jos nyt pakko on joku tavallinen jäätelö valita, niin sitten Tiikeri.

2. Onko teillä kesämökki? - Ei ole.

3. Paras kesäruoka? - Grillipihvit... *mmm, nammm* =PPP

4. Paras aika päivästä mennä rannalle? - Koko päivä! =D

5. Onko jokin asia mikä ärsyttää kesässä? - Paarmat. Hyttyset. Hyönteiset ylipäätään.

6. Mitä odotat kesältä 2009 ja miksi? - Odotan jotakin ikimuistoista, koska tämä saattaa hyvinkin olla viimeinen kesäni näillä nurkilla. Haluan siis ottaa siitä kaiken irti. :3

7. Aiotko olla töissä? Miksi, miksi et? - En usko... Oishan se toisaalta hyvä, mut haluun viettää tän kesän vaan nauttien ympäristöstäni.

8. Mikä on parasta kesässä? - Valoisuus ja lämpö. Ei epäilystäkään. Rakastan näitä kahta asiaa.

9. Mikä on huonointa kesässä? - No ne hyönteiset - ja ukkonen tietysti. Jesusauti sitä viime elokuun ukkosmyräkkää... Jos siitä selvis, ni sit selvii mistä vaan.

10. Kerro jokin kesälomasuunnitelmasi. - Ei ole mitään sen erityisempiä suunnitelmia. Varmaan tulee ainakin Hesassa käytyä...

11. Kerro, millainen olisi unelmakesäsi. - Olis riittävän lämmintä, aurinko paistas suurimman osan ajasta - ei koko aikaa, ku vettäkin tarvitaan -, ja sais vaan viettää rauhassa aikaansa miten ikinä tahtookaan. Joskus kavereitten kanssa, joskus yksinään. Ja että olis sellanen ihana vapauden tunne sydämessä, joka kertoo, että nyt juuri sun ei tartte huolehtia mistään, saat vaan olla ilman mtn velvoitteita.

12. Kerro lopuksi toiveesi kesän keskilämpötilasta?
- Joku semmonen 22°C-25°C olis mulle sopiva, ni ei tarttis aina palella. :D

***

Toivottavasti tästä tulee parempi kesä ku viime vuonna, ku vaan sato melki koko ajan. Nyt sitä arskaa kehiin. xDD