IRC-Galleria

Schade

Schade

ammu, hautaa ja vaikene

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.07.2007 05:46

Nimi 1: Alisa
Onko hän hauska? On
Oletko halannut häntä? Olen
Joku muisto hänestä? katkas päättäreis mun kukkasen!! :D

Nimi 5: Antti
Missä tapasitte ensimmäisen kerran? öö tääl perniös
Onko hän sinulle tärkeä? no d44 velipuoliki on tärkee
Hänen nimensä viimeinen kirjain? i ?

Nimi 8: Caro
Tyttö vai poika? ÖHM
Rakastatko häntä? ÖHM kyllä kaverina
Oletko puhunut hänen kanssaan puhelimessa? tottakai

Nimi 10: Elina Y.
Kuinka kauan olette tunteneet? vaikka kuinka kauan
Oletko ikinä suudellut häntä? e!
Oletko kertonut hänelle salaisuuksiasi? öö en

Nimi 16: Hanna Koskinen
Onko hän kaunis/komee? ihan
Tunnetko hänet hyvin? en iha niin hyvin
Onko hän varattu? öö ei kai

Nimi 20: Heidi Lipponen
Onko hän sukua sinulle? EI ONNEKSI !!!
Millainen hän on luonteeltaan? sanoo sille mitä vaan ni kuonoon tulee kuiteski!
Tunnetko hänet hyvin? en välttämättä nii hyvi

Nimi 23: Henni
Oletko lähettänyt hänelle tekstiviestejä? khyl
Onko hän samassa koulussa kuin sinä? ei ;\

Nimi 34: Jarkko
Minkä ikäinen hän on? 14?
Asuuko hän samalla paikkakunnalla kuin sinä? jeb
Vihaatko häntä? en? :D

Nimi 40: Karri
Oletko käynyt hänen luonaan? enn
Onko hän hauska? onn kai joskus ^^
Millä kirjaimella hänen nimensä alkaa? K??

Nimi 54: Miia J.
Oletko halannut häntä? oooolen
Oletko nähnyt hänet ? khyl.. mut viimeks ilotus eli iha helvetin kauan sit!

Nimi 60: Nanni (Sanni) <3333
Onko hän kaunis? ON!
Joku muisto hänestä? hööh tappelu dösäs koulumatkal ^^'
Onko sinulla hänen mese? on???

Nimi 62: Niko Haili !!!!!!!
Onko hän läheinen sinulle? EI!!!
Oletko koskaan halannut häntä? EN!!
Oletko ollut ihastunut häneen? EN!!!!!!!

Nimi 66: Pauliina
Yksi sana, joka kuvaa hänen luonnettaan? niit on iiihan liikaa
Asuuko hän pääkaupunkiseudulla? eijj
Oletko nähnyt hänestä unta? e

Nimi 75: Riku P.
Kuinka vanha hän on? 15
Vihaatko häntä? Ennn ^^
Pidätkö hänestä? juu kavereista pidetään aina

Nimi 97: Sonia K.
Oletko suudellut häntä? e
Rakastatko häntä? kaaveeriinaaa
Oletko käynyt hänellä? nojoo kaikki on ^^

Nimi 100: Teea L.
Oletko hänen ystävä? luulisin
Onko hän luokallasi? eij
Mitä mieltä olet hänestä? iiiihan kiva ^^ no joo empäkylnykeksi

Ihmisen poika.Sunnuntai 29.07.2007 04:27

"Charles' Will Is Man's Son"
tämä selvä?


Katotaa syksyl tuunko isoskoulutukseen. päästetäänkö mua, pidän Charlieta jumalana. xD

"CHARLIE"
Charles Milles Manson (s. 12. marraskuuta 1934 Cincinnati Ohio Yhdysvallat) tuomittiin kuolemaan 1971 osallisuudestaan 1960-luvun lopulla tehtyihin Taten ja La Biancan murhiin. Mansonin kannattajat murhasivat Sharon Taten sekä Leno ja Rosemary LaBiancan raa'alla tavalla kahdessa erillisessä massamurhatapauksessa.

Manson oli "Perheenä" tunnetun nuorten joukon johtaja. Hän suunnitteli ja määräsi murhat tehtäväksi mutta ei itse ollut surmatyön tekijä.

Oikeudenkäynnissä esitettyjen todisteiden perusteella Manson värväsi useita nuoria seuraajikseen, ja sai heidän luottamuksensa. Nämä nuoret olivat vaikutuksille alttiita, tavallisesti perheidensä hylkäämiä tai he etsivät muuten läheisyyttä ja henkistä tukea. Karismansa ja seksin, huumeiden ja näennäisuskonnollisten mantrojen avulla Manson onnistui saamaan vahvan henkisen otteen seuraajiinsa; nuoret pitivät häntä lopulta Jeesuksen ruumiillistumana.

Manson alkoi puhua "Helter Skelter" -teoriastaan, jonka mukaan Beatlesin musiikki ennusti pian alkavaa maailmanlaajuista rotusotaa. Vuonna 1969 hän kertoi kannattajilleen, että oli aika aloittaa "Helter Skelter". Hän uskoi saavansa tämän aikaan surmaamalla julmasti varakkaita valkoisia ja jättämällä jälkeen todisteita, jotka viittaisivat teon olevan Mustien Pantterien työtä. Elokuussa 1969 hänen kannattajansa surmasivat kahden yön aikana seitsemän ihmistä varakkaalla Beverly Hillsin asuinalueella Kalifornian Los Angelesissa. Uhrien joukossa oli näyttelijätär Sharon Tate, joka oli yhdeksännellä kuulla raskaana. Tapauksesta ja sitä seuranneesta oikeudenkäynnistä kerrottiin tiedotusvälineissä kaikkialla maailmassa tunnettujen uhrien, surmien julmuuden ja syytettyjen epätavallisen taustan vuoksi.

Tammikuussa 1971 Manson ja osa hänen kannattajistaan todettiin syyllisiksi murhiin ja heidät tuomittiin kuolemaan. Tuomiot muuttuivat automaattisesti elinkautisiksi vankeusrangaistuksiksi, kun Kalifornian korkein oikeus kielsi kuolemanrangaistuksen 1972. Kuolemanrangaistus palautettiin myöhemmin käyttöön Kaliforniassa, mutta muutos ei vaikuttanut jo annettuihin tuomioihin.

Manson on edelleen Kalifornian valtionvankilassa Corcoranissa. Manson on anonut kymmenen kertaa ehdonalaiseen pääsyä. Seuraava yritys on vuonna 2007. Manson saa enemmän kirjeitä kuin kukaan muu yhdysvaltalainen vanki, jopa 60 000 kirjettä vuodessa. Useat kirjeet ovat ihailijoilta, jotka haluavat liittyä "Perheeseen".


Elämä
Manson syntyi Ohion Cincinnatissa ja kävi koulua Walnut Hills High Schoolissa. Kolmentoista vuoden iässä hänen alkoholisoitunut äitinsä yritti antaa hänet sijaisvanhempien kasvatettavaksi. Koska sopivia ehdokkaita ei löytynyt, Charles päätyi Indianassa sijaitsevaan Gibaultin poikakotiin. Vuoden kuluttua hän karkasi ja palasi äitinsä luo, joka ei edelleenkään halunnut olla poikansa kanssa tekemisisssä. Charles asui kaduilla ja elätti itsensä näpistelemällä. Pian hän siirtyi pikkurikoksista vakavampiin, osavaltion rajat ylittäviin rikoksiin, joista tuli ankarampia rangaistuksia. Hän oli viettänyt yli puolet elämästään osavaltion vankilassa ennen LaBiancan ja Taten murhia. Vuonna 1967 hän jopa pyysi, ettei häntä enää vapautettaisi.

Manson joutui osavaltion vankilaan vuonna 1951 useiden pidätysten ja pakojen jälkeen, kun hän oli ajanut varastetulla autolla toiseen osavaltioon. Vuoden 1952 lopussa häntä vastaan oli nostettu kahdeksan pahoinpitelysyytettä. Hänet siirrettiin toiseen vankilaan, jossa hän käyttäytyi esimerkillisesti, ja hänet vapautettiin vuonna 1954.

Tammikuussa 1955 Manson meni naimisiin 17-vuotiaan Rosalie Jean Willisin kanssa, ja he muuttivat Kaliforniaan. Manson varasti pian häiden jälkeen auton, ja hänet pidätettiin. Willis tuli raskaaksi huhtikuussa. Mansonin ehdonalainen peruttiin 1956, kun hän jätti saapumatta oikeuteen. Pian isän pidätyksen jälkeen Willis synnytti pojan Charles M. Manson juniorin. Sitten hän lähti rekkamiehen matkaan pojan kanssa. Poika teki itsemurhan 1993 38-vuotiaana.

Manson pääsi ehdonalaiseen 1958 kärsittyään kolmivuotisesta tuomiostaan kaksi vuotta. 1959 hänet pidätettiin uudelleen varastettujen shekkien välittämisestä. Hän sai jälleen ehdollisen tuomion, joka yhdeksän kuukauden kuluttua muutettiin ehdottomaksi vankilatuomioksi. Hän tapasi Leona-nimisen naisen ollessaan vapaana koetusajalla ja avioitui tämän kanssa.

1. kesäkuuta 1960 Manson pidätettiin prostituutiosta. Hänet määrättiin kärsimään shekkien välittämisestä saamansa kymmenen vuoden tuomion McNeilin saarella sijaitsevassa osavaltion vankilassa. Leona synnytti pian pidätyksen jälkeen Charlesin toisen pojan, Charles Luther Mansonin. McNeilissä Manson oli pahamaineisen pankkirosvon Alvin Karpisin sellitoveri, joka opetti hänet lukemaan nuotteja ja soittamaan kitaraa. Silloin Manson myös teki kappaleen "Look At Your Game Girl", jonka Guns N' Roses levytti ja otti vuonna 1993 ilmestyneelle albumilleen The Spaghetti Incident. Kappale on tosin poistettu levyn myöhemmistä painoksista.

Manson vapautui 21. maaliskuuta 1967 vastoin omaa tahtoaan. Vapautumisensa jälkeen Manson pyysi lupaa siirtyä San Franciscon Haight-Ashbury-alueelle, jossa hän alkoi värvätä jäseniä "Perheeseensä".


"Perhe"
Kun Manson vapautui 32-vuotiaana, hän oli viettänyt suurimman osan elämästään vankilassa autovarkauksista, väärennöksistä ja petoksista. Hän oli myös toiminut jonkin aikaa parittajana. Hän hankki sekalaisen joukon nuoria kannattajia, joita kutsuttiin Perheeksi. Tätä yhteisöä yhdistivät fanaattinen lojaalisuus Mansonia kohtaan ja kaikkien tavanomaisten moraalisääntöjen hylkääminen.

Pian "Perheen" perustamisen jälkeen hän siirtyi Los Angelesin Pacific Palisadesiin, ja valtasi hylätyn Spahn Ranchin, jota oli aikoinaan käytetty westernien kuvauksissa. Beatlesin "Helter Skelter" ja muut White Albumin kappaleet inspiroivat häntä, ja näiden perusteella hän vakuuttui rotu- ja ydinsodan olevan lähellä.

Hän antoi kannattajiensa ymmärtää olevansa Jeesus Kristus kertomalla kuolleensa noin 2 000 vuotta aikaisemmin. Kun häneltä kysyttiin asiasta suoraan oikeudessa, hän vastasi "Voi olla, että olen Jeesus Kristus. En ole vielä päättänyt, kuka minä olen." "Perheen" perustamisen aikoihin hän alkoi kutsua itseään uudella, alkuperäisestä hieman poikkeavalla nimellä Charles Willis Manson. Nimi voidaan lausua myös "Charles' Will Is Man's Son", suom. "Charlesin tahto on Ihmisen Poika" tai "Charles Will on Ihmisen Poika". Skientologia vaikutti myös Mansoniin, ja on myös arveltu että skientologiasta eriytyneen Process Church -lahkon opit olisivat innostaneet häntä.

Julkisuudessa nähtiin ainoastaan muutamia "Perheen" jäseniä, mutta itse Perhe vaikuttaa olleen melko suuri, silä arvioiden mukaan jäseniä oli enimmillään jopa 100 henkeä, joista noin 30 oli "tosiuskovaisia".


Murhat
Elokuun 9. päivän iltana 1969 Manson käski joukon Perheen jäseniä menemään levytuottaja Terry Melcherin entiseen asuntoon ja tappamaan kaikki paikallaolijat. Matkaan lähtivät mm. Charles "Tex" Watson, Patricia Krenwinkel, Susan Atkins ja Linda Kasabian. Oikeudenkäynnissä todistettiin, että muutkin jäsenet olisivat halunneet mukaan, mutta autossa ei ollut tilaa. Kukaan ei ollut huumausaineiden vaikutuksen alaisena, eikä vastustanut Mansonin käskyjä.

He lähtivät Spahn Ranchista ja saapuivat keskiyöllä Beverly Hillsissä sijaitsevalle elokuvaohjaaja Roman Polanskin talolle. Polanski oli äskettäin saanut Rosemaryn painajaisen valmiiksi, ja oli parhaillaan Lontoossa työskentelemässä seuraavan elokuvansa parissa. Hän oli pyytänyt ystäviään olemaan vaimonsa Sharon Taten kanssa, koska tämä oli kahden viikon päässä synnytyksestä. Ennen taloon menemistä Perheen jäsenet ampuivat Steven Parentin, kun tämä oli poistumassa talosta. Parent oli Taten puutarhanhoitajan William Garretsonin nuori ystävä, ja hän oli nähnyt tunkeutujat mennessään autoonsa. Pakokuskina toiminut Kasabian järkyttyi murhasta, joten hänen käskettiin pysyä ulkopuolella kun muut menivät taloon.

Tunkeutujat siirsivät neljä asukasta olohuoneeseen, ja kysyivät oliko kenelläkään rahaa. Folgers Coffee Companyn perijä Abigail Folger vastasi myöntävästi, ja hänet vietiin makuuhuoneeseen tyhjentämään laukkuaan. Hänet tuotiin takaisin ja sidottiin muiden kanssa. Kuuluisa hiusmuotoilija Jay Sebrinski oli vierailemassa, ja Watson ampui hänet kun tämä yritti puolustaa Tatea.

Haettu osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/Charles_Manson

"Sunnuntai 29.07.2007 02:33

"sinä olet hyvin huonokäytöksinen nuorineiti. tuommoiset pitäisi vied saunan taakse ja antaa tunti turpaan, rahat pois ja kuukausi arestia. ja kuules neitiseni katsokkin että tällaista ei enään tapahdu tai saat muuttaa äitisi luo"

haista sinä lehemä viddu

no mitä käytiin eile vähä ajelemas.
"sit pysytään nummi-pusulas" , no ei. saukkola-->somero-->salo-->sammatti-->lohja-->saukkola-->sammatti-->saukkola.
ja muutama tunti myöhäs ku piti olla himas 23.ôô

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.07.2007 00:46

mä tiedän et kaikki on väsyny tähän mun itkemiseen ja ruikutukseen.
mut mul on vaan niin ikävä sua, Dt. </3

[Ei aihetta]Lauantai 28.07.2007 23:39

ainii turo tykkää pjista ja pojat tykkää turosta vaik turo välil esittää et ei sitä muka kiinnosta

sunset beach party.<3Maanantai 23.07.2007 00:21

Olin poissa pari päivää.Tiistai 17.07.2007 20:45

Sunnuntaina kiersin juhlia ym.ym. Illalla menin Laurille. Olemme hienoja ihmisiä, joimme konjakkia. xD

Maanantai aamuna tuli soitto klo. 11.oo "misä helevetisä sää olet?! sun pitääs olla töissä!"
En saanu sitä kirjettä joten entienny että pitää mennä töihin! vittu, syökää tästä! ,,|,,
Siinä sitten nopeasti hipsin kotiin ja meinasin lennellä pari kertaa puskaan veressä olevan promillemäärän takia.
No mikäs siinä olla hieman huonossa hapessa 6-tunnin rääkissä ja yrittää ajaa vielä.

Tiistaina eli tänää (eilen olin sonialla yötä, olimme saukkolassa hihhuloimassa Tonyn kanssa,btw mun skode kaivaa kuoppia!, meni siihen puoli kahteen) nukuin pommiin. Piti herätä kuudelta, heräsin Sonialla kahdeksalta. No huippujuttu oli se että skode ei lähteny käyntiin!
Myöhästyin töistä 2½tuntii!

No huomenna meen seiskaan töihin ja illalla teen jotn kivaa. ;)

[Ei aihetta]Tiistai 17.07.2007 19:50

Dt,

MK = miehen kikkeli <--- Hyvä Sonia

-
Aragon,

PJ = pippelin jatke <--- Hyvä Janne

[Ei aihetta]Perjantai 13.07.2007 21:10

hej kiitti kakille ketkä oli kiikalas 5-13.7.-07
oli iha vitu kiva leiri oikeest!
<3

vituttaa taas vähä.Keskiviikko 04.07.2007 21:34

No onneks saa lokakuus ajaa sen kevarikortin -.-'


Huomenna lähtö sinne keskitysleirille. -.- kuten sanottu, antaisin etuhampaani jos nyt voisin perua koko isosjutun!